Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 11
alexutzzza spune:
intrebare de baraj: Cui ii plac bomboanele de pom de la Alpenliebe? Eu acum am doua pungi langa mine: una cu bomboane cu tiramisu si una cu caramel. Nu stu ce am cu bobo astea, de 3-4 sau 5 ani in coace de cand sunt pe piata mereu iau ca apar numa in per asta de sarbatori. Si mereu ma..indop..intoxic? care ar fii termenu mai potrivit?
Aaaa si ce sa va mai zic ca de o saptamana nu am mai mancat aproape deloc cioco, in weekendul trecut am mancat praji cu mere facute de mami si de luni incoace devorez batoanele aduse de sotz din grecia cu alune si mieree sau susan, migdale si miere...ca si ciocolata, au fost consumate intr-un ritm...neprevazut de sotz cand a facut stocul. Ce bine ca a plecat din nou azi ptr intalnire
luni ne aduce stoc nou!
31+
Yannis
Tanaion spune:
Fetele din schimbul 3 ce-ati mai muncit, chiar c meritati o prima!
De la mine ciocolata de casa cu nuca, bun bun.
Cris_mario doua zile ai invoire, daca nu reusesti sa recuperezi iti facem noi un rezumat. Casa de piatra, sa fiti fericiti! Abia asteptam pozele!
Vikinga bine ai reevenit, sanatate tie si copilasilor.
Roco imi pare tare rau ca tee chinuiesti asa cu regimul si alergia.. Noroc ca mai e putin.
sagetutza ce frumoasa supriza ti-a facut sotul. Sa-ti traiasca, sa fie sanatos.
Lia si eu am facut eco la 4 spt si 5 zile. S-a vazut sacul gestational in uter cu un diametru de 8 mm, dar nu a vazut nici structura embrionala, nici vezicula vitelina. Mai ai putina rabdare, sa ne aduci vesti bune 
Cris_dogarel aceeasi pb am si eu cu distratul copilului de Revelion. Pana anul acesta mereu veam program, eram la munte aici sau in Austria sau aveam musafiri. Anul acesta, cum am hotarat programul cu 9 luni in urma
, cred ca vom invita la noi niste prieteni foarte apropiti. Nu stiu daca eu voi fi gravida sau lauza, mare lucru oricum nu voi putea face, dar va cumpara sotul si daca vor sa vina si prietenii cu ceva bunataturi sunt bineveniti. Cel mai tare ar fi sa ma apuce nascutul chiar in ajunul Revelionului, sa le stric oamenilor petrecerea, dr nu se supara ei.
Referitor la tifon mi-a spus cineva ca se gaseste metraj la Obor. Va zic dupa ce-mi ia. E util si in caz ca sterilizam prin fierbere, trebuie sa invelim ce sterilizam in tifon.
O zi frumoasa sa aveti,
Tana cu Toma (10.11.2001) si
33+ 
alexutzzza spune:
Buuuunn voi v-ati ascuns cu toatele si v-ati propus sa descurajati un om care vrea sa-si castige steluta cinstit. Uite ce am gasit cu vitA si sarcina:
Vitamina A si sarcina
Vitamina A si sarcina
O alta vitamina cu al carei consum femeile nu ar trebui sa exagereze este vitamina A. Aceasta vitamina a fost asociata cu problemele la nastere. Exista doua forme ale vitaminei A: betacarotenul si retinolul. Se spune retinolul este foarte periculos in timpul sarcinii de aceea consumul lui ar trebui limitat. Betacarotenul este mai sigur insa nu ar trebui sa exagerati cu consumul acestuia. Daca luati suplimente care contin ulei de peste fiti foarte atente din ce parte a pestelui sunt produse. Orice supliment produs din ficatul de peste contine vitamina A sub forma de retinol. Suplimentele care nu sunt fabricate din ficat de peste au in compozitia lor foarte putina vitamina A. Cel mai bine ar fi sa cautati suplimentele special concepute pentru gravide si sa cereti sfatul medicului dumneavoastra inainte de a va apuca de tratament. Deci stie cineva pastile de omega 3 care nu contin ulei din FICAT de peste? tare ma intereseaza. Eu mi-am intrebat doctoru si a zis ca mai bine pas pastie si rontzai nuci si migdale 
Si mai sunt detalii si aici http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=1758
31+
Yannis
cris.dogarel spune:
alexutzza, io-s p-aici, dar te-am lasat sa te desfasori![]()
: cica dau azi drumu la pasaj

sper sa fie cel putin ca-nainte, acum un an juma, cand faceam 30' pana in centru.
si eu sunt fun alpenliebe
. acum mor de pofta pana merg la metro,dar o sa iau toate felurile. si studentii mei au devenit fun, ca le-am luat in fiecare an de Craciun, ca premiu la quiz-uri![]()
![]()
si eu stiam ca vit.A nu e buna,dar nu si ce probleme provoaca. nici nu mai conteaza...evitam, cat putem, cat nu....nu

