Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (134)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

La muuulti ani Diana si Biabaus!!!

Cleo asa am sa fac!

Luminel vai ce nasol pt fetitze.Cred ca ce e in sufletul mamei lor!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

YUPYYYYYYYYY Aseara am tras patutul Victoriei langa patul mare din camera ei si am adormit-o in patul mare langa mine, apoi am mutat-o in patutul ei. a dormit toata noaptea fara tzitzi! S-a trezit de vreo 2 ori, i-am dat Suzy si a dormit! Ma simt atat de bine, sufleteste ca am reusit asta!!!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

YUPYYYYYYYYY Aseara am tras patutul Victoriei langa patul mare din camera ei si am adormit-o in patul mare langa mine, apoi am mutat-o in patutul ei. a dormit toata noaptea fara tzitzi! S-a trezit de vreo 2 ori, i-am dat Suzy si a dormit! Ma simt atat de bine, sufleteste ca am reusit asta!!!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Desiree, felicitari! imi dau seama ce simti, asa m-am simtit si eu cand am dezvatat-o pe Cristi de leganatul pe picioare...bine, meritul e al lui tati, dar oricum...

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana Votati-o aici in concursul "Somn de ingeras"!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Azi am plecat tarziu de la job, am avut de lucru o gramada....si apoi m-am rasfatat cu un coafor si am revenit la coafura mea de dianinte.....adica cea cu care se potriveste personalitatea mea. Nu ma recunosteam in oglinda de cand m-am tuns, nu mai simteam ca sunt eu, dar acum mi-a mai crescut un pic si am revenit la coafura din liceu....yupiii!

Piggy, nu pot recomanda nici o firma de calendare personalizate , ca n-am mai comandat asa ceva pana acum, dar sa mergem pe mana lui Mihaser!

Desiree, bravoo, pt noaptea fara tzatzi!

ALI, mami de Vlady si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna seara, fete dragi.

Va multumesc din suflet tuturor pentru cuvintele de incurajare, inseamna foarte mult pentru mine.

Astazi, desi cam devreme, am sunat la Medlife, nu va spun cu ce emotii. Din nefericire doamna de la laborator mi-a spus ca abia pe 3 iese rezultatul, deci mai am de asteptat. Imi este foarte frica.

Va multumesc foarte mult inca o data pentru cuvintele frumoase si va imbratisez cu drag pe toate.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danicris

Buna seara, fete dragi.

Va multumesc din suflet tuturor pentru cuvintele de incurajare, inseamna foarte mult pentru mine.

Astazi, desi cam devreme, am sunat la Medlife, nu va spun cu ce emotii. Din nefericire doamna de la laborator mi-a spus ca abia pe 3 iese rezultatul, deci mai am de asteptat. Imi este foarte frica.

Va multumesc foarte mult inca o data pentru cuvintele frumoase si va imbratisez cu drag pe toate.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 18+

Hai Dani...trebuie sa fii tare! DD iubeste copilasii! Va fi bine si ptr bebe al tau asa cum a fost si ptr Eliana cand am avut varicela.
Abia astept sa ne dai vestea cea buna pe 3...plus ca vom stii cu siguranta daca va fi Andreea sau Andrei

ptr Gabitza sa treaca ZZ si tristetea!

Calendarele au fost dragute...Poze am facut in mall si ei decat le-au facut ca o legitimatie din aia in plastic...Mie mi-au placut...ptr un calendar de buzunar arata foarte bine...Si Wondershare e o idee! M-am gandit si la varianta lui Cleo (pe care o pup si o sa o mai sun )

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Luminel multa sanatate pentru fetitele din familia ta!

http://lb2m.lilypie.com/hBYxp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna seara. intrebare pentru mamicile care s-au intors la munca: ce acte iti trebuie, care e procedura atunci cand te intorci la munca inainte de implinirea celor 2 ani? ma voi intoarce la munca din ianuarie si vreau sa stiu ce am de facut, cum trebuie sa procedez. multumesc anticipat

sa va mai zic si eu cate ceva de teo. va spuneam ca a inceput sa vorbeasca. mai exact, are o serie de cuvinte din care pronunta de regula ultimele silabe, dar pe care noi am ajuns sa le intelegem foarte bine. de exemplu: antu=elefantul, epi=iepure, pada=omul de zapada, iciu=ariciul, poco=porcul, apu=tapul, etc. spune corect un singur cuvant: oaie . in rest le stalceste, dar spune foarte multe, chiar ma mira ce repede acumuleaza astia mici. numara pana la 10, dar nu spune 7 (cred ca din cauza asemanarii 6-7). nu nimereste intotdeauna ordinea corecta, dar e simpatica. mai ales ca dupa 10 spune mai mereu "bravo". ma surprinde aproape zilnic cu cate ceva, ni se pare ca e mai desteapta decat amandoi la un loc, inca nu ne-am prins cu cine seamana . as mai lauda-o putin, dar trage de mine: "caca. baie". se si simte mirosul noapte buna!

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Georgiana, la servici am cerut o cerere simpla de reluare a activitatii.
La DGASPC sector 1 am facut si acolo o cerere precum ca am inceput activitatea din data cutare, si sa se inceteze plata indemnizatiei. Au ei acolo ceva formular tip cred.
Si tot acolo faci cerere pentru acordarea stimulentului de 1 milion pina face fata 2 ani. Tot acolo gasesti cerere tip. Cred ca o sa-ti trebuiasca si o adeverinta de la servici pentru asta.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

gabitza, multumesc frumos pentru raspuns
desiree, felicitari pentru noaptea dormita! si bafta si pe viitor!
stiu ca e cu intarziere, dar acum m-am trezit ca nu am felicitat-o pe laurita pentru fetita. mama, ce printesa are sa fie, ca si mama si nasa cred ca abia asteapta si o fetita printre atatia baieti. are sa fie cred cea mai cocheta si mai motzata fetita . eu m-am trezit mai la coada, ca abia azi am reusit sa citesc tot din urma. si mi-a placut ca sis e foarte implicata deja in botez, cauta rochite si lumanare. nota 10!!! si m-am simtit flatata de faptul ca simona vroia sa vada rochita fie-mii la botez. din pacate, eu am o experienta urata rau cu botezul, ca nu mi-a placut deloc-deloc cu ce au imbracat-o nasii (oameni extraordinari, de altfel, dar nu ne-am pupat la gusturi) . am plans cu sughituri cand am vazut-o, nu-mi venea sa cred ce se alesese de gogoasa mea frumoasa . eu am imbracat-o de acasa cu o rochita vesela, dar nimic deosebit (vezi aici)

cam atat pe seara asta. mai vroiam sa zic ceva, dar daca tot am uitat, ma duc in pat. noapte buna tuturor!

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput