Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *114*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ciresica5
Fetele, nu mi-ati zis cam cat mananca bebeii vostri legume, fructe?

Fructele cu BV merg bine, mananca 150-200ml, uneori kiar mai mult, dar legumele cu carne/ou, merg greu... tare greu.. adik rar trecem de 100ml, de exemplu fasolea verde de ieri n-a mers decat 40ml...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Votati cu noi!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ciresica5
Fetele, sa stiti ca eu m-am intalnit si cu Mos Craciun si cu Mos Nicolae si mi-a lasat toate cadourile pentru puiul meu!
Mmmmm...parca nu mai am eu rabdare sa nu i le dau pana atunci

De-aia ma feresc si eu sa ma intalnesc cu moshii astia, ca sigur nu am rabdare pana la momentul respectiv. Asta nu inseamna ca nu ii iau cate ceva de cate ori ies in oras... noroc ca nu ies prea des, ca am intra in incapacitate de plata. Moshii insa vreau sa vina cu ceva mai spectaculos... studiz-studiez.

Votati cu noi!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Si daca s-a laudat Ayla cu sotul ei, ma laud si eu cu al meu: locul 1 pe judet, in domeniul pe care il activeaza Sunt mandra de el

Felicitari!!!

Votati cu noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Holario! Numa io beau cafea neagra, tare, fara zahar, fara lapte, fara nimic? (de-aici iti dai seama cum e cu "educarea gusturilor"; eu m-am apucat sa beau fara zahar acum vreo 10 ani, dintr-o toana, ca am citit ca e mai bine; la inceput mi s-a parut ceva oribil dar am strans din dinti si am continuat. Acum daca gust dintr-o cafea de la cineva care a uitat ca eu nu beau cu zahar si simt si un miligram de zahar imi vine sa vomit, mi se pare super-gretzos! De aici eu trag concluzia ca e clar ca bebelusii prefera sarat/dulce fiindca au avut acces la asa ceva si devine obisnuintza).
Olishka, felicitari sotului! Pentru mine nu e o surpriza, ca urmaresc de multa vreme activitatea lui pe net, spionez cum s-ar zice. Am fost foarte impresionata de realizarile firmei lui, sunt mare fan!
Bogdana, ce nasol, sper a exista un tratament-shoc sa-i dea in cap acelei zone zoster!!
Pisigri si alte tufete, multumesc de idei, sigur ca o sa-i dau si galbenus si carnitza de la gaina cunoscuta dar asta dupa ce vad ca incepe s-o ia din loc cu chestiile mai usoare, gen legume, fructe, iaurt. Si nu preconizez ca se va intampla inainte de 9 luni...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Gianina-nu-i mai dam nimic ca luase deja de 5 zile.asta e! ma enerveaza tampenia asta cu penicilina ca o sa o aiba tinichea de coada mereu si pt orice rahatel dr iti dau ceva din "gama"..pupici piciulicei voastre

Anca, cand am timp trimit si eu poza...pune si tu un termen limita pana la care primesti poze ca sa ne mobilizam. altfel, cel putin eu, o sa tot zic ca am timp.

Chato-da-mi pe pm o adresa e-mail sa-ti trimit o carte, unde o sa gasesti niste inf interesante despre lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

A, da, am uitat: anca_nicolae sa nu te apuci de surpriza pana nu trimit si io poza!! O sa-mi fie greu sa selectez pe cea care sa mi se para cea mai tare!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

denisa..parca tu intrebai..si nush dc ti-a raspuns cineva...se numeste decizie de aprobare pentru concediu de crestere a copilului

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:
citat din mesajul lui Kea

monique , multumesc! Mi-a fost teama ca e prea mult.
Alina, eu in legume il pun, nici nu prea am alternativa, ca nu mananca altceva cu placere. Am mai zis, fructele le haleste pt ca bag dovleac in ele, altfel... Dar la legume nu cred ca dureaza masa mai mult de 5 minute, papa repede tot. Si doarme toata noaptea.

tu ii dai legumele cu ou sau carnita la masa de seara?

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
un vot va rugam

Alina, nu, trebuia sa folosesc un nou alineat, scuze! Ma laudam ca papa legumele cu mare placere si daca tot eram la laude, am zis sa adaug si ca doarme toata noaptea.
Mesele solide sunt la 11 dimineata si la 3.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

mersi mult Anca..prednison dc a luat?ca ala eu il dau cand e risc de sufocare ????
Am primit si eu complex B..e f important pt sistemul nervos, mydocalm..si arcoxia. va urma un antibiotic puternic..dc se agraveaza:(
Olga..e contagioasa..pt copiii care nu au avut varicela...deci pt ai mei..dar nu am udne sa ma izolezasta este..ce-o vrea DD..ca nu mai stiu ce sa zic...

Prednisonul este antiinflamator steroidian, se da intr-o multime de boli...
Un antiviral nu ti-a dat? (nu dau nume, ca nu agreez "retetele" pe net, fara sa vezi pacientul) Adik asta care te-a vazut, a pus diagnosticul si ti-a dat tratament era medic de familie sau infectionist? Intreb pt ca la infectioase zona zoster se trateaza un pic altfel... in sensul ca cel mai importat este tratamentul antiviral, mai ales cand vrei sa limitezi infectiozitatea. Este foarte contagios, intr-adevar...
Legat de "luat" sau "pe fond"... Daca zici ca nu ai avut varicela (cu rezerva ca este posibil sa fi avut o forma subclinica), atunci e "luata", dar nu asta e problema care se pune, ci de ce ai facut Zona zoster, nu varicela... asta inseamna cel putin "stress", daca nu altceva care sa iti scada capacitatea de aparare a organismului. Fara sa te speri, ar merita sa mergi la un dr care sa iti faca mai multe analize si sa vada daca nu cumva ai vreo alta afectiune... Daca totul e in regula, inseamna ca e doar stressul... dar daca mai e si altceva e bine de stiut si tratat.

Votati cu noi!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

ona zoster este o reactivare a virusului varicela-zona zoster, un tip de virus herpetic care cauzeaza varicela ("varsat de vant"). Odata ce o persoana a avut varicela, virusul ramane inactiv in radacinile nervoase pana cand, la unele persoane, se reactiveaza. Cand virusul devine activ, persoana face zona zoster in loc de varicela.

Orice persoana care a avut varicela (chiar si o forma usoara) poate face zona zoster. Oamenii cu sistem imunitar slabit sunt vulnerabili la reactivarea virusului ce provoaca zona zoster. Sunt multi factori ce deprima imunitatea: boli, rani, batranete. Unele medicamente incetinesc sistemul imunitar, spre exemplu medicamentele ce distrug celulele cancerigene (chimioterapia).

Vaz ca stiai ce am incercat eu sa spun mai pe ocolite in postul anterior... poate ar trebui sa citesc tot inainte sa raspund... Ramane totusi ideea cu antiviralul si analizele...

Votati cu noi!!!

Mergi la inceput