Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

neata gagici!

raspund pe fuga pentru ca sunt pe picior de plecare. dar mai scriu cand ma intorc.

de omega 3: exista o multitudine de produse pe piata, unele care contin ulei de somon, altele ulei din ficat de cod, din ficat de hering etc.
exista omega 3 din ulei de somon care nu e din ficat, nu are vit A si este foarte bun. de asemenea biomarin e ulei de somon fara vit A.
in ceea ce priveste riscurile asupra ficatului copilului, asta poate, eventual, daca i se da copilului supliment de omega 3 si atunci in anumite conditii (desi....). nu daca ia mama in timpul sarcinii. soacra-mea e farmacista iar eu sunt "medic ratat", deci nu prea fac nimic fara sa aprofundez subiectul si sa stiti, ca in general sunt contra medicamente, contra vaccinuri si contra orice suplimente la copii (in afara de situatiile care o impun). dar va mai zic eu cand or incepe pediatrii sa va recomande sa dati copiilor calciu si alte cele

va pupacesc ca acu' pe fuga nu mai stiu ce vroiam sa zic

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

am ratat urarile pentru crismario

Iti doresc casa de piatra, trainica, sa fiti sanatosi si voiosi si sa va umpleti casa de copii si bucurii!

alexutza, si la mine e galagie in bloc zilnic. mi-am luat dopuri de urechi dar nu prea le suport. noaptea nu dorm de insomnii iar ziua abia apuc sa atipesc printre bormasini si ciocane

acu tac din gura dar cand o sa vina bb daca or sa continue

34+ Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxa spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

doxa, din cate stiu eu morfologie fetala se face intre 21-23 sapt, atunci e cel mai relevant de masurat toate cele la bb. dup se fac eco de biometrie si doppler (masoara in continuare, dar numai indicatorii de crestere: craniu, oase maini, picioare, etc si fluxurile pe artere). de regula se face eco de biometrie trim II - III in sapt 30-32.

ce Craciun pufos o sa avem anul asta: larisel (x2), vikinga, andre lina, lylika, cel putin 5 pufuleti am sarit pe cineva??

Cris, 31+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 8 sapt.!!

pe cea din sapt 21-23 am facut-o dar mai auzisem acum tot de morfo trim III intre 32 - 34 sapt, tot cu masuratori exact ca la prima si vroiam sa stiu daca mai este necesar. asa sapt trecuta am fost la doctor si mi-a facut un eco normal , a masurat capul, femurul si bataile inimii si a zis ca se dezvolta normal dupa varsta sarcinii.
voi vb cu doctorul cand ma duc data viitoare la el.

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

aylin_tarcan merci de rasp cu Omega..off proble e ca daca te duci in farmacie si intrebi care omega nu e din ficat de peste si care nu are vitA se uita alea ca la masini straine si dau din umeri. Daca le avertizezi ca esti gravida si deci te intereseaza serios si te bazezi pe recomandarea lor ca are sau nu are vit A atunci sutn fericite ca le-ai dat scuza aaa sunteti gravida? pai nu va deam fara reteta de la medic !
unboticutz daaaa io sper sa desch restaurantu pana vine bb ca altfel!

31+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui nicolcris22

Am adaugat si eu niste poze cu camasile de noapte cumparate din dragon luni....si cu patutul renovat ( a fost al sotului si l-am vopsit cu vopsea pe baza de apa).
Apropo de chilotei...mi-am luat 4 perechi tot din dragon 95 % bumbac, cu talie mai inalta si mai lati...foarte confortabili dupa nastere ...imi pare rau acum ca nu mi-am luat mai multi....ca abea am gasit asa mai maricei cu bumbac 95% ca 100% nu am vazut pe acolo.Am si unii de unica folosinta luati din carrefour dar arata naspa si nu prea m-as baza pe ei.
Si apropo de tampoaneam vazut si eu abea ieri pe mailul comun cum sunt facute si mi s-au parut imense....si oare unde gasesc eu tifon asa 40 cm X40 cm gata taiat???In rest nu par greu de facut.

31+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

am inteles ca gaseshti la farmacie fie fasa de tifon lata, fie chiar gata taiat, dar nu mai stiu cine ziceaunde anume

poze
AMR 8 sapt.!!

