Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Eu plec la cumparaturi pentru mancare.
Va pup!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

decenuela, cris.dogarel, tanaion: multumesc de raspunsuri rabdare nu prea am dar nu am ce face...mai am 6 zile DOAMNE AJUTA SA FIE BINE

+4 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

paunita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

buna fetelor am si yo o intrebare ptr voi ..imi poate spune cineva daca a facut eco la 4 saptamani?? si ce i-a zis medicul multumesc

+4 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

paunita

ecografia la 4 sapt... e ca sa confirme sarcina. Practic iti zice daca esti sau nu insarcinata si iti da sa faci niste analize daca nu le ai facute dinainte... si te programeaza pt cand va putea vedea ceva, masura bebele... etc.

Felicitari si sarcina usoara si frumoasa!!!

35+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele

AMR ....5 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Hello ...

Azi m-am trezit tarziu ...scos catelul afara ...apoi stat si citit din urma ...iar acum iar trebuie sa o iau din loc si am ramas pe la pagina 6 din capitolul asta ...

Felicitari ati fost tare harnicute azi-noapte ...

O sa incerc si eu sa raspund la cateva subiecte ..ce mi-a ramas in cap ..

In primul rand vreau sa va spun ca am sarit peste post-urile cu retete ...nu de alta dar incerc sa ma stapanesc si sa pap mai putin ...

De Mos Nicolae eu vreau dulciuriiiiiiiiiiiii.... muuuuuuuuuuuulteeeeeeeee... dar cum nu am voie ...poate imi aduce Mosul totusi o nuielusa ....dar sa fie din ciocolata ...

SEX ... mie nu mi-a interzis nimeni ...dar cum nu am avut cu cine ...am recompensat pe partea cealalta ...muuuulte dulciuri ...la sfatul vostru ......se pare ca daca as fi avut cu cine acum as fi avut voie dulciuri si mai putine kg si nu as mai fi avut voie sex si probabil colul scurtat ...

Vaccinul antigripal ...nu am facut niciodata si nu as fi facut nici acum ... indiferent ce si cum ...sunt impotriva ... am luat oscilo si pana acum totul a fost ok ..sper ca si de acum inainte sa fie la fel ...

Si bebelina mea cred ca are bormasina cu ea ...baga cateodata niste percutii de zici ca e cutremur ......dar nu ma plang ...atata timp cat o simt acolo ca misca ...sunt cea mai fericita ...

Bine ati revenit fetelor ratacitoare ..asa ca mine ......

Iar pentru cele care trebuie sa stati la pat ....pai eu zic sa ascultati de doctori ca nu or vorbi ei prostii ...ce ziceti ...va faceti fete cuminti ???

offf...cam atat momentan ...

PS: imi cer scuze pentru greselile de scriere dar nu mai am timp sa revin sa corectez ...

Elena, 30+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui PrettyBaby

nicolcris22 foarte frumoasa aia cu pisica si halatul verde imi plac la nebunie..cat te-au costat...?

Diana 31+

Si mie mi-a palcut mult cea cu pisica, era cat pe ce sa nu o mai gasesc ca nu am luat-o din prima din dragon...30 lei a fost...si abea la final cand ne-am reintors am luat-o ...deja ma resemnasem...nu am vazut-o decat intr-un loc .Cealata cu halatul verse set 25 lei de afara, de prin niro am luat-o.Oricum de sacrificiu pt nastere va fi uratania cea galbena...nu-mi palce deloc, dar nu vreau s ale stric pe celelalte.

31+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

am reusit sa mai intruuuuuu(cum spunea si cris.dogarel

am citit,dar nu am timp sa mai raspund...vreau sa nu raman in urma prea tare de aia daca mai am timp mai intru cand vin de la coafor

vreau sa va si sa va multumesc din suflet tuturor ptr urari...m-am emotionat enorm si mi-au dat lacrimile,va multumesc ca sunteti alturi de mine

sper sa reusesc sa mai intru mkr sa citesc

Andreea 27+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

cris_mario casa de piatra si din partea mea asteptam pozici si vezi sa nu te obosesti prea tare cu chefuitul!

miscari bebe ciudate raportam si noi Aseara cred ca era pe si pedala, ca simteam niste impunsaturi scurte si dese si f.f.f. rapide In rest, cum ma apropii cu burta de birou incepe sa impinga... Sau se intinde de-mi trage de burta si-n stanga si-n dreapta... Mai avem niste patinaj, cand il simt ca aluneca dintr-o parte in alta si-mi face valuri in burtica... Suturi, pumni si coate raportam cand ne bagam la nani, nu cumva sa adorm prea repede... Si atunci ii face tati galerie (pana il iau eu pe el in brate, si cand simte loviturile se roaga de el sa faca nani

29+
poze gravi
trusou bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

off nu stiu daca am fost coerenta, jos sub mine la parter (eu et 2) era o sala de fitness care au inchis-o de vreun an si acu vad ca au pus unii afis afara ca in curand se desch EL bacha restaurant, presupun ca stia demoleaza ca un apartament...nu prea cred, de o luna baraie zilnic bormasina! sau freza ce mama ei e aia!

31+ Yannis

incearca sa pui un pic de muzica...
te inteleg perfect...pe mine m-au trezit la ora 10 cu duduiala dupa ce noaptea am facut ture ture...
si mai am si niste chiuaua...sau cum s-or chema care ii apuca urlatul noaptea...o sa ii strang de gat intr-o zi, dar nu zic nimic ca ma gandesc ca o sa am si eu urlatoarea mea....

35+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

AMR 2+ saptamani..aoleu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Roco1617, merci pt informatiile despre regimul tau. E mult mai drastic decat al meu si iti urez bafta sa- poti tine in continuare. E pt bebe asa ca facem orice.

Cristies, asteptam cozonacul de la tine. Si felicitari pt steluta

Sagetutza, "La multi ani" pt sot si numai fericire si sanatate.

Azi am mai crescut si noi si am pus si AMR-ul desi ma apuca o frica.

Acum 32+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

casa de piatra cris mario, si ai grija...papa tot ce prinzi ca dupa sarcina...nu o sa mai avem timp...
sa ai parte de cele mai minunate clipe iti doresc

35+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

AMR 2+ saptamani..aoleu...

Mergi la inceput