Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 10
decenuela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lia73 buna fetelor am si yo o intrebare ptr voi ..imi poate spune cineva daca a facut eco la 4 saptamani?? si ce i-a zis medicul multumesc![]() +4 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulicipaunita ![]() |
eu cred ca am fc pe la 5....si se vede....f.f. mic...embrionul
32+
alexutzzza spune:
Neatza fetele, noi ne-am trezit de la 7 sa ducem sotzu la aeroport, are o intalnire azi la head office in atena si a plecat de dimi, acum m-am intors si sunt moarta de somn. M-as baga la somn, dar am ceva trebi ptr serviciu. Am zis ca intru sa citesc rpd ce ati mai scris voi si cand colo ce-mi vad ochii?!?!?! 6 pag noila cap trecut inca 10 din cap nou...bravo fetele sunt mandra de voi
. Ma bag la citit, revin
31+
Yannis
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexutzzza Neatza fetele, noi ne-am trezit de la 7 sa ducem sotzu la aeroport, are o intalnire azi la head office in atena si a plecat de dimi, acum m-am intors si sunt moarta de somn. M-as baga la somn, dar am ceva trebi ptr serviciu. Am zis ca intru sa citesc rpd ce ati mai scris voi si cand colo ce-mi vad ochii?!?!?! 6 pag noila cap trecut inca 10 din cap nou...bravo fetele sunt mandra de voi 31+ Yannis |
Neata si te asteptam sa mai scriem repede si paginile din capitolul asta!!!
Si felicitari pentru rapiditate 2,5 ore dus-intors la aeroport dimineata in rush hour... e bine!!!
32+
alexutzzza spune:
dannyelana off off si tiroida acusi? 
vaccin eu nu ma vacinez, de regula gravizeniile e bine sa stea departe de vaccine ca nu se stie fiec organism cum reactioneaza, nici medicul meu nu e adeptul vaccinelor so...
linioara retinut, body andreea marin, verificam, anuntam
multzam!
crismario mai lasa mama si ptr cununie niste energie!
decenuela
offff....du-te si la dr tau sa te lamureasca. Despre lichid parca unboticutz zicesa ca Omega 3 face minuni. Daca si mie imi zice ceva de lichid (oricum am inteles ca e normal la varste cu multe sapt ale sarcinii bebeii cresc si cantitatea de lichid se diminueaza cred ca fara pierderi de lichid pur si simplu cred ca nu mai are loc mult lichid acolo nu stiu nu ma pricep 
deci daca si mie imi zice de lichid io ma apuc sa iau Omega 3 ca na acu bebe e dezvoltat, ce poa sa faca vitA? uite sa citesc pe net de vitA si sarcina sa ma lamuresc
unboticutz
la fel cu vaccinu! si mi se pare interesanta si logica parerea ta cu privire la body andreea marin
cris dogarel nu-i frumos sa ne amintesti ca noi nu putem si sa ne compari cu tataia daaaa??? F bine ca nu te lasi!
lucia asa este, vaccinul nu e testat punct, adik comparativ cu o testare esantionata si monitorizata indelung a vaccinelor anterioare, asta chiar nu prea e testan nu numa ca nu e testat pe fem gravi
catalutza81 offf nu stiu cum e cu astea (streptococ) dar presupun ca se rezolva, deocamdata Slava Domnului nu am nimic
Am terminat cap trecut. De ce nu ii raspunde nimeni lui DOXA?
31+
Yannis
cris.dogarel spune:
sagetutza, te-a luat, dar e fain![]()
spor la surprize-surprize
cris mario, stiu eu ca mai intri pana maine![]()
macar asa, sa vezi urarile: sa va fie bine, cu multa intelegere si iubire, sa va bucurati de copii si de dragostea voastra. si sa ne traiesti, DOAMNA

elefantica, pai ziceai ca spargi forumu' azi.... dormi??
lia, nu poti decat sa astepti. si la mine la prima sarcina cu ana la eco de 5-6 sapt era sacul galben, dar dr. nu era sigur daca s-a fixat in uter. peste o sapt insa era la locushorul lui.succes!
fetele care aveti deja un kupil de distrat: ce "le" facem de revelion? eu cred ca o sa fiu ditamai omu, aproape imobil peste o luna, asa ca nu ma vad nici stand in fund pe un scaun la un restaurant, nici dantzuind....dar ana e amatoare de party oricand, oriunde, sa danseze cu tati, sa inregistreze ce fac altii.
so??
Cris,
31+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 8 sapt.!!
evyme spune:
Neata si de la mine (cam tarziu)
Inca n-am terminat de citit tot din urma, ca ati avut spor azi-noapte, dar raspund si eu pe bucati...
Sex nu avem interzis, dar tot trebuie sa trag tare de tati sa-l conving![]()
sushu peste noapte nu fac
, in schimb ma trezesc pt ca mi-e sete
desi ultimul lucru pe care-l fac inainte sa ma bag in pat este sa beau un pahar cu apa 
dureri de coaste avem in salturi, sunt zile in care trebuie sa stau in cap, ca nici o alta pozitie nu e buna, si sunt zile (sau nopti) cand reusesc sa mai dorm si eu pe laterale... Azi noapte insa am adormit greu, ca nu puteam sa respir bine, simteam ca nu-mi ajunge aerul 
baie eu fac doar dus, si asta de mult timp; daca stau in cada ma intind si mai bine de o ora, si cum la noi in casa e aglomeratie si e coada la baie...
vikinga
sa treaca raceala si la tine si la puiuti
sagetutza ai un scump de sot (sau ieftin??)
frumoasa surpriza lui; al meu e atat de copil incat ma intreaba cu o luna inainte de ziua lui ce-mi iei, ce-mi iei?
Trimit acum sa nu se piarda si revin...
29+ 
poze gravi
trusou bebe
gratiana77 spune:
CRIS MARIO eu si Amaris iti dorim tot binele din lume, sa fii sanatoasa, fericita, iubita, sa ai parte in casnicie de clipe frumoase si insorite. CASA DE PIATRA!

