Scandinavii au murit!Traiasca Scandinavia!
Raspunsuri - Pagina 7
Sabina spune:
io am fost la shopping! 15 minute in supermarketu de langa casa, wowwww, oameni f putini,dar produse...
M-am intor ca de la excursie, din nou, ce ti-e si cu convalescentii atoa simandicosi.
Mosu aduce anu asta la copii diverse dulciuri prostesti si gata, sunt f f curioasa de reactia juniorului, ca asta mare e rodata
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Sabina spune:
Itsme, da ce ispravi mai face domnisoara?
tata lu Toma spune:
Toma a asezat in hol o pereche de ghete nepurtate inca si care, deci, nu trebuie lustruite. Cu alte cuvinte, s-a descurcat si de data asta.Acu' si-a tras sub fund un scaun cu vedere la hol si supravegheaza atent usa de la intrare ... cica acolo va sta toata noaptea.
offff, ca repede mai cresc ! Cred ca anu' asta e ultimu' un care mai vin mosii ... acu vreo luna mi-a zis ca a aflat el de la Ian (un coleg de after-school, ceva mai mare) ca Mos Craciun sunt mama si tata care pun cadourile in ghete/sub brad. La faza aia, io i-am zis ca poate asa o fi la Ian care nu-i cuminte si care, deci, nu merita sa primeasca cadourile chiar de la Mos Craciun in persoana. Toma a fost usor descumpanit, la explicatia mea, si discutia s-a terminat in coada de peste.
De mai mult timp, el mai stia ca facturile pentru cadourile aduse de Mosu' sunt achitate apoi de catre parinti. Acu' vreo doau zile mi-a zis ca anu' asta vrea sa vada facturile cu pricina ...
Hai sa fim sanatosi si voiosi !
tacsu
ps.Io tocmai ce primii niste Tuborg Christmas Brew
pps.E buuuuunn, asa cum il tineam minte !
itsme spune:
hahaha! Tata lui Toma, mare figura Toma, chiar ca s-a descurcat!
La noi a venit mos Niculae aseara si a adus dulciuri doar la tineret si pensionari (adica lui tata si junioarei), restul au fost neglijati.
Rayou, am vazut filmul acum 2 ani, la festivalul de film, dar nu sfarsitul, asa ca o sa dau o cautare la youtube.
Am mai vazut toamna asta, tot la festival, alte 2 filme meseriase. Unul se numeste "Amintiri din Epoca de Aur", iar celalalt "Politist, adjectiv". Recomand amandoua. Ala cu amintirile mi-a cutremurat pe sira spinarii, dar si am ras de m-am rostogolit. La premiera nord-americana a fost present in sala si regizorul Mungiu. L-am acostat eu si prietenele mele cu care am fost la film, dupa. L-am laudat ca, desi mic de varsta fiind la revolutie, a prins esenta locuintei romanesti, prin includerea in decor a ceasului cu cuc, paturii de par de camila chinezesti, capodului de casa supraelastic cu nasturi in fata al doamnelor, etc. La film ne-a insotit si junioara, invitata de mine pentru a vedea de unde se trage, ca tot m-a intrebat Sabina. A ras de noi dupa episodul cu acostarea lui Mungiu de catre noi, 3 doamne mai in varsta, si a zis ca Mungiu e pesemne "our George Clooney" :-)
va pup, fug la treburile duminicale...
buli spune:
oare doruletz statu la coada www.hotnews.ro/hotreporter-2009-12-6673919-coada-sectia-votare-ambasada-romaniei-din-franta.htm" target="_blank">asta?
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
itsme spune:
am uitat sa-i raspund arboricii, se vede ca sunt PA
telefoul casei e acelasi, dar ala nu primeste SMS, iar pe ala mobilul n-am primit nimic din greseala, asa ca misterul se indeseste, poate ca ai gresit la alt numar
pupici la toti
Rayuela spune:
...liniste.... se asternu linistea mult dorita.Geoana vegheaza somnul natiunii...somn usor...somn usor....
Acum incepe de fapt partea amuzanta,aia cind toti romanii vor avea locuri de munca,profesorii vor avea salarii astronomice,Salvarile vor fi in fiecare satuc,TOTUL se va rezolva ca prin minune!...
fiti optimisti:))
Nu va las cu politichia uite ashea!Nu vreau!Eu si aici ma enervez cumplit cind ies social democratii ,sint tot o adunatura de lichele:(Nu pot sa-i suport domnule,nu pot!
Sabina spune:
acu , la bec, partialele, marineru 50.43, asa ceva.sa vedem
lilanda spune:
Pfuiii, iaca cum pierduram noi aia 25.000 de euroi (daca ne intorceam in tara, sub geoana-maria-sa) .
Io, personal, de votat m-am lasat de la faza cu suspendatu'. Pai imi sacrific io weekend liber (in mai toate tarile europene alegerile cad joia, asta ca sa nu strice timpu' liber statutar) , platesc benzina si conduc pin' la Hamburg si-napoi (asta ca sa votez, domne, contra unei ILEGALITATI) in timp ce pe rudele din Romania ori le doare-n pix de ilegalitate, ori is prea scirbite ca sa iasa la 3 metri departare de urna de vot. Asa ca de-acu' zic pas, nici pretentii n-am, da' nu pot sa nu ma mir cum Iliescu si acolitii iar miros gingas a trandafiri. Si mirosul pare a fi chiar trendy
arborika, valeuuu...mi se strepezeste privirea de la decoratiile alea de Craciun :)) Si pe-aci is multi decoratori, se lasa cu scene de lumini prin gradini si nici nu vreau sa ma gindesc la cit platesc bietii oameni pentru-o asemenea feerie!
Io primii (iar) prajituri de Sf. Nicolae = inca vreo citeva sute de grame peste rotunjimile londoneze...si nu ma pot abtineeee
doru', va gasiti, mai, voi intre voi, prin noua locuinta??? :)) (Niels are-asa un hunch ca, unde v-ati mutat, ar fi casa aia cu donjoane vechi de lemn de pe malul Marnei).
itsme, hai c-astept si io cu interes amintirile din epoca de aur..ca avusei si io capot, ceas cu cuc -nu, da' mostenii, in schimb, doo paturi din par de camila chinezeasca: una pe ros, si alta pe oranj, asa
Pupaturi tul'mond.