Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 15
Beatrice1982 spune:
cris dogarel tu faci ceza.......de ti-ai scris amr-ul????????????
si eu vreau amr.............
sper sa stiu ceva mult mai concret miercuri........
oof offff
abia astept......mai ies si eu din casa............
sotul si-a luat liber pe miercuri, asa ca all day is ours........................
numa ca nu stiu cat or sa ma tina picioarele si spatele...........:(
Poze
Bea
32+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
Lia73 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Andre_lina
ecografia la 4 sapt... e ca sa confirme sarcina. Practic iti zice daca esti sau nu insarcinata si iti da sa faci niste analize daca nu le ai facute dinainte... si te programeaza pt cand va putea vedea ceva, masura bebele... etc. Felicitari si sarcina usoara si frumoasa!!! 35+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!primele poze poze burtica toate pozele AMR ....5 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE |
iubita nici analize nu mi-a dat sa fac...a zis duca ce vede ca e bebeik in uter ...mai astept pana joi la 9
+4 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulicipaunita
evyme spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982
mersi ............. stii care-i faza? ca acu l-am prins prima data in sarcina, sa ii fac si eu poza................ ca nu-i place nici de o culoare sa faca poze............... nu-i place si gata!!!!!!!!!!!!!!! da lasa ca nu scapa.................... de craciun....sper....langa brad., mai apucam sa mai ne pozam toti trei asa.................eu 2 in 1........si cu tati.......... ![]() Poze Bea 32+ cu Ivan Matei Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!! ![]() |
La noi este cam invers... Mie-mi place tare mult sa fac poze, si cand iau aparatul de fotografiat in mana se lipeste instantaneu si nu se mai dezlipeste
Acum, in sarcina ii pun aparatul in mana si-i zic: fa-mi poze!!! Si el ca ce poze sa-ti fac
si face una-doua si-mi da inapoi aparatul 
29+ 
poze gravi
trusou bebe
Lia73 spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982
eu la 5 saptamani am facut si s-a vazut sacul gestational............. dar vad ca ai niste teste superbe asa ca don't worry....be happy!!!!!!!!!!!!!!! sarcina usoara iti doresc, fara greturi, bebe sanatos si nastere la termen......... Poze Bea 32+ cu Ivan Matei Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!! ![]() |
multumesc de incurajare
VA DORESC NASTERE USOARA SI BEBEI SANATOSI 
....SI SA MA VAD SI PE MINE CUM SUNTETI VOI ACUM

pozulicipaunita
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui evyme Lia73 Bea are dreptate; testele sunt super; eu la primul ma chioram sa vad a doua liniuta, iar la al doilea a fost doar un pic mai evidenta decat prima oara si... uite-ma ca mai am nitel si-mi tin puiul in brate si ai incredere ca va fi bine! 29+ ![]() poze gravi trusou bebe |
sar'mana

