Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *114*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

nu am avut nicio boala de copilarie..sub nicio forma...era medic de familie aseara.mi-a confirmat de dimineata dr de la contagioase...si dupa multe intrebari..sustine ca e legat de ffffffffffffff mult stres si nervi(e de mirare cu 3 iezi cucuieti?)

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

andiaroro - intoarcem pupicii

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21
Ana Maria Nu am inteles prea bine, sper sa ma descurc.Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009), and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)My baby, my joy, my heart, my gift from GodYou are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint. You are the shining star I reached for In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
Sunt superbe! Multumesc mult!Eu intentionam sa te rog sa pui frameurile astea in calendare. Se pot scoate mai mari oare?Aaa, nu era asta mailul alambicat. Ala e inca salvat in drafts.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

denisa..parca tu intrebai..si nush dc ti-a raspuns cineva...se numeste decizie de aprobare pentru concediu de crestere a copilului

yup. merci.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Votati cu noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

nu am avut nicio boala de copilarie..sub nicio forma...era medic de familie aseara.mi-a confirmat de dimineata dr de la contagioase...si dupa multe intrebari..sustine ca e legat de ffffffffffffff mult stres si nervi(e de mirare cu 3 iezi cucuieti?)

Nu, nu e de mirare, e adevarat... dar eu tot as fi vrut niste analize. Si nici infecionistul nu a fost de parere ca trebe si un antiviral, mai ales ca riscul sa dai virusul si la iezi este mare...? Daca e instalata mai demult, intr-adevar nu are rost tratamentul, dar daca e recent... uf!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Votati cu noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Multumesc mamici pt felicitari!!! O sa se bucure tare mult cand o sa-i spun ca l-ati felicitat, caci ma mai intreaba de voi

Ca recompensa...ii ziceam si Alinei..el acum este un tatic tare fericit. Ieri, intr-un fel mi-a multumit el mie. A zis ca de cand este cu mine ii merge din ce in ce mai bine, iar de cand a aparut bebe in viata noastra este mai motivat ca oricand

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna,
O ZI FRUMOASA TUTUROR..
Eu m-am trezit"mai grasa" in partea stanga a fetei,,,in rest sunt "fresh presh" dar o sa treaca
Bogdan insanatosire grabnica
Anca o sa-ti trimi si eu o poza a Isabellei

La multi ani sarbatoritilor!

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Am uitat sa felicit ghioceii de astazi...

LA MULTI ANI Vlad, Darius Andrei, Adrian, Bianca Stephanie, Stefan!!!

LA MULTI ANI M_monique!!! Sa ai parte numai de bucurii din partea picilor tai

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

`neatza! felicitari pentru sotiorii harnici(Olga, ce frumos ti-a spus...)! Petrean, imi pare tare rau si sa te faci bine! Dodo, chiar nu poti lua nimic pt maseluta? imi imaginez ca si doare...mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishkaLA MULTI ANI Vlad, Darius Andrei, Adrian, Bianca Stephanie, Stefan!!! LA MULTI ANI M_monique!!! Sa ai parte numai de bucurii din partea picilor tai Olga, mamica lui David iepurasul
Ne alaturam urarilormami de Silvia Ioana

Mergi la inceput