Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

buna fetelor am si yo o intrebare ptr voi ..imi poate spune cineva daca a facut eco la 4 saptamani?? si ce i-a zis medicul multumesc

+4 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

paunita

eu la 5 saptamani am facut
si s-a vazut sacul gestational.............
dar vad ca ai niste teste superbe
asa ca don't worry....be happy!!!!!!!!!!!!!!!
sarcina usoara iti doresc, fara greturi, bebe sanatos si nastere la termen.........

Poze
Bea 32+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

vad ca tre sa tac din gura cu cainii mei isterici de latra pe 2 voci (un ciobanesc mioritic si un caniche pitic...). am momente cand i-as face mancare chinezeasca, da' pe stapani, nu pe ei, ca mie imi plac cainii...vii. insa daca e sa compar cu zgomotele de la bloc, sunt cel mai nasol mi se pare la tine, alexutzza, ca percepi vibratziile, nu numai zgomotul. e un bun pretext sa stai mai mult pe la mami tau in prenatalu' asta..

cristies, am ras de am ...oprit cainii din latrat: mi te si inchipui cu un tamponoi de la tzite pan la . dar daca atat iese, 60cm, io zic sa-l tai in 2, ca ajunge sa acopere tot, tot.

aylin tarcan, pai adica ce vrei sa spui "medic ratat"?? (dentist?). noi am retinut si te vom exploata, promit

Cris, 31+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 8 sapt.!!

Mergi la inceput

si eu am dormit foarte foarte prost..............

CASA DE PIATRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CRIS MAROI
SA FITI FOARTE FOARTE FERICITI SI SA FITI SANATOSI!!!!!!!!!!!!!!!

sagetutza la multi ani pt sot...............

ma bucur ca v-au placut coronitele............

pai nici eu nu am facut pana acum, acum anula asta am zis, daca tot sunt acasa, sa ma apuc si eu de puricat pe net, sa vad ce si cum, ce mi-ar trebui.............
si mi-am facut rost..........

se fac asa:
-se face partea de baza din fan, legat cu sarma, apoi peste poti pune brad, sau tuia,
-si lumanaricile le prinzi cu clestele si sarma, sa stea, si ornezi cum te taie capul si ce ai la indemana.................

apoi mi-am facut eu, am facut un ala bisercia, apoi a vazut sora mea, sa ii fac si ei.............si deja la urma, m-am perfectionat...............:))))

sunteti foarte harniceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
felicitari pt schimbul III................

Poze
Bea 32+ cu Ivan Matei

Mergi la inceput

azi am dat o fuga la miniprix sa iau camasa de alaptat cu nasturi, ca am doar p-aia cu barza si tzitzi pe afara. camasa nu am gasit, daaaar am luat: ghetutze de lac pentru ana, de la mos Nicolae (sunt super, as fi vrut si eu dar erau pana la nr.32) si 5 salopetzele pentru bebe, la 9 lei bukata (nu m-am putut hotari sa iau mai putine, mai ales ca am gasit 2 mothercare si 3 gerber, firma aia americaneasca ptr bebei. sunt din bumbac asa de fain...) si 4 perechi de pantalonasi pentru la vara (6 luni), la 6 lei bucata. sunt asa de incantata de ele si de .. pret.
cateodata am observat ca aduc la miniprix in ultimul timp chestii de la firmele "renumite", dar scoase din sezon. au acum pentru fete negravide o gramada de chestii de la bershka si zara, cu etichete de anglia de anul asta sau anul trecut. sunt la 30% din pretul de pe ele in euro/lire.

poze
AMR 8 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Lia73 Bea are dreptate; testele sunt super; eu la primul ma chioram sa vad a doua liniuta, iar la al doilea a fost doar un pic mai evidenta decat prima oara si... uite-ma ca mai am nitel si-mi tin puiul in brate
si ai incredere ca va fi bine!

29+
poze gravi
trusou bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Bea ce minunatii de coronite ai facut! Bravo tie, sunt superbe!

Tana cu Toma (10.11.2001) si 33+

Mergi la inceput

Bea foarte frumu coronitele abia cum le-am vazut si eu... Si foarte tare poza cu tati... va intreceati in burti asa faceam si noi, dar mai pe la inceput, ca acum l-am intrecut si nu mai are haz...

29+
poze gravi
trusou bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

azi am dat o fuga la miniprix sa iau camasa de alaptat cu nasturi, ca am doar p-aia cu barza si tzitzi pe afara. camasa nu am gasit, daaaar am luat: ghetutze de lac pentru ana, de la mos Nicolae (sunt super, as fi vrut si eu dar erau pana la nr.32) si 5 salopetzele pentru bebe, la 9 lei bukata (nu m-am putut hotari sa iau mai putine, mai ales ca am gasit 2 mothercare si 3 gerber, firma aia americaneasca ptr bebei. sunt din bumbac asa de fain...) si 4 perechi de pantalonasi pentru la vara (6 luni), la 6 lei bucata. sunt asa de incantata de ele si de .. pret.
cateodata am observat ca aduc la miniprix in ultimul timp chestii de la firmele "renumite", dar scoase din sezon. au acum pentru fete negravide o gramada de chestii de la bershka si zara, cu etichete de anglia de anul asta sau anul trecut. sunt la 30% din pretul de pe ele in euro/lire.

poze
AMR 8 sapt.!!

Tu la care miniprix ai fost? Or avea aceleasi produse peste tot? Ca am si eu unul pe langa casa (in Militari) si as da o fuga sapt viitoare poate mai targuiesc si eu cate ceva pt bb

29+
poze gravi
trusou bebe

Mergi la inceput

evyme, am fost la cel din otopeni, care e cred cel mai mare. stiu ca nu au aceleasi produse peste tot, dar la cele de copii cred ca nu e diversitatea mare, asa ca sunt sanse mari sa fie pe la toate

poze
AMR 8 sapt.!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Bea foarte frumu coronitele abia cum le-am vazut si eu... Si foarte tare poza cu tati... va intreceati in burti asa faceam si noi, dar mai pe la inceput, ca acum l-am intrecut si nu mai are haz...

29+
poze gravi
trusou bebe

mersi .............

stii care-i faza?
ca acu l-am prins prima data in sarcina, sa ii fac si eu poza................
ca nu-i place nici de o culoare sa faca poze...............
nu-i place si gata!!!!!!!!!!!!!!!
da lasa ca nu scapa....................
de craciun....sper....langa brad., mai apucam sa mai ne pozam toti trei asa.................eu 2 in 1........si cu tati..........

Poze
Bea 32+ cu Ivan Matei

Mergi la inceput