Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 9
sagetutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_mario fetelor...Doamne cat o sa am de recuperat..off ma apuca ![]() ![]() ..nci nu stiu dk mai intru azi,dk mai am timp....as vrea mkr sa citesc ca sa nu raman atat de mult in urma ...sa vad cum ma organizez...oricum va pup pe toate si o sa-mi lipsiti,fie si 2 zile ![]() ![]() ![]() Andreea 27+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze |
da.. cris.. chiar ma gandeam ca maine e ziua cea mare pt tine...
spor si ai grija de tine... si no-spa-ul la purtator, simti ceva, da-i cu no-spa...

32+
Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)
decenuela spune:
sagetutza la multi ani pt sotzul tau...sa fiti fericiti si sa aveti grija de bb sa creasca mare.
fetele, sa nu radeti...dar eu sunt cam 
...am auzit ieri niste discutii pe la munca. de nascut, unde se naste..pe calul balan? ![]()
32+ 
ale1212xa spune:
neatza fetele,
decenuela multuimim de cafea...mama ce activitate ati avut azi noapte...
danasor si eu tot baita in cada fac...las apa mai putin calduta dar tot ma relaxaz 5-10 minute in cada
al3csa nici eu nu am cumparat nimic pentru bebe..de fapt am luat un body si o pereche de sosetute:D si am si cateva hainute primite dar in rest..bate vantu
vai cris.dogarel ce imi plac si mie calendarele alea...cand eram mica ni le aducea matusa din Germania...era o bucurie sa desfacem cate o usita in fiecare zi...bine...ne abtineam eroic sa nu le desfacem pe toate odata...chiar se gasesc si in Romania??
sagetutza la multi ani pentru sot...sa iti creasca mare si voinic:D Si unde e deozitul asta de care ziceai? exista si la noi?
vikinga,al3csa bine ati revenit..si eu m-am luptat saptamna asta cu o raceala si la cat de darnica sunt i-am dat-o si sotului asa ca we am stat si ne-am dadacit unul pe altul. Pupici sa treaca cat mai repede
cris_mario iti dam scutire azi..relaxeaza-te...maine e o zi importanta
Asa....am recuperat tot ce ati scris de azi noapte acum ma duc sa pap si eu ceva si revin/...sper sa gasesc tot 8 pagini scrise pana ma intorc da?? ![]()
-----------------------------------------
31+ cu
Dragos-Andrei
mariucasara spune:
Neata fetele!
sagetutza la multi ani sotului! Sa fie sanatos sa aiba grija de fetele lui.
decenuela expulzia are loc pe calul balan. Pe mine m-au urcat pe masa cand deja se vedea motul copilului, pana atunci am stat pe pat. 
Si la noi s-au indesit drumurile la baie dar sarcina nu are unde sa mai coboare...poate afara, ca de la inceput eu il simt pe bebe sub linia chilotului si burta incepe la o palma sub sani.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
31+
Sebastian Petru
Lia73 spune:
buna fetelor
am si yo o intrebare ptr voi ..imi poate spune cineva daca a facut eco la 4 saptamani?? si ce i-a zis medicul
multumesc
+4 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
paunita
unboticutz spune:
neataa!
mamidepuiuti are dreptate, mi-a zis si mie medicul ieri ca in decembrie ii obliga sa-si ia zilele libere
cum am fost internata acu o luna in maternitate pot sa spun ca asistentele sunt oricum putine si nu fac fata!
morfofetala am facut si eu la 31sapt si a fost ultima. nu stiu cat e de obligatorie...
vikinga, 2.6kg?
eu aveam 1.5 la 31sapt, oare o sa fac un pisic? n-ar fi rau ca nu prea are pe unde iesi ca-s micuta..
si eu ma chinui cu insomnii,cosmaruri, valuri de caldura si mai ales dureri de coloana
34+
Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...
mariucasara spune:
| citat din mesajul lui Lia73 buna fetelor am si yo o intrebare ptr voi ..imi poate spune cineva daca a facut eco la 4 saptamani?? si ce i-a zis medicul multumesc![]() +4 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulicipaunita ![]() |
Eu am facut o eco la 4 saptamani. Se vedea schita de sac ovular in uter, cu diametru de 7,8 mm. In rest a masurat uterul, endometrul, ovarele, chistul de corp galben. Recomandarea a fost o noua eco la 7-8 saptamani sa vedem daca avem activitate cardiaca.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
31+
Sebastian Petru
cristies spune:
| citat din mesajul lui sagetutza FEteleeeeeeee.... sa va spun faza tare, ca nu mai pot de ras si nu ma cui sa pov... pe cine sa trezesc la ora asta????????? voi aveati grija de sotz.... eu stiam ca el are cash in porto. Si asta e un card de credit, care e pe numele meu dar din cauza de comoditate, el face in genere cumparaturi il tine el.... ce credetzi... ma pregateam sa plec la job cum v-am spus... si am sunat pe cineva sa-i dau datele din buletin pentru o factura sao faca pana vin eu... si ma duc sa iau cartea de identitate din portofelul meu..... si...... gasesc cardul intr-o hartie si pe hartie scria.... mai bine... "toata dragostea ta"... (e o vb d'a noastra la intrebarea ce-mi dai dk fac...?/ ce mi-ai luat cadou?) nu mai pot .... ma oftic de mor... surpriza mi-a facut-o el... vroiam sa-i fac o party surprize cu putini oameni ca nu am pofta acum de gatit si alte chestii, mai aveam ceva bani in porto, dar am zis sa nu raman fara.... vai ce ma oftic..... 32+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...) |
Nu dezarma!Trebuie sa-i faci o surpriza de si mai mari proportii!!!
32+
cristies spune:
| citat din mesajul lui cris_mario fetelor...Doamne cat o sa am de recuperat..off ma apuca ![]() ![]() ..nci nu stiu dk mai intru azi,dk mai am timp....as vrea mkr sa citesc ca sa nu raman atat de mult in urma ...sa vad cum ma organizez...oricum va pup pe toate si o sa-mi lipsiti,fie si 2 zile ![]() ![]() ![]() Andreea 27+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze |
Scumpa noastra, daca ne ameninti ca nu mai intri, permite-mi sa-ti urez de pe acum Casa de Piatra!!!, multa fericire si dragoste, intelegere si liniste! Sa va dea Dumnezeu tot ce e mai bun pe lume.
Si te asteptam cu primul mesaj in calitate de doamna

32+
Lia73 spune:
mariucasara iti multumesc ptr raspuns mi-a zis ca nu stie daca este in uter sau in trompa ( am avut extrauterina in 2007) si ma ingrijoreaza,,,,, mi-a zis sa ma duc peste o sapt iar la eco sa vada daca s-a pozitionat...mi-a scris pe fisa "" sarcina incipienta 4 saptamani""
+4 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
paunita

...sa vad cum ma organizez...oricum va pup pe toate si o sa-mi lipsiti,fie si 2 zile