Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *114*
Raspunsuri - Pagina 9
alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kea monique , multumesc! Mi-a fost teama ca e prea mult. Alina, eu in legume il pun, nici nu prea am alternativa, ca nu mananca altceva cu placere. Am mai zis, fructele le haleste pt ca bag dovleac in ele, altfel... Dar la legume nu cred ca dureaza masa mai mult de 5 minute, papa repede tot. Si doarme toata noaptea. Keutu cheliutu |
tu ii dai legumele cu ou sau carnita la masa de seara?
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
un vot va rugam
anca_nicolae spune:
Aaa, am uitat sa va zic ca pe mailul comun, la drafts, am pus un fisier jpeg cu lista "desfasurata" a emoticonurilor de aici, din 2 motive:
- la mine se deshide greu fereastra cu emoticonuri;
- cand caut un semn mai potrivit, scrolez, insa uit ce tocmai s-a derulat mai sus;
Prin urmare, eu prefer sa le vad pe toate dintr-o privire, ca sa pot alege mai usor, in plus, de pe hdd-ul local se deschide mai usor fisierul, decat de pe net. Mi-am facut shortcut pe ecran, si practic instant am toate pozele...
Ca info suplimentara, in general un fisier *.jpeg este propus pt open cu alte programe decat Paint, insa mie, in acest caz particular, imi convine paint, asa ca puteti schimba extensia fisierului din jpeg in ceva personal, gen *.poza, si apoi dati click dreapta pe fisier, open with, select program, alegeti paint si bifati mai jos optiunea cu allways use this application etc. In acest fel, restul fisierelor *.jpeg pe care deja le aveti pe hdd se vor deschide in continuare cu ce aveati voi setat, si doar acest fisier cu emoticonuri vi se va deschide cu paint.
Fug in piata, tocmai am primit telefon ca a noastra prietena-gaina a sosit .
Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni
alina.n spune:
citat din mesajul lui olishka Si daca s-a laudat Ayla cu sotul ei, ma laud si eu cu al meu: locul 1 pe judet, in domeniul pe care il activeaza Sunt mandra de el Olga, mamica lui David iepurasul |
Bravoooooooooooo!!!!!!!
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
un vot va rugam
Gianina34 spune:
buna dimineata mamici
La multi ani! dragilor nostri:
Vlad,bebe de Simonica_G
Darius Andrei, bebe de Joanna27
Adrian, bebe de Annablue
Bianca Stephanie,bebe de Karina26
Stefan, bebe de Ramona7575
si mamicii M_monique
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni
Gianina34 spune:
chatonel - vrei sa mai pui odata tabelasul cu masurile la incaltari?
multumesc mult
avem 7 luni
Gianina34 spune:
oliskha- felicitari sotiorului
si, si cum l-ai recompensat?
bine-nteles daca se poate spune
avem 7 luni
Gianina34 spune:
ayla si bianca2503 - va multumesc mult
avem 7 luni
alina.n spune:
citat din mesajul lui petrean neatza... eu sunt tare suparata....si ma abtin.ca nu mai am voie sa ma enervez...ca nu-mi erau destule...am toate "simptomele"zonei zoster..culmea..ca nu crede dr ca e "luata"...ci ca e facuta pe baza nervoasa..si oboseala(stres) si ma bucuram ca nu am avut varicela..nah..mi-a dat DD sa am acum forma nashpa a ei.... Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |
off :( numai necazuri si la voi...sa te faci repede bine
si nu te mai supara...atat cat poti ,desi stiu ca este tare greu
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
un vot va rugam
Gianina34 spune:
petrean - imi pare tare rau pentru ce-ai patit
ar fi fost tare bine daca s-ar fi putut sa nu vii in contact cu copii 1saptamana dar cum nu ai ce face nu poti decat sa speri ca daca se va intampla poate au noroc sa faca o forma usoara.
stiu cat este de groaznic. Eu daca as fi reusit sa stau departe de ea nu ar fi facut varicela, ca de la mine a luat-o. Noi si acum de chinuim. Asta noapte de pe la 2 s-a foit incontinuu; probabil ca o mancau tare bubitele ca tot incerca sa se scarpine si se sucea si se foia incontinuu saracuta. Am pazit-o cat am putut insa dimineata am vazut ca tot a reusit sa-si jupeasca 2 bubite de pe fata.
nu pot decat sa ma rog sa ai putere multa
avem 7 luni
Gianina34 spune:
ayla- m-am prezentat cu pupicii pe ziua de azi
avem 7 luni