Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *114*
Raspunsuri - Pagina 13
Ilinca_M. spune:
Avem o supeeeer caciulitza!!! O sa-i fac si poza cat de curand. Novus, multumesc, tare buna idee ai avut ca ne-ai aratat caciulitele!!
Stiti cine a facut un indelung tratament cu prednison? Manole al meu. A avut o exema asa urata, numa dupa tratamentul cu prednison i-a trecut (la recomandarea vetului, normal, nici Manole nu ia medicamente dupa ureche!).
Azi am facut o plimbare foarte lunga, la noi e o vreme su-per-ba! De-ar tine asa pana-n...martie nu m-as supara! Si din martie sa se faca si mai frumos.
Cuscra Inapreda, pe unde umbli? Georgiana? Ca Aris stiu ca face treaba prin casa si se aranjeaza.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni
m_monique spune:
Raaluca laptele se poate da din orice canita. problema e sa-l si bea.
ioana laptele praf il bea din biberon nuk, cu tetina de cauciuc. din biberon avent nu vrea sa-l bea.
Gianina34 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui m_monique multumesc pt urari! va invit la ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
veniiim, veniiim
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni
Gianina34 spune:
ilinca - deabia astept sa vad sophiphica dulcica prezentandu-ne catiulita
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni
denisamada spune:
citat din mesajul lui olishka Succes mare astazi Nu stiu cine a postat ieri reteta "brocoli+dovlecel+carne", dar tin sa-i multumesc tare mult. In sfarsit am inlocuit si noi o masa Olga, mamica lui David iepurasul |
Cu placere! Pregateste-te sa plece la plimbare, ca noi asa am patit.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Votati cu noi!!!
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Cu placere! Pregateste-te sa plece la plimbare, ca noi asa am patit. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) Votati cu noi!!! |
Asa am presimtit si eu..ca voi erati
Olga, mamica lui David iepurasul
anca_nicolae spune:
O idee foarte buna ca data limita pt poze, deci:
7 Decembrie, DPN-poze!!!
Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni
denisamada spune:
Fetelor, voi cu ce amestecati sucul de portocale? Eu am incercat sa i-l diluez cu apa (doar, doar o bea si apa) si.. n-a fost bun. Sa incerc cu suc de mere?
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Votati cu noi!!!
m_monique spune:
citat din mesajul lui denisamada Fetelor, voi cu ce amestecati sucul de portocale? Eu am incercat sa i-l diluez cu apa (doar, doar o bea si apa) si.. n-a fost bun. Sa incerc cu suc de mere? Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) Votati cu noi!!! |
eu suc de portocale pun in pireul de fructe.