Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *114*
Raspunsuri - Pagina 12
zsuzsu spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui olishka LA MULTI ANI Vlad, Darius Andrei, Adrian, Bianca Stephanie, Stefan!!!![]() LA MULTI ANI M_monique!!! Sa ai parte numai de bucurii din partea picilor tai ![]() ![]() ![]() ![]() |
La Multi Ani si de la noi!!!!!
de
Julia Petra(29.03.2009) si de
Daniel(05.03.2006)poze cu noi
zsuzsu spune:
Olishka felicitari sotului tau, si si tie- cum a spus si el si tu ai meritul tau ca doar ai fost alaturi de el si l-ai implinit

de
Daniel(05.03.2006)
poze cu noi
zsuzsu spune:
Bogdana insanatosire grabnica
ca sa te mai inveseleasca
sa speram ca nu primesc si piticii.
Dodo - saracutza de tine- nici tu nu scapi de necazuri
, din pacate stiu cat de rea e durerea de dinti
si
si pt tine
de
Daniel(05.03.2006)
poze cu noi
Gianina34 spune:
dodo-pui - imi pare tare rau, asta iti mai lipsea acum
nu pot decat sa pupacesc virtual obrajorul grasunit ca poate are ceva efect![]()

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni
denisamada spune:
| citat din mesajul lui olishka Ca recompensa...ii ziceam si Alinei..el acum este un tatic tare fericit. Ieri, intr-un fel mi-a multumit el mie. A zis ca de cand este cu mine ii merge din ce in ce mai bine, iar de cand a aparut bebe in viata noastra este mai motivat ca oricand ![]() |
Ce frumooooooooos! Pentru asta sigur merita un premiu!
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Votati cu noi!!! 
olishka spune:

Succes mare astazi
Nu stiu cine a postat ieri reteta "brocoli+dovlecel+carne", dar tin sa-i multumesc tare mult. In sfarsit am inlocuit si noi o masa 
Olga, mamica lui David iepurasul 

olishka spune:
Nu mi-au raspuns cei de la directia muncii. I-am bombardat astazi toata ziua cu telefoane si degeaba. Oare cum as putea sa aflu ce s-a intamplat cu banutii mei ?

Gianina34 spune:
| citat din mesajul lui olishka Nu mi-au raspuns cei de la directia muncii. I-am bombardat astazi toata ziua cu telefoane si degeaba. Oare cum as putea sa aflu ce s-a intamplat cu banutii mei ? ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
poate totusi ti-au intrat si sunt blocati(dublati) de vre-o plata facuta de tine pe internet. Ai facut de-astea in ultimul timp?
vorbeste la banca, cere un extras, daca e vre-o suma blocata o pot debloca ei fara sa astepti sa treaca 30 zile
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Gianina34
poate totusi ti-au intrat si sunt blocati(dublati) de vre-o plata facuta de tine pe internet. Ai facut de-astea in ultimul timp? vorbeste la banca, cere un extras, daca e vre-o suma blocata o pot debloca ei fara sa astepti sa treaca 30 zile Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 7 luni |
Am vorbit deja la banca si ei zic ca nu mi-a intrat nici un banut. Si comenzile de pe internet de obicei le platesc cu cardul lui Cristi

Raaluca spune:
Salutare si
LA MULTI ANI ! tuturor nascuti astazi, ghiocei si mamici (Monique)
PISIGRI, sunt total pe dinafara la subiectul biberon dar nu se poate da laptic si cu canutele alea de beau apa?![]()
Noi avem una de la Nuby care e cu supapa si cu doua moduri de curgere (incet si rapid). Nu stiu daca merge sa dai laptic cu ea ...? a fost doar o parere ...
BOGDANA, insanatosire grabnica!
DENISAMADA, are mare dreptate
Doar e domeniul ei.
Eu nu prea sunt "fan" prednison dar ...
Poate nu era rau sa fi incercat cu niste antivirale, poate un aciclovir ...
Revin mai pe seara .
Mami de
LENA 30.03.2009

LA MULTI ANI Vlad, Darius Andrei, Adrian, Bianca Stephanie, Stefan!!!