30+
(Amaris-Stefania)
poze
evyme spune:
morfofetala am facut in trim II, iar acum mi-a zis sa ma programez pe 4-5 ianuarie, cand eu o sa am deja vreo 35 sapt... Oare nu e prea tarziu?
vaccin nu fac nici eu; anul trecut am facut antigripalul si a fost bine, n-am racit deloc, dar anul asta nu vreau sa risc (mai ales cu vaccinul pt porcina), asa ca ma bazez pe osciloccinum... Apropo, am aflat ca s-a inchis o scoala din apropierea blocului meu din cauza de porcina
acum imi este cam teama, dar nici nu pot sta numai in casa, ca oricum ceilalti ies afara, si daca se pune problema de contaminare, tot nu scap...

Sper totusi sa ne ocoleasca...
Aaaa si azi e ultima zi de munca 

De luni o sa tin si eu mai usor pasul cu voi la scris ![]()
29+ 
poze gravi
trusou bebe
alexutzzza spune:
vikinga bine ai revenit! te asteptam mai in fortza cu mai multe mesaje!
danasor 

ma dispera suportii astie de cadite scumpi si nesiguri asa instabili, eu am zis ca dau la un tamplar sa-mi faca 2 scanduri zdravene pe care sa le vopseasca cu ceva rezist la apa si le pun transversal peste cada din baie si gata! Aleze sunt niste chestii care le-am vazt eu la larisel in poze cu denumirea de paturici absorbante si nu stiam la ce folosesc, sunt alea de zicea ea ...schimbi copilu il mai lasi in fundu gol, etc.
larisel te inteleg perfect cu lenjeriile, eu un an jumate am cautat si in buc si in atena si peste tot unde nimeream cu vizita/delegatie, perfecta dreptate ai si scumpe si aiurea. Nu stiu daca aveti Debenhams in Constanta, noi avem aici in 2 malluri, eu pana la urma acolo am vazut ok dar nu am apucat sa cumpar ptr ca pan la urma am primit 2 seturi de la diverse pers cu ocazia nuntii.
elefanticaaaaaaa si eu mor de somn rau! Offf cred ca azi imi fac si cafea pan la urma ca mi-e somn somn de zici ca-s drogata, tensiunea cand o iau e numa 8 cu 5 sau 9 cu 6 cred ca de aia si atata somn 

danasor eu stiu ca baile sunt interzise in sarcina dar eu nu sufar ca nici inainte nu eram cu baile...numa daca faceam cu cineva
altfel io in cada....ma plicti 
al3csa bine ai revenit, nu-ti bate capul de pe acum, asteapta urmatoarea eco, bebeii oricum cresc in salturi, e posib la urmatoare sa fie picioarele prea lungi si cu ceva zile inainte conform dpn 
nicolcris22 offf mai ai stare sa mergi la munca???
iar cu somnu si mancatul idem, ma umflu asa tare abia respir si mi se face somn da parca daca ma culc imi vine mancarea inapoi si asa ma relax un pic si tot la nani ajung ![]()
offf m-am intin cat o zi de post si nu am terminat! trimit sa nu pierd si revin daca e cazu ![]()
31+
Yannis
alexutzzza spune:
sagetutza la multi ani sotului! Sa fie sanatos si fericit si sa te ajute mult cu bb mic! 
cristies am plecat de acasa P-ta alba iulia pe la 8 si am ajuns la aeroport la 9 si m-am intors aks la 10 fara un sfert deci dus intors e o ora si 45
! Si asta pe artere principale! Stefan cel mare, barbu vacarescu, intoarcere prin centru: kiseleff victoriei
OOOOOOOOffff nu mai dau drumu la pasaju ala la baneasa?? Felicitari ptr steluta! 
Gata? am intrat eu si a disparut toata lumea?
31+
Yannis