imi dati cu apa vie cand imi scrieti incurajari 

pozulicipaunita
lorex spune:
buna fetele, vai cat ati scris...si cand v-aud ca va plangeti ca nu suntem destul de active...ca ne depasesc alte odisei...va dati seama ce-ar insemna sa scriem si mai mult? full time pe net...nu cred ca asta-i scopul, mai bine mai putin dar cu esenta
si asa, am lipsit ieri ca a fost ziua nepotelului meu care a facut 3 ani si acum am stat 4 ore ca sa recuperez...am lasat toate treburile, nici n-am mancat...deacu nici nu mai mananc ca m-a luat somnul de la atata citit!!
o sa incerc insa inainte sa ma fure somnul sa mai raspund si eu cate ceva pe-aici..
Cris.dogarel, parca tu te plangei ca au disparut mamicile cu experienta...dar mai avem mamici pe aici : Onitza, Irrinna. Nikole, Cris.mario, Aylin, Mariucasara, Tanaion, Mamidepuiuti..
Sper sa nu fac confuzii..
Si eu am niste cuie impotriva vaccinurilor..
Nici prin cap nu-mi trece sa ma vaccinez, nici daca nu eram gravi nu ma vaccinam.Mi-e frica de gripa dar mi-e si mai frica de vaccinurile astea...
Pana acum a functionat f bine treaba cu Oscilococcinum.Doamne ajuta in continuare!
Doxei vad ca i s-a raspuns deja..
Cat despre OMEGA 3..eu il iau din semintele de in, care stiu ca sunt cele mai bogate in omega, dintre vegetale.Se gasesc seminte de in la plafar, aprox 3 lei pungutza.Eu le dau prin masina de macinat cafea...pun intr-un borcanel si amestec cate o lingura in laptele cu cereale, in iaurt sau pur si simplu cu miere si iau cate o lingurita pe zi, uneori si doua.Important e sa beau multa apa, pt ca fibra vegetala are nevoie de f multa apa!
Trimit si revin ca la cat de neindemanatica am devenit era cat pe ce sa pierd ce-am scris 
Decenuela nu numai tie iti scapa din mana lucruri...mie imi scapa si din gura...saptamana asta am varsat tot ce era de varsat si in casa si la birou...
26+ 
lorex spune:
Evyme, si la mine la fel...sotul nu-mi face poze...n-are rabdare, bine ca face altora..
de multe ori l-am certat din cauza asta...si uite asa imi fac poze singura...:(
26+ 
aylin_tarcan spune:
alexutzzza, asa e cu farmacistele astea! omega 3 de la doppel herz sau biomarin
cristies, ai dreptate, vit A poate da malformatii la fat. acum nu mai are ce sa faca! daca ai anemie feripriva trebuie sa iei fier! si mai iei calciu si vit D ca sa se sintetizeze calciul. nu e asa de mult. eu daca nu luam elevit cred ca as fi ajuns in spital din trim I. daca mancati bine nu aveti de ce sa luati suplimente.
de tampoanele alea, ia sa intru si eu pe mail sa vad cum le faceti! eu le-am facut in spital direct, luam vata, puneam comprese sterile pe ele si gata. am fost ieri sa iau comprese sterile si nu am gasit decat niste amaraturi de 4 cm patrati. dar ma gandeam sa iau comprese sterile si nu fasa sterila pentru ca sunt mai bine sterilizate decat fasa.
de vaccinuri, nu fac si nici nu voi face niciodata antigripalul
nicolcris, foarte frumoase camasutele! si eu tot din dragon mi-am luat, dar pe asta nu am vazut-o!
ehe, cris.dogarel, e pasiunea mea de-o viata, dar cand trebuia eu sa dau la facultate sistemul sanitar era mai rau decat e acum. asa ca nu am dat la medicina, desi m-am pregatit pentru admitere. am facut insa facultatea neoficial cu prietena mea cu care mergeam la cursuri pe sestache si cu care invatam pentru examene. de atunci ma tot gandesc ca poate totusi ar trebui sa ma apuc de medicina, insa sunt cam baba, asa ca ma multumesc cu ea ca pasiune. dar va ramane frustrarea vietii mele
cris_mario, CASA DE PIATRA! sa fiti fericiti!
larisel, merci de pm!
Petra mamica de Alma (20.08.2007) si
34+ cu 
cris.dogarel spune:
lorex, eu ziceam de mamici care au deja doi copii si asteapta nr. 3, ca sa imi zica si mie cum a fost primit nr. 2, ceea ce e cazul la mine si la cele enumerate de tine. am tot auzit despre gelozia "inerenta" fratelui mai mare si as fi vrut sa aflu cum au procedat. vad ca a revenit vikinga, poate mai zice ea. Deocammdata Ana me apromite sa ma ajute cu tot, mai putin alaptat si pupa de trei ori pe zi poza cu Ema de la ultima eco (pusa pe frigider)
eu pun semintele de in in painea de o fac la aparat. cam 2 linguritze. acum nu stiu daca fiind coapte au acelasi ..efect, dar sper
bea, da, trebuie sa fac ceza, din mai multe motive, si m-a programat e 18 ianuarie, deci stiu amr cu numar de zile![]()
![]()
, asta sperand ca Ema nu se grabeshte... dar: maxim 18 ianuarie

. dupa UM era 27 ianuarie si mama mea era fericita ca ea e e 28, si ca iese "varsatoare" ca si mamaia. acum, daca va fi pe 18, iese capricorn, ca tataia(31 dec)![]()
![]()
. cert e ca vom avea party tot ianuarie de acum incolo: al meu tata, apoi socrul (13),ambii IOn, nashii Ion si Ioana, apoi Ema, apoi mama, apoi soacra (29). hmm, betzie clara!!

abia astept sa va vad in poza la brad, sunteti niste frumosi, asa cum o s afie si bebe Ivan
Cris,
31+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 8 sapt.!!

asa faceam si noi, dar mai pe la inceput, ca acum l-am intrecut si nu mai are haz...