Scandinavii au murit!Traiasca Scandinavia!
Raspunsuri - Pagina 5
mihaela_s spune:
Noa da' mama nu-l suduie(injura) pe base, ci doar zice ca Geoana e alternativa. Nu e PSD-ista, zice ca nu are altceva de ales.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Sabina spune:
io care eram convinsa ca filmul e facatura, nu mi-a placut ca basescu a zis ca nu l-a lovit nici in plex nici in figura cu pumnul, ufff.
Mi-ar fi placut sa spuna ca nu l-a lovit deloc, asa, cu convingere.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
tata lu Toma spune:
Neatza !!!
Mey, io vreau sa cred ca voi acestia de sunteti plecati si vreti sa votati, o faceti in speranta ca o sa ne fie mai bine noo fraierilor care mai suntem p'acilica ! Sper ca nu va bate gandu' sa va-ntoarceti vreodat' chiar daca se-nscauneaza alesu' vostru ca nu va mai recunosc de scandinavi in vecii vecilor !
Io, dupa cum am mai zis, PAS !
Nici nu pot sa ma uit la chestiile astea. Imi vine sa vomit. Pe bune.
Sabina, am fost mereu doar pentru cate o zi. Da' las' ca nu mai scapi.
Auzi, sa-mi fie cu iertare, cat aveai de gand sa-l tzii la tzitza pe Gheo ?! El se pupa cu gagicile pe gura si tu ...
Sabina spune:
pai era pe intarcatelea deja :) mai avea un moft asa, seara si uneori la somnu de pranz.
Noi am avt o vara f f grea, cu 2 renovari majore, si am neglijat copiii ca in bancu ala, dati la porci 10 lei sa se descurce:D
de aia nu l-am intarcat , ca trebuie sa te ocupi de intaracat, sa-i fii alaturi in alt fel, afectiv, ori noi numa cu pachete, drumuri, mobile, stie Doruletz acuma ce vorbesc.
Asa ca am zis ca-l intarc dupa ce ne linistim, si in sept incepusem.
Sabina spune:
haha, gh vrea sa fie francez.
tot ma baraia: nani vu, nani vu.
adica sa-i cant dormez vous , ferere jaques :)
doruletz spune:
rayu io nu comentez ca nu vazui nici o dezbatere.. Internet nu am inca la noua locatie si nici macar articolele din ziare nu apucai sa le citesc. da' pot sa-mi inchipui fazele cu soacra ca si la mine veni matusi-mea in septembrie si avea cam acelasi discurs. ca de atuncea incepui si io sa ma interesez la politica damboviteana, sa incerc sa deslusesc ce-i mana bre pe ei in lupta. Si pricepui: asa le spuse la televizor!
io nu am nici o dilema in ceea ce priveste votul asta (doar aia ca nu stiu unde e pasaportul romanesc in toata harababura aia:)). d'acilea lucrurile se vaz simple si clare: romania nu e o democratie functionala, in care sa se voteze detaliile, ala vorbeste mai frumos, ala promite impozite, ala are cravata nu stiu cum, ala are nevasta mai buna, ala are soacra cumsecade, etc. Astea sunt "probleme" care conteaza in tarile cu democratii adevarate unde nu prea e important care iese. nu e cazul romaniei. romania are acum o enorma problema care nu e nici FMI, nici impozitele, nici investiitile cu atat mai putin vocabularul sau nevasta presedintelui. toate astea sunt doar consecinte ale coruptiei generalizate. Daca problema coruptiei e rezolvata, alelalte vin de la sine. Acuma avem de ales intre unul care promite ca va continua lupta impotriva coruptiei si care chiar a facut cate ceva (putin dar mai mult ca nimic) in cei 5 ani de mandat si un altul care nu numai ca nu promite nimic, nu numai ca nu a facut nimic in cei 15 ani cat a fost la putere DAR e chiar exponentul de frunte al marilor corupti! io nu vaz fratilor nici o dificultate in alegerea asta.
mara, ma bucur sa te vaz pe aci, mai zi-ne cum e in noua casuta
hai ca scrisei pt o sapt, mai viu cand mi-or da internetu pe teava
buli spune:
Acuma avem de ales intre unul care promite ca va continua lupta impotriva coruptiei si care chiar a facut cate ceva (putin dar mai mult ca nimic) in cei 5 ani de mandat si un altul care nu numai ca nu promite nimic, nu numai ca nu a facut nimic in cei 15 ani cat a fost la putere DAR e chiar exponentul de frunte al marilor corupti! io nu vaz fratilor nici o dificultate in alegerea asta
doruletz, pacat ca nu prea se pricepe nimeni sa zica asa simplu si clar
toata lumea e cu vint de mutare, si noi la fel, deosebirea e ca inca ne batem cu arhitectul care tine mortis sa ne faca o casa mai mare decit vrem noi si decit ne putem permite.
de altfel, salutari si sanatate!
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Sabina spune:
buli, nu va faceti casa mare, ca aveti de frecat la ea , e jaleee:D
Trebuie sa fie doar judicios impartita, a ai si spatii comune, dar si locuri de izolare cand ai de lucru.
tata lu Toma spune:
Doruletz, bine zici cand zici "d'acilea lucrurile se vaz simple si clare" !
Io tocmai trecui aseara prin Piata Presei Libere si vazui ca minunatele ronduri de flori (despre care vorbim altadata daca vrei) primesc un al doilea rand de borduri. Si sa nu crezi cumva ca se scot alea puse deunazi si se inlocuiesc cu unele si mai noi. Nuuuuuuuuuu, se pun inca unele ! Da, rondurile de care vorbesc au 2 randuri de borduri. Unele sunt ceva mai sus decat celelalte si intre ele se pun si 2 randuri de pavele de beton.
In conditiile astea, crede-ma, eu nu prea mai cred ca lupta cineva cu coruptia din tara asta. Parol !
Rayuela spune:
Salutare:)Soacra traieste,daca va intereseaza:)
Am hotarit sa o las pe ea la Tv,eu mai mult citesc pe net si basca mai am un volum despre Regina Maria,care cred ca se invirteste in groapa,daca ar sti cine o sa locuiasca la Cotroceni:)
Tatalutoma,zici de noi astia plecati....stii,nu cred ca noi vedem mai bine situatia ,nici vorba,dar am invatat aici (ma refer strict la Suedia,nu stiu la altii cum o fi) ca daca treaba merge,pai merge pentru ca omul de rind are o constiinta a datoriei,sa-si faca munca bine,corect,cinstit,sa nu traga chiulu,sa nu iasa strimb bordura aia(si pentru asta nu trebuie sa aiba presedintele X sau Y in frunte,hahah,apropos,noi avem rege:)).Asta nu depinde de cine e in frunte.Cred ca indiferent daca maine ar fi Geoana sau Basescu conducatori aici,bordura aia tot corect ar fi pusa:)Serios!
Hai ca e weekend..inchiriem ceva?