Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 16
cristies spune:
Fetele retrag cozonacul din program. Am cumparat nuci rancede
.
Mosul care le vindea mi-a zis sa le gust, dar eu nu eram spalata pe maini si aveam si multe plase...
Ca atare doar salata orientala e ongoing azi.
Dar nu ma las si in week-end fac eu o prajiturica.
Lorex, sa-ti traiasca nepotelul!!!! E acelasi care a fost operat? Cum se mai simte?
Mie nu-mi place sa mi se faca poze. Dar sotului ii place si le cenzurez cat pot.
. Abia astept sa vina bebe sa-i faca lui poze si sa ma lase pe mine.
32+
cris.dogarel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aylin_tarcan alexutzzza, asa e cu farmacistele astea! omega 3 de la doppel herz sau biomarin cristies, ai dreptate, vit A poate da malformatii la fat. acum nu mai are ce sa faca! daca ai anemie feripriva trebuie sa iei fier! si mai iei calciu si vit D ca sa se sintetizeze calciul. nu e asa de mult. eu daca nu luam elevit cred ca as fi ajuns in spital din trim I. daca mancati bine nu aveti de ce sa luati suplimente. de tampoanele alea, ia sa intru si eu pe mail sa vad cum le faceti! eu le-am facut in spital direct, luam vata, puneam comprese sterile pe ele si gata. am fost ieri sa iau comprese sterile si nu am gasit decat niste amaraturi de 4 cm patrati. dar ma gandeam sa iau comprese sterile si nu fasa sterila pentru ca sunt mai bine sterilizate decat fasa. de vaccinuri, nu fac si nici nu voi face niciodata antigripalul nicolcris, foarte frumoase camasutele! si eu tot din dragon mi-am luat, dar pe asta nu am vazut-o! ehe, cris.dogarel, e pasiunea mea de-o viata, dar cand trebuia eu sa dau la facultate sistemul sanitar era mai rau decat e acum. asa ca nu am dat la medicina, desi m-am pregatit pentru admitere. am facut insa facultatea neoficial cu prietena mea cu care mergeam la cursuri pe sestache si cu care invatam pentru examene. de atunci ma tot gandesc ca poate totusi ar trebui sa ma apuc de medicina, insa sunt cam baba, asa ca ma multumesc cu ea ca pasiune. dar va ramane frustrarea vietii mele cris_mario, CASA DE PIATRA! sa fiti fericiti! larisel, merci de pm! ![]() Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 34+ cu ![]() |
Petra, super tare hobby, chiar mai mult decat atat: sa mergi si la cursuri, sa inveti ptr examene..

toata stima.si eu sunt o "sora medicala" ratata. asta era denumirea cand am intrat eu la liceul sanitar. am virat insa in clasa a X-a spre filologie (dragostea mea), dupa doi ani de anatomie, tehnici de ingrijire a bolnavului, etc asa am ajuns la fac de litere, dar nu regret, mi se potriveste mai bine sa fiu profa
dar macar sunt "intzepatoarea" familiei, fac injectii de cate ori e cazul
Cris,
31+cu
Ema si
Ana(2003)poze
AMR 8 sapt.!!
lorex spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel lorex, eu ziceam de mamici care au deja doi copii si asteapta nr. 3, ca sa imi zica si mie cum a fost primit nr. 2, ceea ce e cazul la mine si la cele enumerate de tine. am tot auzit despre gelozia "inerenta" fratelui mai mare si as fi vrut sa aflu cum au procedat. vad ca a revenit vikinga, poate mai zice ea. Deocammdata Ana me apromite sa ma ajute cu tot, mai putin alaptat si pupa de trei ori pe zi poza cu Ema de la ultima eco (pusa pe frigider) eu pun semintele de in in painea de o fac la aparat. cam 2 linguritze. acum nu stiu daca fiind coapte au acelasi ..efect, dar sper ![]() |
ma gandeam io ca fac vreo gafa...scz
Cred ca semintele din paine sunt valabile, de ce n-ar fi..f bine faci.
Hmm.. te invidiez cu asa ajutoare
Daca-mi amintesc bine si sotul tau te-a ajutat f mult cu Ana, air acum, pe langa el o sa o ai si pe Ana lg tine.Super!!
Sa fiti santosi cu totii si fericiti!

