Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *114*
Raspunsuri - Pagina 14
Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Am uitat sa felicit ghioceii de astazi... LA MULTI ANI Vlad, Darius Andrei, Adrian, Bianca Stephanie, Stefan!!! LA MULTI ANI M_monique!!! Sa ai parte numai de bucurii din partea picilor tai Olga, mamica lui David iepurasul |
Muuulti ani traiasca, multi ani traiasca, laaa multi ani!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni
anca_nicolae spune:
Eu sucul de porto il dau ca atare, si e baut instant... Stiu ca unii vor sa-l dilueze, impotriva aciditatii, dar eu nu cred ca porto e chiar asa rea. In plus, e fb ca laxativ si antitermic.
Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni
chatonel spune:
gianina, nu am gasit aceeasi pagina, da uite alta, cu mai multe informatii:
http://www.jetsettershoes.com/blog/pointures-enfants.html
Andiarro, iti scriu acum.
Pisicogrixxx, nu stiu daca gasesc inlocuitor, dar canuta aia cu cioc noi am incercat doo si nu vrea cu ele :(
Cu bib nu, ramine cu lingurita :))
Cica dupa ce se conving ca nu mai e nik de supt trec de bunavoie pe bib.
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
Pisik06 spune:
LA MULTI ANI! VLAD, DARIUS ANDREI, ADRIAN, BIANCA STEPHANIE, STEFAN!
LA MULTI ANI! MONIQUE
MONICA, multumim mult! SUnt super! Iti trimit azi mail si pt calendare
ANCA, trimis poza, abia asteptam surpriza
PETREAN, offff, imi pare tare rau! Sanatate multa
OLI, bravo pt CRISTI si pentru voi toti trei!
Fetele, cred ca ma las de concurs. Ieri aveam 6 voturi, azi aveam 0! Acum avem 19, dar nu mai merge sa votam
Va dau si voua linkul sa imi spuneti daca primiti sms, ca nici tata nici eu nu am primit si am incercat de vreo jumatate de ora sa votam
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
anca_nicolae spune:
Fetelor, sa imi scrieti in clar cine e copilasul, ca am primit o poza tare frumoasa, de la danutz.bogdan. Eii, cine este? Copilul nu cred ca deja are adresa de mail, deci, cine-i frumuselul?
Alta e treaba cand vad la subject un titlu precum: "dragoana". pai as putea avea dubii? .
Si la Pisik imi fu clar :).
Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni
chatonel spune:
Anca, ai primit asadar :) Abia astept sa vad supriza!!!
Petrean, imi pare rau de tine, cu zona aia, am avut si eu si stiu ca m-a durut rau de tot!
Daca imi aduc bine aminte am dat cu ceva pe bubite ca sa se usuce si am luat multe analgezice, ca durea ingrozitor!
Fetelor, fie-mea are candida in gurita si mi-a dat-o si mie... acum luam un gel amindoua si vad ca mie imi provoaca singerari pe intestin, o fi normal? De dimi am crezut ca am si io ca Mutzu, rotarivirus
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
Pisik06 spune:
Ia sa vedem daca am reusit sa pun si votul la semnatura
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=1670" target="_blank"> Un vot, va rugam
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
olishka spune:
Pisik as vota-o si ep Ana cu mare drag, insa de pe un nr de telpoti sa votezi o sg data, iar eu am votat-o pe ratusca. As fi votat toti ghioceii daca s-ar fi putut
Olga, mamica lui David iepurasul
cativ13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 Ia sa vedem daca am reusit sa pun si votul la semnaturaMamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=1670" target="_blank"> Un vot, va rugam Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
Bianca2503 spune:
hello fete!
intru si eu pe seara ca astazi am cam stat afara toata ziulica. a fost tare placut. piticul e inca afara de fapt. e cu tac'su la spaltorie, ca baietii.
astazi am fost si la revizia de 8 luni si suntem sanatosi, voiosi, voinici. Vladimir are 10kg, 75,5 cm, fontanela ok, circumferinta capului bine bla bla bla...suntem bine.
mi-a spus insa sa ma uit la putza lui(ma uit in fiecare zi oricum). sa nu mai incerc sa ii trag de piele ca e ok dar sa ma uit la pozitia testiculelor. adica e ok ca la racoare sa se traga inauntru si scrotul sa arate asa mai ca o nuca (ca si cum ar fi unul singur), insa la caldura trebuie sa se lase, sa fie 2 bucati.
asadar la baie sa ma uit sa vad ce si cum cu ele. cica daca il vad vreodata ca se screme, plange, maraie, caraie si strange picioarele sa il caut la putza si sa vad pozitia outelor.daca e scrotul strans si sus (mai inauntru) si el plange in continuare sa caut sa il pun cu fundul intr-un lighen cu apa calduta sa vedem daca se lasa. daca nu se lasa atunci avem o problema. e vorba de treaba cu testiculul flotant (adica daca iese sau nu din gaura lui) care se regleaza cam dupa un an cand testiculul creste mai mult decat gaura si nu se mai baga la loc.
acum ma duc sa recuperez, sa vad ce ati mai scris.