Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *114*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Eh, am uitat sa va spun (si subiectul e extrem de important, ca e legat de caca!!) ca a fost tare bun iaurtul ala la ceva, si anume ca in sfarsit i-a declansat kiki, in a 4 zi fara! Explicatia cred ca e legata de faptul ca laptele il digera total, dar acum iaurtul a dat drumu' la cockteil. De la 20 dormea ea linistita si pe la 22 o aud ca maraie, cand ma duc ma izbeste un miros mult-asteptat. Chiar is buni huggiesii astia, multzumesc tufetelor care m-au inspirat, datorita lor a evadat doar un strop de kk, si credeti-ma ca afost ceva gigant, monstruos de-a dreptu'.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145363

Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:

Asa, Olishka, iti razi de mine. Of, cred ca a fost experientza cea mai ciudata din viata mea, nu va pot explica macar cum e sa-ti pierzi controlul asupra propriului corp si sa simti ca-ti dai naibii duhu' de la o amarata de bulina!! Nici c-am mai luat lecitinade atunci!!(se vede cand postez, nu?:)))

7luni

Ce bine ca s-a terminat totul cu bine, caci eu nu-mi imaginez viata fara tine Oricum la ce-ti trebuia lecitina nu stiu, caci din cate am observat ai memorie de elefantel

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Novus, eu am inceput sa-i dau de vreo saptamana ardei, pasat alaturi de celelalte legume si vad ca nu a contestat. In schimb chiar azi am citit intr-o revista (nu mai stiu care) ca ardeiul, telina , andivele si nu mai stiu ce sunt interzise pana la 1 an pt. ca sunt foarte bogate in fibre si greu tolerabile de catre stomacelul lui bebe

Fetele, nu mi-ati zis cam cat mananca bebeii vostri legume, fructe?

mami fericita de Albert-Gabriel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ciresica5

Novus, eu am inceput sa-i dau de vreo saptamana ardei, pasat alaturi de celelalte legume si vad ca nu a contestat. In schimb chiar azi am citit intr-o revista (nu mai stiu care) ca ardeiul, telina , andivele si nu mai stiu ce sunt interzise pana la 1 an pt. ca sunt foarte bogate in fibre si greu tolerabile de catre stomacelul lui bebe

Fetele, nu mi-ati zis cam cat mananca bebeii vostri legume, fructe?

Al meu mananca foarte putin: 5-6 lingurite la o masa de fructe/legume. Astazi a fost in schimb fan de iaurt cu cereale si a mancat cam 100gr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:

Tufete, eu am trecut printr-un cosmar cu inecatul...propriu, si acum ma ia cu tremurici cand imi amintesc, n-o sa uit veci pururi. Cand eram studenta in ultimul an am inceput sa iau cate o lecitina pe zi (cand imi aminteam!) ca vezi Doamne sa am memorie. Si intr-o zi, eram singura acasa, desfac cutia, bag lecitina si pana sa iau apa merge lecitina (nu stiu daca stiti cum arata, e o boaba mare si gelatinoasa putin) pe o cale gresita si mi se opreste in gat!! In cateva secunde mi s-a taiat aerul, n-am mai putut face nimic, simteam ca nu mai am oxigen, imi pulsa creierul, incercam sa ma intind dupa apa dar nu ma puteam misca, incercam sa tusesc dar nu puteam...in acelasi timp imi rasuna in creier:"o sa mor, o sa mor dracului inecata, gata, mor". Va rog sa ma credeti ca eram disperata, chiar credeam c-o sa mor, rahatul ala imi era blocat undeva, nu mergea nici in sus nici in jos, imi bloca caile respiratorii, era oribil. Norocul a fost ca boaba aia a inceput sa se topeasca in contact cu saliva si am reusit sa o inghit. Cand m-am ridicat aveam in fata mea o oglinda la dulap, m-am speriat cand m-am vazut: eram rosie-vanata-bordeaux, ochii mici si inecati in lacrimi, fatza tumefiata, jalnic!! Asa ca de-atunci eu stiu ca poti sa te ineci, nu e o fabulatie, ca pana atunci mi se parea o exagerare cand auzeam povesti de genul asta!
Asa ca io nu risc asa ceva cu Sophiphi!

7luni

ILINCA exact asta am patit eu cu Iri cand avea in jur de un an. I-am dat un colt de paine sa il molfaie si a reusit sa rupa din el si sa se inece. Exact cum zici ca aratai si reactionai tu cand te-ai inecat am patit eu cu el. De atunci sunt foarte precauta. Nu as mai repeta greseala de a-i da sa rontaie pana nu sunt sigura ca stie sa mestece bine singur .....Eu am mai povestit odata intamplarea asta .....

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Ah, ca tot vreau sa va intreb: am gresit azi ca i-am dat un galbenus intreg? Pana acum am luat-o treptat si ajunsesem la jumatate. Azi nu stiu unde mi-a fost mintea cand i l-am pus pe tot. Ai vostri cat mananca?

Keutu cheliutu

KEA eu am introdus galbenusul cam asa: prima data un sfert de galbenus, la 3-4 zile o jumatate, la alte 3-4 zile trei sferturi iar la final un galbenus intreg. Nu cred sa fie probleme...

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Oli, de care cereale mananca David?
Noi mancam iaurt Humana, cate unul pe zi.
Fetele, sa stiti ca eu m-am intalnit si cu Mos Craciun si cu Mos Nicolae si mi-a lasat toate cadourile pentru puiul meu!
Mmmmm...parca nu mai am eu rabdare sa nu i le dau pana atunci

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ciresica5

Oli, de care cereale mananca David?
Noi mancam iaurt Humana, cate unul pe zi.
Fetele, sa stiti ca eu m-am intalnit si cu Mos Craciun si cu Mos Nicolae si mi-a lasat toate cadourile pentru puiul meu!
Mmmmm...parca nu mai am eu rabdare sa nu i le dau pana atunci

Cred ca Humana cu fructe

Mergi la inceput

Si daca s-a laudat Ayla cu sotul ei, ma laud si eu cu al meu: locul 1 pe judet, in domeniul pe care il activeaza Sunt mandra de el

Mergi la inceput