26+ 
Beatrice1982 spune:
cris dogarel...............aha
inteleg...................
e bine asa..cred..ca stii ce si cum..................
dar sa stai sa astepti ce si cum, cred ca e foarte stresant.........
da
abia astpet sa facem pozele langa brad..........
deja lam intrebat cand cumparam unul?
si-apoi stie, ca daca il ia, in maxim doua zile e impodobit.........
asa imi place mie, sa il fac din timp, asa mai e un pic de aer de craciun mai multa vreme in casa....................mai ales, daca vine si bebe la noi, si nu ses tie cat timp va fi in casa, asa ca................tre sa il bat la cap, maxim in 2 saptamani sa mi-l ia....................
asa de mult imi place sa il imodobesc...................
evyme.................fa si tu poze singura,.............
la mine are aparatul setare sa faca poza la 10 secunde......................
asa ca eu mi le fac singura............
nu de alta, dar numai dumnezeu va sti, daca voi mai avea al doilea copil, si o sa fie o amintire tare frumoasa sa ma vad cum aratam eu cu burtica, pe vremea aceea..................................
ca amintirile se cam sterg, apoi daca te uiti la poze, parca altfel iti aduci aminte, si altfel e cand le privesti,...................
lia..............stai relax, ca trebuie si tu sa ajungi ca noi...................
o sa ajungi te va ajuta doamne doamne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ai sa vezi
noi iti tinem pumnii...................
Poze
Bea
32+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
cristies spune:
Lorex, bun pontul cu semintele. Si cred ca au aceleasi calitati si in paine.
Aylin, analizele mi-au iesit foarte bune pana acum, acum doua saptamani insa au iesit din limite. Nu am mancat diferit, banuiesc ca bebe si-a luat mai mult decat de obicei. Dar n-are nimic, ca nu mor de la trei pastilutze pe zi.
32+
lorex spune:
| citat din mesajul lui cristies Lorex, sa-ti traiasca nepotelul!!!! E acelasi care a fost operat? Cum se mai simte? Mie nu-mi place sa mi se faca poze. Dar sotului ii place si le cenzurez cat pot. 32+![]() |
Multumesc Cristies!

Da, el e! Se simte bine.Nu a fost nevoie de interventie chirurgicala propriu-zisa asa cum le stim noi.S-a rezolvat prin cateterism...o metoda neinvaziva, au intrat printr-o artera de la picior cumva pana la inima...nu prea ma pricep dar important e ca s-a rezolvat, multumim Lui Dumnezeu! Ca e asa un dragalas, un strengar simpatic, vesel si ti-e mai mare dragul sa petreci timpul cu el.De cand era mic zambeste de cum se trezeste, iti vine sa-l mananci nu alta!
26+ 
Andre_lina spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui cristies
Fa-ne si noua o poza pls... Eu m-am ingrozit cand am calculat ipotentuza la tampoanele de pe mail (60 de cm!!!!) Acum... mi-am luat eu chilotii cei mai mari dar un tampon de jumate de metru... ![]() 32+![]() |
ei na... eu le-am facut mai de capul meu din ce am inteles... fac poze pas cu pas si le pun pana diseara!!
35+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!primele poze
poze burtica
toate pozele
AMR ....5 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE
lorex spune:
Tot pt Cristies,
Ma bucur sa aud ca faci totusi eforturi sa colectezi selectiv, sa stingi lumina...spune-mi daca inchizi apa cat te speli pe dinti si te iert pt faza cu balenele ![]()
Si eu colectez selectiv...ma doare ca nu o face toata lumea.Cand am fost in Austria am fost impresionata de cat de mult isi dau silinta cetatenii de acolo sa colecteze selectiv...tipa la care am stat eu avea in garaj trei saci cu plasticuri stranse, asteptau masina ca sa le dea.Iar cand am vrut sa arunc o coaja de banana, menajera mi-a spus: no, no, not there, here! era un cos special pt resturi biodegradabile! F frumos!
Iar in holul pensiunii erau cosuri mici de gunoi pt sticla, pt hartie si pt plastic...impresionant...la noi...nu mai zic nimic ca ma enervez.
Si daca tot iar am deschis subiectul meu preferat ![]()
vroaim sa ma plang cat de dureros e pt mine cand vad brazi uriasi...de peste 50 de ani , taiati si adusi in centrele marilor orase pt impodobire, ca niste morti sacrificati pt satisfactii omenesti si de dragul traditiei...
LMA pt Tina, ce mai varsta si ce bine arata.Tare-mi place si mie de ea!
A, si felicitari pt stelutza 2!
26+ 
cristies spune:
| citat din mesajul lui lorex Tot pt Cristies, Ma bucur sa aud ca faci totusi eforturi sa colectezi selectiv, sa stingi lumina...spune-mi daca inchizi apa cat te speli pe dinti si te iert pt faza cu balenele Si eu colectez selectiv...ma doare ca nu o face toata lumea.Cand am fost in Austria am fost impresionata de cat de mult isi dau silinta cetatenii de acolo sa colecteze selectiv...tipa la care am stat eu avea in garaj trei saci cu plasticuri stranse, asteptau masina ca sa le dea.Iar cand am vrut sa arunc o coaja de banana, menajera mi-a spus: no, no, not there, here! era un cos special pt resturi biodegradabile! F frumos! ![]() Iar in holul pensiunii erau cosuri mici de gunoi pt sticla, pt hartie si pt plastic...impresionant...la noi...nu mai zic nimic ca ma enervez. Si daca tot iar am deschis subiectul meu preferat vroaim sa ma plang cat de dureros e pt mine cand vad brazi uriasi...de peste 50 de ani , taiati si adusi in centrele marilor orase pt impodobire, ca niste morti sacrificati pt satisfactii omenesti si de dragul traditiei... ![]() A, si felicitari pt stelutza 2! 26+ ![]() |
Nu fac din obligatie si nici un efort deosebit nu e. Mi-a intrat in reflex de la serviciu.
Ai vazut coronitele facute de Bea? Nu cred ca vor suferi bradutii foarte tare daca rupem si noi putin. Ca de impodobit... brad artificial evident!
32+

unde anume