Eu am facut din fasa sterila (pansament) lat. L-am taiat ... si am impaturit vata. La mine nu s-au deschis pozele din explicatiile de pe mailul comun, asa ca le-am facut cum mi-a zis o prietena... sper sa fie bune. Am 20 pt spital si inca 10 pt acasa, si mai fac asa seara,,, ca o bunicutza care croseteaza

35+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele

AMR ....5 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

La multi ani, sagetutzo pt sotul tau!... cris_mario iti doresc multa fericire ,impliniri,tot ce vreti voi sa se implineasca! CASA DE PIATRA! fetele harnicute... pe diseara!

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 33+ www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Aylin, eu iau deja Ca+Mg+D si Fe. Si mi se pare mult tare chiar daca mi-au fost recomandate pe baza analizelor care au iesit naspa.

Alexutzzza si eu mananc nuci si migdale ca o veverita (mai ales cand sparg nuci se aude asa...). Si mie doctorul mi-a zis ca nu vrea sa-mi dea pastile de omega 3 - sa-mi iau din altele si sa oblig organismnul sa-si sintetizeze, nu sa-i dau mura in gura... Merci de info cu VitA. Eu stiam ca nu e buna la inceputul sarcinii cand poate provoca malformatii fatului (si era de evitat ficatul). Cris.dogarel, daca gasesti altceva sa ne spui.

Unboticutz, asa sunt si eu - astept sa vina bebe si apoi ii omor pe vecinii care tipa pe scara (eu stau la parter si mereu isi gasesc ceva de urlat in fata la lift).

Ce veste buna cu pasajul!!! Ale, tu chiar ai avut noroc cu 1ora 45...

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

apropo de revelionul cu copilul cel mare:inca habar n-am...... sunt in pana de inspiratie (si putintza )... atunci voi fi busy sa-l rog pe bb sa mai stea la dospit macar cateva zile...

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 33+ www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui nicolcris22

Am adaugat si eu niste poze cu camasile de noapte cumparate din dragon luni....si cu patutul renovat ( a fost al sotului si l-am vopsit cu vopsea pe baza de apa).
Apropo de chilotei...mi-am luat 4 perechi tot din dragon 95 % bumbac, cu talie mai inalta si mai lati...foarte confortabili dupa nastere ...imi pare rau acum ca nu mi-am luat mai multi....ca abea am gasit asa mai maricei cu bumbac 95% ca 100% nu am vazut pe acolo.Am si unii de unica folosinta luati din carrefour dar arata naspa si nu prea m-as baza pe ei.
Si apropo de tampoaneam vazut si eu abea ieri pe mailul comun cum sunt facute si mi s-au parut imense....si oare unde gasesc eu tifon asa 40 cm X40 cm gata taiat???In rest nu par greu de facut.

31+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

am inteles ca gaseshti la farmacie fie fasa de tifon lata, fie chiar gata taiat, dar nu mai stiu cine ziceaunde anume

poze
AMR 8 sapt.!!

Eu am facut din fasa sterila (pansament) lat. L-am taiat ... si am impaturit vata. La mine nu s-au deschis pozele din explicatiile de pe mailul comun, asa ca le-am facut cum mi-a zis o prietena... sper sa fie bune. Am 20 pt spital si inca 10 pt acasa, si mai fac asa seara,,, ca o bunicutza care croseteaza

35+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele

AMR ....5 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE

Fa-ne si noua o poza pls... Eu m-am ingrozit cand am calculat ipotentuza la tampoanele de pe mail (60 de cm!!!!) Acum... mi-am luat eu chilotii cei mai mari dar un tampon de jumate de metru...

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Neatza si de la noi mai tarzior,

In noaptea asta nu am dormit foarte bine. Ne-am trezit pe la 3 pt susu si nu am mai putut adormi pana la 5 . Am ramas in pat, m-am sucit, m-am invartit, am deschis tv-ul si pana la urma am reusit sa adorm. Am dormit pana la 9.30 si ne-am trezit amortiti de parta dreapta. Acum am papat si am venit sa recuperez ce ati scris.
Inca nu am recuperat tot asa ca voi reveni cu raspunsuri daca am.

Pupici la burtici.

Acum 32+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput