*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (89)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ami, te citesc si nu-mi vine sa cred ca te gandesti la termene limita.
Eu am inceput serviciul si tot nu a scazut productia. O pacalesc cu lapte praf, i-am pus si in iaurt si nu baga de seama ca de abia nu mai este asa acru.
Am din ce in ce mai multe motive sa nu mai alaptez. Eu am zis ca termin ce Galafor si ceaiuri mai am si gata.
Miercuri dis de dimineata plec intr-o delegatie la Copenhaga si in loc sa trag si eu la hotel noaptea precum colegii mei, iau avionul si la miezul noptii sunt la vitelusul meu .
Si mai am si altele in plan dar deocamdata spun pas, ca-s delegatii de o saptamana-doua si nu-s compatibile cu alaptatul.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Otilia m-am hotarat cam de vreo 2 luni la asta. Am decis sa intreup pe la 1 an jumate pentru ca vreau sa-l alaptez toata iarna si primavara si sa-l scot din sezonul virozelor. In plus, el e destul de stirb pentru 1 an si o luna (are doar 4 dinti) si-i va mai alina noptile. M-am gandit ca pana in vara este suficient.

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Ne mai iese o maseluta!

In legatura cu rez analizelor, tb sa facem echo la ficat sa vedem daca totul e ok. Pediatra ne-a zis ca mai mult ca sigur nu e nimic, pt ca dif de val nu e mare, dar pt linistea noastra sa facem echo. Cateodata am impresia ca nu se mai termina ...

UN VOT SI PENTRU NOI

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Eli ce faci? Esti bine?

UN VOT SI PENTRU NOI

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Otilia: Si Andrei cere tot ce vede ca mancam si bem noi, uneori primeste, alteori nu (mai nou vrea cafea si bere ). Da, marul e ok din ce zic testele, dar realitatea e ca se umple de bubitze de la mar, dar rau de tot. Probabil e doar intoleranta, nu alergie. Prunele au si ele valoare peste limita, dar nu f. mult (maximul admis e 30, prunele au 35), caisele, persicile, perele sunt la 46-49, granele sunt toate cu valori mari (cel mai mic e graul cu 67), rosiile sunt la 83. Struguri 194, cirese 126, portocale 98, cartof 94....nu mai insir....sunt 50 de alimente peste 30. Ideea e ca pe unele le mananca si le tolereaza, pe altele am vazut si eu ca nu le tolereaza (mazarea, ananasul, cartoful galben etc.). Dr. a zis sa iau rezultatele ca pe un ghid, nu diagnostic, si sa ma orientez. Asa ca mananca acum dovlecel, spanac, un pic de broccoli, morcov, un pic de cartof cu coaja roz, spanac, pruna, para, kiwi (acum am inceput sa-i dau) si f. rar mango (pe care il tolereaza in catitati mici). A! si cereale de orez zilnic Dar cred ca baza e in laptele meu.
Fasole uscata vrei sa-i dai Elisei? Nu ti-e teama ca o sa-i dea gaze? De la conopida, varza a avut gaze?

Amalia: E lungutz bine Luca. Oricum, fata de cei 71 cm ai lui Andrei....al meu parca e bebe de 8 luni. Sa vedem daca Luca va fi de acord cu planul tau legat de intarcare.

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Pai atunci Andy n-ar fi mai indicat sa-i dai cereale pe baza de grau?
Fasole uscata vreau sa-i dau, Anei ii place mult. La conopida n-a facut gaze, chiar ii place cu unt/smantana/galbenus.
Varza n-am incercat ca cea de o gasesc pe aici nu se fierbe bine, chiar ieri am aruncat un castron de salata de asa zisa varza, fara gust, fara miros, tare ca piatra.
Curios ca tolereaza bine kiwi, dar e bine ca nu-i pe lista de interzise.
Vreti sa-l dati la cresa in curand. Ma gandesc ca va fi dificil sa tina seama de alergiile lui, ca sa nu mai zic cat de usor poate fura din mancarea altor copii.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Nu stiu dc sa va zic sau nu, ca nu vreau sa isc polemici. De vineri Arianna nu mai doarme peste noapte cu mine. O las cu mama. Se trezeste, planfge, ma cauta si cd vede ca nu sunt (m-am mutat la parter, in birou, pe canapea) mai maraie pana adoarme. Prima noapte a fost crunt. O auzeam de jos cum plange. Azi noapte a avut doar 4 treziri, dar s-a culcat mult mai repede la loc, fara prea mari plansete.
Am apucat-o pe drumul asta pt ca fizic nu mai pot. Sunt zombi, nu mai am puteri deloc. Nu mai e cale de intoarcere, pt ca nu vreau sa o debusolez. Mi se rupe sufletul ca nu mai dorm cu ea. Nu mai sta ea lipita de mine
Dc renunta la supt noaptea, urmatorul pas e sa o obisnuiesc sa doarma la ea in camera. Asta mi se pare infinit mai greu, ca ea urla numai dc o duci spre pat, nici gand sa o si pui acolo.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Corina te cred ca iti este greu, e de inteles. Si eu vreau s-o intarc caci nu mai pot. De cateva sapt se trezeste dim pe la 4-5 si apoi nu se mai culca decat pe la 7 dim. Se trezeste pt ca nu prea mai am laptic si doar molfaie la tz si probabil ei ii e foame. Eu o tot incerc cu lapte praf dar atunci la ora aia chiar nu vrea. Nu mai putem, mi se pare chiar un chin si pt noi si chiar si pt ea. Si pe langa asta urla de ne aude tot blocul.
Acum am inceput sa nu-i mai dau ziua chiar deloc. Deja imi lispeste.Ma doare sufletul, ca o sa facem o asemenea separare, dar asta e. Am zis ca vom face si vaccinul de 1 an si dupa gata facem si noi pasul asta. Stiu ca va fi greu, dar mai tarziu cred ca va fi si mai greu.

Sa ne mai scrii cum a decurs intarcarea. Ziua apari in fata ei? Sau nu te mai vede deloc nici ziua? Lapte praf primeste suficient? Lorena bea doar seara cand are chef vreo 140 mil max.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Hera, eu inca nu o intarc. Vreau doar sa nu se mai trezeasca de n-ori/noapte. Ea bea laptic. Chiar in seara asta a baut vreo 80ml, dupa ce a supt, ca nu m-am inteles cu ea pana nu i-am dat tzitzi. Dc nu era satula, bea si mai mult.
Peste zi suge dc sunt acasa, dc nu, papa mancarica si mai bea o ceasca -doua de lapte.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Scuza-ma Corina, am inteles gresit.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput