Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (134)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Simo, merg la Ion Ionut, la Giulesti! E super dragut si competent. singura lui pb e ca nu-si da nr de tel si daca Doamne fereste ai ceva, tre sa fugi sa-l cauti prin spital
Sunt convinsa ca la cat e de talentata Piggy , ii va iesi perfect lumanarea. Probabil ca si noi vom apela la ea pt botez, adica voi incerca s-o conving pe nasa.

ALI, mami de Vlady si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Simo, merg la Ion Ionut, la Giulesti! E super dragut si competent. singura lui pb e ca nu-si da nr de tel si daca Doamne fereste ai ceva, tre sa fugi sa-l cauti prin spital
Sunt convinsa ca la cat e de talentata Piggy , ii va iesi perfect lumanarea. Probabil ca si noi vom apela la ea pt botez, adica voi incerca s-o conving pe nasa.

niatza. Alysh , ai schimbat dr-ul? de ce?
Intradevar, dr Ion Ionut e renumit, si recunoscut ca nu da nr de tel. Dar din spital in suna imediat,daca e vreo problema.

fetelor, ca tre sa va deschid ochii mari, ca azi avem mare sarbatoare mare.
LA MULTI ANI Diana79+Biabaus, si mai dati pe la noi, ca sa va oferim , , , si sa va cantam laaaaa muuulti ani, multa sanatate, fericire, pitici sanatosi si voiosi si cacaciosi.

P.S. andrada, sa pui de un tort virtual, sa cumperi shampanie fara numaaarrr, ca miiine dis de dimineatza te colindam pe forum

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Cleo, am schimbat dr pt ca nu-mi mai permit sa merg la cea care mi-a urmarit sarcina cu Vlad.
De la vreo 8-10 saptamani, nu mai stiu, mi-a facut numai eco 3D pana la sfarsitul sarcinii + tuseu vaginal si asta ma ducea la vreo 450 RONm de fiecare data, adica cam la 3 saptamani....in plus nu mai lucreaza la Caritas, e doar la un spital privat unde nasterea e vreo 2500 euro....sincer, nu cred ca merita....adica, pardon, sa nu se inteleaga gresit, copilul meu merita orice si oricat dar nu cred ca daca dau mii de euro in plus bneneficiem de un tratament cu mult mai bun. Si in plus nu ii am asa ca.....

La multi ani si de la mine Diana si Biabaus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Fetelor dragi cu atatea laude la adresa floraresei am inceput sa am emotzii ca nu ma voi ridica la inaltimea asteptarilor...glumesc

Am intrat sa o intreb pe Alysh ceva...ai gasit firma unde sa iti faci calendare personalizate? vreau si eu ceva dar profi profi...fratele meu lucreaza in afara tarii si cred ca cel mai bun cadou ar fi un calendar cu poze de familie (mai ales ca suntem multi deci material ar fi)
daca stei cineva ceva plspls spuneti-mi

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008) si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com

Mergi la inceput

Lorich tare reclama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Eu calendare am facut la piticul vesel anul trecut
Cred ca si anul asta fac la ei!

Mergi la inceput

sarumana uite acum ii gasisem si eu...si sunt ok calendarele? profi? ce model ai facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Lorich, pup Robertzel si multumim de urarile de sanatate.
Gabitzam, dar ce repede s-a dus...ma asteptam sa fi avut ceva digestiv daca a murit asa repede saracutza...Ofof, ce virsta avea?
Alysh, am inteles, mersi de info. Oricum am inteles ca s-au scumpit toate si analize si ecografii...Daca ar fi sa mai ramin cred ca as face minim minimorum..
Un gind bun pentru Danicris...mai e putin si se incheie asteptarea. SI va fi foarte bine, sunt sigura! Si probabil o va chema Andreea ca vestea buna va veni de Sfintul Andrei. Am zis doar asa...Pupici

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Lorich, pup Robertzel si multumim de urarile de sanatate.
Gabitzam, dar ce repede s-a dus...ma asteptam sa fi avut ceva digestiv daca a murit asa repede saracutza...Ofof, ce virsta avea?
Alysh, am inteles, mersi de info. Oricum am inteles ca s-au scumpit toate si analize si ecografii...Daca ar fi sa mai ramin cred ca as face minim minimorum..
Un gind bun pentru Danicris...mai e putin si se incheie asteptarea. SI va fi foarte bine, sunt sigura! Si probabil o va chema Andreea ca vestea buna va veni de Sfintul Andrei. Am zis doar asa...Pupici

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Simona, mi-au dat lacrimile cand am citit ce mi-ai scris, iti multumesc din suflet, sa dea Dumnezeu sa fie bine. Astazi am sunat la ei desi stiam ca este prea devreme si doamna de la laborator mi-a spus ca numai pe 3 o sa fie gata, deci mai am de asteptat. Saru'mana inca o data.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Cleo, Piggy,Lorich, multumim nu stiu ce sanse avem dar...n-am putut rezista sa nu-i pun si eu poza aia
Cleo, n-o sa va stresez in fiecare zi cu link-ul, sa nu ma injurati, dar m-am gandit la uncompromis....l-am pus la semnatura...deci va trebui sa scriu in fiecare zi

Bratafel, simpatica Bianca si tare vorbareata....Ylari, stai linistita ca nici Cristiana nu zice nimic, dar eu nu ma stresez...si frate-sau a vorbit tarziu pe la 2 ani si 8 luni...ca si alte genii

Gabitzam, Dumnezeu s-o odihneasca in pace pe prietena ta...e ingrozitor cati oameni tineri mor de cancer...si mie mi-a murit socrul, acum 2 luni, tot de cancer pulmonar si o verisoara, acum 1 luna.

Alysh, il stiu si eu pe Ion Ionut...acum 2 ani cand incercam sa raman gravida la el am fost...intr-adevar foarte cumsecade si amabil si competent...

Tocmai am aflat ca sora unui cumnat de-al meu are toate fetele (3 la numar din care una de cateva luni) bolnave de gripa noua...a luat-o una de la scoala si le-a infectat pe toate...

sarbatoritelor de azi

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana Votati-o aici in concursul "Somn de ingeras"!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput