Scandinavii au murit!Traiasca Scandinavia!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speed spune:

buna seara, buna seara :)
vad ca inca n-a pomenit nimeni de marele eveniment :))(adica de Craciun) asa ca incep eu :) Deci, de Craciunul asta am pus-o! Peste 2 saptamini imi vin "mamele" din Romania (mama personala si mama prin alianta) si stau 3 saptamini! sweet jesus! daca cu soacra ma mai impac cum ma mai impac, mama personala e problema mare ca n-am reusit niciodata performanta sa stam sub acelasi acoperis mai mult de 3 zile fara sa ne impungem bine. oh my...oricum irlandezii de bine m-au sfatuit foarte serios sa ma aprovizionez puternic cu bautura (cine ar fi ghicit? ha ha ) si fie sa le anesteziez pe ele si sa-mi vad eu de treaba fie sa ma anesteziez eu si sa le pun pe ele la treaba. balanta inclina puternic spre a doua varianta. oricum pentru orice eventualitate mi-am scris o scrisoare cu sigla institutiei in care sunt somata sa lucrez 8am -8 pm including saturday & sunday :))

sabina, multa sanatate! si bine ca ai scapat de spital

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

hei, hop si io cu-ntarziere, ca ma trimisera astia la un curs, asa ca n-apucai sa va mai scriu.

Rayou, nu suntem vecine, mama! Nu suntem nici noi chiar asa batuti in cap, si chefuri am facut noi la viata noastra de ne-ar fi rusine sa ne legam de bietii oameni, daca ar fi normali. Problema cu ei e nu ca fac chefuri, ca un mic, o bericica, o muzica are tot omul dreptul sa bea/manance/asculte la week-end, si ore rezonabile (adica pana pe la 12 noaptea). Problema e ca pe astia ii apuca chefuiala cu zgomote si zdrancaneli pe la 2 noaptea, chiar 3, week-end de week-end. Catelul se trezeste brusc, isi zice in mintea lui ca suntem atacati, si se pune sa ne apere si alerteze printr-un latrat gros si entuziast care tine asa, cam jumate de ora, de ne scoala si pe noi, si pe morti, si pe raniti, si pe toata lumea,. Saracu' nu intelege de vorba si nu avem cum sa-i explicam ca sa stea linistit, ca e doar vecinu' Ali care is having a good time la 2 dimineata! Aia e broblema noastra, ora, nu ca face omul chef. Altfel, cu vecinul ne avem bine, stam la povesti cand ne vedem, si nu zicem nimic, adica suferim in liniste ca asa e modelul la canadienii astia, sa fii politicos si civilizat chiar cand esti cu cutitul intre omoplati! Mama ei de civilizatie ca imi vine sa-i iau la I*&(*&(duit cate o data de nu pot sa ma exprim!
Io te inteleg cu soacra, ca si tata e la fel. Vorba lui Doruletz, el voteaza din 'omenie', adica il voteaza pe Geoana pentru ca l-a cunoscut pe tata lui Geoana odata in tren, sau avion, nu mai stiu exact, si au stat de vorba si ala era un om foarte cumsecade. Si asa ca trebuie sa il voteze, nu? Ca de exemplu, daca eu as candida, si pe mine ar trebui sa ma voteze toata lumea ca doar si tatal meu altminteri e om cumsecade !!! Asa se pune din pacate problema. Asa ca eu personal si cu scuze, nu ma duc la vot duminica, dar ma duc la un festival de film romanesc, ca sa-mi fac totusi datoria. O sa vad filmul "Week-end with my mother", in care o sa-l revad pe raposatul si dragul de Dinica. Luam si noi ce e bun de pe unde putem, ce sa facem?!.

Asa ceva...

Sabina si Tata lui Toma, bine ca nu sunteti bolnavi grav, si sanatate corporala si la cap va doresc, cat cuprinde.

Mara, felicitari despre casuta, cred ca si noi in loc sa inchiriem o sa intram in vorba cu un arhitect, ca numai orori sunt aici de cumparat, si am zis ca o viata are omul, asa ca de ce sa nu fie de-a pururi dator

lulutza unde o fi? ia hai aici la apel, madam, ca scartaie poienitza fara matale...

ah, am uitat sa zic, daca explica arborica cum inchiriaza fara bani, nu mai construiesc nimic, fac ca ea

pupici la tulemond si nu omorati soacrele va rog, ca nu vreau sa va vaz la CNN!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir, good evening, my god! Vaz ca fu revolutie scandinava si io... in contumacie .

Fusei la Londra, aterizai aseara si, pe scurt, asa, pot ca sa zic:
-vremea la engleji e infinit mai buna decit asta de pe-acilea
-preturile sint rezon, rezon de tot, iar
-cine mai zice ca englejii is roast beef is invidiosi de invidiosi (ma ingrasai un kil' jumate cu mincaruri numai una si una). Acu', sa-i dea al din ceruri sanatate lu' mama Rayu, tre' sa bag niste ture consistente de pilates butt'n thighs ca sa-mi revin la rotunjimile initiale. Alminteri cu oasele si capu' inca-s bine, desi mai amortesc pe ici pe colo si cam uit

De votat, nu s-a votat?

Iar soacra-mea e fata de fata: iar si-a amintiti ca a fost ziua mea (in mai) si-mi dete, inainte de a pleca in vilegiatura, 100 de lire maruntis, de cind fuse ea, anul trecut, la Londra :))

Cu inchiriatul, noi mai asteptam!!

Va pupez si va imbratisez pe toti
Mai viu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

De spus, nu va spun cum se inchiriaza fara bani. Stiu numai ca e bine sa lucri de acasa

Ma bucur tare sa va vad pe toti aici, chiar daca vorbiti limba politica. La noi in familia mica si mare s-a convenit sa nu se discute politica. Citim totusi stirile .ro zilnic.

itzmeutzo am gasit si io niste filme romanesti, chiar mai deunazi am revazut a nu stiu cata oara magistralul "Cuibul de viespi".
Ai acelasi nr de telefon ca si acum vreo 3 ani? daca da, sa stii ca eu ti-am trimis SeMeSe din greseala acum cateva zile, in care iti spuneam sa ma suni.

Sabina, bine ai revenit acasa. Ai voie sa bei vin fiert?

tata de toma, ai poze cu bordurile? ma intereseaza

rayu, pliz, lasa nervii ca faci riduri. Trimite soacra incoace, sa se aeriseasca umpic. Sau mai bine viu io la vara incolo, sa-ti spun niste bancuri, pe langa micii aia de pe gratar. Sa NE radem de criza asta si de apocalipsa din 2012.

Maine mergem sa alegem bradul si sa-l taiem cu mana noastra.

La final, o ingenioasa decorare a casei, de Craciun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

mi-a fost rusine sa intreb de vin fiert, ma gandesc insa ca o viata are omu...:)))

Vreau si io la Londra. Rezolutie pe 2010: nu mai am copii de tztatza, Ioropa tre sa scrie pe mine.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

eheeeee, Scandinavia incepe sa semene cu ce era pe vremuri !
Ciiiiiiiiiiiiiiirz !!!

Rayu, io ziceam de borduri in contextu' in care Doruleatza vorbea despre coruptie. Ideea nu e ca nu-s puse CUM trebuie ci ca-s puse DE CINE trebuie. Multe, si iar si iar, si din ce in ce mai multe. Si asta in vremea lu' Base. Si tot in vremea lu Base, au inflorit doamnele Udrea si Ritzipitzi. De asta zic ca mie mi-e lehamite de toti distinsii politicieni romani si nu ma mai prindeti la vot. Si cu asta io am incheiat cu discutiile politice.

Arborica, n-am poze da' daca fac iti trimit negresit.

vichendele faine !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Ei ,lume buna ,lume buna...lilutzo,chiar nu te-am vazut de o eternitate!Hm...acum mi-ai facut pohta de Londra,am aeroportul ala low cost la 10 minute de casa..daca ma enervez,intr-o ora jumate va fac cu mina de la Oxford Street:)
Itsmiule,daca ai ocazia,iti recomand filmul "A fost sau n-a fost",este demential!(poate e la festival) Are si un epilog care se numeste "Pe aripile vinului",la care am ris de era sa cadem din canapea si io si dacu!Cred ca poate fi gasit si pe youtube(epilogul),dureaza vreo 15 minute,este demential:)
No binee...va las cu politica,desi parerea mea e ca in astfel de vremuri agitate poiana are si ea un rol semnificativ.Pai ce-ar fi poiana fara politichie?Ha?
speed io zic sa le dai lu soacra si mama personala o sticla de Grant's si sa le incui intr-o camera:)Vezi dupa ce se intimpla:)
arborikule,ce apocalipsa bre?2012?Adica mai avem 3 ani si gata?Asa ceva...
buli,muah,colega mea de concerte U2:)te mai gindesti la Bono?Io da:)
Sabinutz,daca dai iama prin Europa,sa nu uiti Scandinavia de pe traseu.Aici e aer curat si avem borduri una si una(tatalutoma,nici o aluzie,ma rideam si io)
marutza,gata,ai cetit?MAi povesteste-ne de majestatea sa,plizzz..
doruletzule
,ai gasit mami pasaportul?Sa ne povestesti cum a votat romanul la Paris,moncher!

P.S.-mai bate-ma la cap lilutzo,ca m-am lasat si io de pilates,am facut numa pina cind am zis io ca e bine ,si acum sint intr-o delasare totala:(

Restul?Hai ,curaj,curaj!Poiana is open:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Io va spui numai atat: in seara asta lustruiti-va getutzele/cizmulitzele ca vine Mosu'. Da?

Io n-am probleme nici cu vecinii, nici cu bordurile, nici cu politica . Deja ma visez in concediu...si savurez Sarbatorile ce vin...atat...

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Mihaela,anul asta e primul cind ii facem si noi figura lu Bubu cu Mos Nicolae,pina acum am sarit evenimentul.Mi-a facut deja capul tandari,ghetutzele sint lustruite si pindeste prin toata casa ,sa vada cind vine mosul:)
Inca nu stiu daca sa-i puna moshu un batz sau bomboane:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Eh, la noi "e" grele...scrisori peste scrisori la Mos Craciun...a inceput din august. Apoi la Mos Nicolae a scris in romana cu profa de romana la scoala, ca cica mosul nicolae nu vine la suedezi si nu intelege suedeza. La jultomte i-a scris in suedeza.
La noi a fost usor, ca l-am adus pe mos cu noi...dar betze nu a mai pus de cand suntem aici. S-a lenevit, nu de alta.

Hai sa ne spui ce a primit Bubu.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput