Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *114*
Raspunsuri - Pagina 6
Adee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Eh, am uitat sa va spun (si subiectul e extrem de important, ca e legat de caca!! ) ca a fost tare bun iaurtul ala la ceva, si anume ca in sfarsit i-a declansat kiki, in a 4 zi fara! Explicatia cred ca e legata de faptul ca laptele il digera total, dar acum iaurtul a dat drumu' la cockteil. De la 20 dormea ea linistita si pe la 22 o aud ca maraie, cand ma duc ma izbeste un miros mult-asteptatmami de Sophia-Diana (Sophiphi) 7luni |

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009poze
Ayla21 spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145363
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
olishka spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Asa, Olishka, iti razi de mine mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 7luni |
Ce bine ca s-a terminat totul cu bine, caci eu nu-mi imaginez viata fara tine
Oricum la ce-ti trebuia lecitina nu stiu, caci din cate am observat ai memorie de elefantel Olga, mamica lui David iepurasul

Ciresica5 spune:
Novus, eu am inceput sa-i dau de vreo saptamana ardei, pasat alaturi de celelalte legume si vad ca nu a contestat. In schimb chiar azi am citit intr-o revista (nu mai stiu care) ca ardeiul, telina , andivele si nu mai stiu ce sunt interzise pana la 1 an pt. ca sunt foarte bogate in fibre si greu tolerabile de catre stomacelul lui bebe 
Fetele, nu mi-ati zis cam cat mananca bebeii vostri legume, fructe?
mami fericita de
Albert-Gabriel
olishka spune:
| citat din mesajul lui Ciresica5 Novus, eu am inceput sa-i dau de vreo saptamana ardei, pasat alaturi de celelalte legume si vad ca nu a contestat. In schimb chiar azi am citit intr-o revista (nu mai stiu care) ca ardeiul, telina , andivele si nu mai stiu ce sunt interzise pana la 1 an pt. ca sunt foarte bogate in fibre si greu tolerabile de catre stomacelul lui bebe ![]() Fetele, nu mi-ati zis cam cat mananca bebeii vostri legume, fructe? mami fericita de Albert-Gabriel |
Al meu mananca foarte putin: 5-6 lingurite la o masa de fructe/legume. Astazi a fost in schimb fan de iaurt cu cereale si a mancat cam 100gr.
Olga, mamica lui David iepurasul

shasa spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Tufete, eu am trecut printr-un cosmar cu inecatul...propriu, si acum ma ia cu tremurici cand imi amintesc, n-o sa uit veci pururi. Cand eram studenta in ultimul an am inceput sa iau cate o lecitina pe zi (cand imi aminteam! Asa ca io nu risc asa ceva cu Sophiphi! ![]() mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 7luni |
ILINCA exact asta am patit eu cu Iri cand avea in jur de un an. I-am dat un colt de paine sa il molfaie si a reusit sa rupa din el si sa se inece. Exact cum zici ca aratai si reactionai tu cand te-ai inecat am patit eu cu el. De atunci sunt foarte precauta. Nu as mai repeta greseala de a-i da sa rontaie pana nu sunt sigura ca stie sa mestece bine singur .....
Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
shasa spune:
| citat din mesajul lui Kea Ah, ca tot vreau sa va intreb: am gresit azi ca i-am dat un galbenus intreg? Pana acum am luat-o treptat si ajunsesem la jumatate. Azi nu stiu unde mi-a fost mintea cand i l-am pus pe tot. Ai vostri cat mananca?Keutu cheliutu |
KEA eu am introdus galbenusul cam asa: prima data un sfert de galbenus, la 3-4 zile o jumatate, la alte 3-4 zile trei sferturi iar la final un galbenus intreg. Nu cred sa fie probleme...
Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
Ciresica5 spune:
Oli, de care cereale mananca David?
Noi mancam iaurt Humana, cate unul pe zi.
Fetele, sa stiti ca eu m-am intalnit si cu Mos Craciun si cu Mos Nicolae si mi-a lasat toate cadourile pentru puiul meu!
Mmmmm...parca nu mai am eu rabdare sa nu i le dau pana atunci ![]()
mami fericita de
Albert-Gabriel
olishka spune:
| citat din mesajul lui Ciresica5 Oli, de care cereale mananca David? Noi mancam iaurt Humana, cate unul pe zi. Fetele, sa stiti ca eu m-am intalnit si cu Mos Craciun si cu Mos Nicolae si mi-a lasat toate cadourile pentru puiul meu! ![]() Mmmmm...parca nu mai am eu rabdare sa nu i le dau pana atunci mami fericita de Albert-Gabriel |
Cred ca Humana cu fructe

olishka spune:
Si daca s-a laudat Ayla cu sotul ei, ma laud si eu cu al meu: locul 1 pe judet, in domeniul pe care il activeaza
Sunt mandra de el ![]()