Presedintele Romaniei lovind un copil
Raspunsuri - Pagina 3
nastasacarmen spune:
este evident pentru toata lumea ca este trucata imaginea...viteza mainii...reactia copilului...evident!!! oricine poate spune asta. se vede cu ochiul liber
doar dl Basescu nu a vazut si a cautat o scuza
eu_logoped spune:
ma uit in continuare la tv si urmaresc subiectul, un nene de la montaj demonstreaza ca e trucat fiindca acel copil apare albastru (el singur) cand se da in spate...
acum intrebare de 1000 de puncte: alegem un presedinte care in loc sa fie sigur ca nu ar lovi un copil in vita lui se gandeste ca poate l-a lovit cu motiv (vezi declaratia lui la cald), sau altul care se preteaza sa faca un trucaj cu asa mare mizerie??
nastasacarmen spune:
de unde stiu ca domnul spune adevarul? daca e in tabara lui basescu..?
si tot asa
nu vom fi siguri care este adevarul despre acest film
este sau nu adevarat
vor aparea tot felul de experti dintr-o tabara sau alta, unul mai calificat decat celalalt
reactia dlui basescu in schimb...a fost cat se poate de reala.
nu trebuie explicata de nimeni, de nici un expert
Monnvas spune:
http://calinionescu1.wordpress.com/
frame cu frame
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
alinutza00 spune:
s a autoincriminat, e oribil, asa i, dar pentru mine optiunea Geoana & clica intrata in sevraj e muuuult mai groaznica. Nu l votez pe Basescu, votez impotriva celorlalti.
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas http://calinionescu1.wordpress.com/ frame cu frame |
Un blog nou-noutz, facut chiar azi, special pentru a prezenta acest studiu :).
Triunghiul portocaliu *
vikinga spune:
Asta e telenovela sud americana cu lacrimi, jale, corasoane izbite de caldarim in nici un caz campanie electorala cu programe clare ca tot compar cu alegerile ce au fost aici acum o luna si ceva. Vikinga 34+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burtica
kay spune:
daca l-a lovit intr-adevar, sunt sigura ca isi amintea de moment pt ca probabil a fost fff discutat de echipa lui dupa, a fost fff studiat si vazut in ce masura se observa ceea ce a facut. si reactia lui la cald e ca a elenei udrea cand au intrebat-o daca a sunat ea in direct la nu stiu ce emisiune... foarte explicite amandoua.
iileana spune:
Bun staff are Base.
In numai 3 ore a reusit si sa gaseasca www.petreanu.ro/2009/11/singurul-raspuns-corect-n-a-venit-la-timp/" target="_blank">raspunsul corect (*), si sa fabrice un blog special destinat demontarii filmuletului...
Da, staff-ul se descurca.
Candidatul... hmmm.
(*) sa rasfoiti si raspunsurile. In special cele de la 23.59 si 00.24.
Triunghiul portocaliu *
nastasacarmen spune:
gata...toata lumea s-a linistit
Stafful i-a reamintit raspunsul corect
http://ziarero.realitatea.net/1259275497-Basescu_Niciodata_in_viata_mea_nu_am_lovit_un_copil_s-a_ajuns_prea_departe_cu_campania_murdara
noroc ca si-a amintit felix tataru ca nu si-a lovit base nicioadata sotia si copiii
pot dormi linistita
liberatatea a invins