Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *114*
Raspunsuri - Pagina 7
Ciresica5 spune:
Oli, felicitari sotului tau si felicitari si sotului Monicai! Sa va traiasca, sa ramana mereu pe locul I, iar voi sa fiti mamndre de ei!
Gata, fug si eu la culcare. Noapte buna!
mami fericita de Albert-Gabriel
Ayla21 spune:
Pisik, gasesti in album la Ghiocei o parte din Frame.
Poza 4 nu merge in Frame 4, am incercat cu poza 1, daca iti place. Imi trebuie poza bine centrata, si pe orizontala.
Referitor la intrebarea ta. Toate se pot tipari, dar unele au rezolutie mica. Iti vei da singura seama dupa ce le salvezi in calculator. Ce spuneam eu este referitor la calendare, ca au rezolutie foarte mare si se pot scoate format poster, A4 sau A3, deci calendar de perete. Dar orice frame il poti scoate ca poza normala, 9x13 sau 10x15.
Nu ti-am facut calendar ca nu am inteles ce anume vrei. O poza cu tot anul? care model?
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Si daca s-a laudat Ayla cu sotul ei, ma laud si eu cu al meu: locul 1 pe judet, in domeniul pe care il activeaza Sunt mandra de el Olga, mamica lui David iepurasul |
Felicitari!
Si la noi tot locul 1 a fost la categoria in care e incadrata firma, doar la domeniu (unde intra mai multe categorii) a fost locul 5.
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
Ayla21 spune:
Ana Maria
Nu am inteles prea bine, sper sa ma descurc.
Raaluca spune:
SASHA, nu stiu exact ce sa zic de smantana dar parca nu i-as da fiindca mi se pare ca pica greu ... mi se pare ... nu stiu de ce dar nu prea vad un bebe de nici 8 luni mancand smantana. Ma mai documentez ... sa vedem ce gasim despre subiect
Noi supa nu mancam. M-am gandit ca daca tot e sa manance doar cateva lingurite macar alea sa fie mai consistente asa ca manaca doar piure de legume.
Nu mai stiu cine intreba de ardei. Noi mancam si ne place. Facut la aburi sau fiert, decojit (aici e partea nasoala) si bagat la blendar cu alte legume. Cel rosu e mai gustos. Ala verde e cam amar.
Am mai citit ca cineva a dat rosii. Eu stiam (nu dati CU rosii) ca are potential alergen -semintele.
Curatate de seminte tot nu mi se pare ok din cauza aciditatii.
Eu as fi mai precauta in administrarea lor dar s-ar putea sa fie un bebe mai mare si mai diversificat decat noi ...
Nu stiu de ce dar am niste retineri in sfaturile gasite prin reviste. Cred ca cel mai bine citesti in recomandarile OMS, in studii medicale, ceva mai stiintific (stiu, am si eu un fix cu OMS-ul asta)
SI noi avem o carte dupa care ne mai ghidam si in care am gasit multe lucruri utile. "Dr Spocke, ingrijirea sugarului si a copilului" revizuita integral si adaptata pentru acest mileniu
asa scrie pe ea ...
Noapte buna!
Mami de LENA 30.03.2009
anca_nicolae spune:
Sa "diversificam" putin subiectul...
Legat de surpriza mea, sunt nevoita sa dezvalui o jumatatea (cea mica!) din ea, pentru ca asa e mai corect [multumesc mult Ayla, foarte atenta la detalii, eu sunt mai repezita].
Prin urmare iata intrebarea: Sunt printre voi doritoare de o "poza de grup" cu ghioceii nostrii? Daca da, sa imi trimiteti pe adresa de yahoo, anca_nicolae2002@yahoo.com, 1 fisier cu poza selectata de voi, iar eu ma ocup mai departe de surpriza. Pentru ca forma finala este jumatea mare a surprizei, nici nu va ganditi la o poza clasica, gen "promotia anului etc" :).
Si DAAAAA, exact ca si Ilinca, mereu [dar mereu mereu] m-am gandit daca afirmatia cu "orice mama stie ce este cel mai bine pt pui" poata fi ridicata la nivel de axioma, sau totusi ar trebui sa ramana doar o "miniona" customizare pe langa miezul adevarat al problemei... Pentru ca in ORICE domeniu e loc de mai bine, , pentru ca puii sunt ai nostrii DAAAR nu sunt niste clone ale noastre, deci binele pentru ei poate fi diferit de binele pentru noi, pentru ca noi insine nu putem sa detinem, deja, toata informatia necesara, pentru ca fiecare din noi evolueaza diferit si distinct in fiecare domeniu al vietii in parte, si MAI ALES, pentru ca exista o mare satisfactie cand, aplicand cu success o info pimita de la altcineva, poti spune: asta o stiu de la x, ce bine mi-a prins!!!
Si pentru ca altfel, ar insemna ca traim singuri...
Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni
anca_nicolae spune:
Ia uite beib, fusei prima si nu dadui cafeaua... tocami ce ziceam sa nu traim singuri, nu?
pt voi, si pt Oli dam alta mai tarziu, dupa somnul de revenire de pe podul Grant :)).
Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni
petrean spune:
neatza...
eu sunt tare suparata....si ma abtin.ca nu mai am voie sa ma enervez...ca nu-mi erau destule...am toate "simptomele"zonei zoster..culmea..ca nu crede dr ca e "luata"...ci ca e facuta pe baza nervoasa..si oboseala(stres)
si ma bucuram ca nu am avut varicela..nah..mi-a dat DD sa am acum forma nashpa a ei....
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006