Cris,
31+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 8 sapt.!!
alexutzzza spune:
cris.dogarel aha! deci de aia erau vopsite toate cu atata grija (marcajele rutiere de pe asfalt) ma si uitam ca ar trebui sa fie aproape gata, so supeer daca da drumu!
Mai multe vizite la Mall Baneasa! E favoritul meu! Sa ne recuperam si silueta si acolo ne mutam! ![]()
31+
Yannis
Beatrice1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roco1617 Buna seara dragelor ![]() Sunteti foarte active dupa cum vad eu . Multumesc de primire si ma bucur ca nu ati uitat si de noi. Danyelena pentru diabet am un tratament cu Metformin 500 de 2 ori pe zi .In privinta dietei e chiar foarte stricta .Nimic cu zahar deci nu dulciuri - doar anumite fructe ( mandarine , clementine grefruit ,kiwi maxim 8 bobite de struguri pe zi jumatate de mar verde ) nimic cu grasime animala ( folosesc la gatit doar ulei de masline produse soya , margarina de soya ) nu maninc carne de vita porc si peste rosu ( cum ar fi somon ) doar carne alba , pt carnea de pui fara piele , nu cartof , nu brinza , doar piine neagra sau cu seminte wholegrain , la fel si ceriale wholegrain , lapte degresat , multe salate de rosii si salata verde , multe legume verzi ( brocoli , varza , fasole pastai , fasole alba uscata) .Cam asta e dieta mea. Dar acum si cu aceasta Colestaza regimul devine si mai strict .E goraznica reactia la aceasta colestaza - nu pot dormi noaptea am o mancarime pe tot corpul fara sa am vreo alergie si mergem la spital din 2 in 2 zile pt monitorizare . Deja am scris prea mult numai de probleme .Eu am reusit astazi sa-mi termin gentuta pt spital si acum lucrez la caciulita nr 2 pt bebe . Va pupic si revin miine dupa ce termin cu programul de spital . Roxana 33 s + 5 z (Alexandru Tudor ) |
ce anume nu ti-a iesit bine la analize de stii ca ai colestaza????????
Poze
Bea
32+ cu
Ivan Matei Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Beatrice1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui al3csa Baie fierbinte numai fac de muuult si eu stiu ca nu e recomandat ![]() Si de dormit desi moooor de somn asa adorm si eu 3-4-5 .. Aseara spre ex am adormit la 6 fara ceva si pe la 12-1 sunt in picioare .. Sper disperarea sotului meu (pt ca daca eu ma trezesc trebuie sa fie si el in picioare 29+ Yannis AndreiPoze |
ce frumosi sunteti!!!!!!!!!!!!!!!
super pozele de la cununie...........
si rochita......foarte frumos!!!!!!!!!!!!
sa aveti un bebe asa frumos ca si voi!!!!
Poze
Bea
32+ cu
Ivan Matei Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

alexutzzza spune:
FETELE o sa innebunesc! Aici la noi in bloc de vreo luna sunt unii inr enovari. Nu stiu ce tot fac! ma mir ca nu au daramat blocul pana acum! Baraie si bubuie si sparg pereti non stop de o luna, bine nu non stop dar se pare ca intre 9 si 5 la greu. inainte nu ma deranjau ca baraiau 5 minute dup care eu plecam la job si nu stiam, dar acuma.....Daca sunt de la restaurant e nasol ca eu stau la 2 deci deasupra restaurantului, simt ca-mi vine sa vomit de la vibratii!!!

fiind si cu deficiente de auz, sunt mult mai sensibila la vibratii offf simt ca la dentist cand iti baga freza in os, diferenta fiind ca dentistu se opreste, astia..pan la 5 nu se opresc
si cik io treb sa stau la pat...duduie patu cu mine nu mai pot! vedeti de aia nu stateam io pe acasa! 
31+
Yannis
alexutzzza spune:

off nu stiu daca am fost coerenta, jos sub mine la parter (eu et 2) era o sala de fitness care au inchis-o de vreun an si acu vad ca au pus unii afis afara ca in curand se desch EL bacha restaurant, presupun ca stia demoleaza ca un apartament...nu prea cred, de o luna baraie zilnic bormasina! sau freza ce mama ei e aia!

31+
Yannis
doxa spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui danasor
nici mie nu mi-a spus nimik dr. de morfofetala de trim III. Pe 4 dec cand am programare vom face ca de obicei control si eco, imi scrie inainte pe hartie ce tb sa facem, ecografie normala 2D.am citit si eu de morfo de trim III. parca se face la 32 saptamani, daca vrei s-o faci cred ca se poate si fara trimitere , facuse onitza parca de pe aici pe forum; 31+ ![]() |