Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *114*
Raspunsuri - Pagina 11
petrean spune:
nu am avut nicio boala de copilarie..sub nicio forma...era medic de familie aseara.mi-a confirmat de dimineata dr de la contagioase...si dupa multe intrebari..sustine ca e legat de ffffffffffffff mult stres si nervi(e de mirare cu 3 iezi cucuieti?)
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
Gianina34 spune:
andiaroro - intoarcem pupicii
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni
anamariame spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 Ana Maria Nu am inteles prea bine, sper sa ma descurc.Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009), and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)My baby, my joy, my heart, my gift from GodYou are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint. You are the shining star I reached for In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed. |
denisamada spune:
citat din mesajul lui petrean denisa..parca tu intrebai..si nush dc ti-a raspuns cineva...se numeste decizie de aprobare pentru concediu de crestere a copilului |
yup. merci.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Votati cu noi!!!
denisamada spune:
citat din mesajul lui petrean nu am avut nicio boala de copilarie..sub nicio forma...era medic de familie aseara.mi-a confirmat de dimineata dr de la contagioase...si dupa multe intrebari..sustine ca e legat de ffffffffffffff mult stres si nervi(e de mirare cu 3 iezi cucuieti?) |
Nu, nu e de mirare, e adevarat... dar eu tot as fi vrut niste analize. Si nici infecionistul nu a fost de parere ca trebe si un antiviral, mai ales ca riscul sa dai virusul si la iezi este mare...? Daca e instalata mai demult, intr-adevar nu are rost tratamentul, dar daca e recent... uf!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Votati cu noi!!!
olishka spune:
Multumesc mamici pt felicitari!!! O sa se bucure tare mult cand o sa-i spun ca l-ati felicitat, caci ma mai intreaba de voi
Ca recompensa...ii ziceam si Alinei..el acum este un tatic tare fericit. Ieri, intr-un fel mi-a multumit el mie. A zis ca de cand este cu mine ii merge din ce in ce mai bine, iar de cand a aparut bebe in viata noastra este mai motivat ca oricand
Olga, mamica lui David iepurasul
Dodo-pui spune:
Buna,
O ZI FRUMOASA TUTUROR..
Eu m-am trezit"mai grasa" in partea stanga a fetei,,,in rest sunt "fresh presh" dar o sa treaca
Bogdan insanatosire grabnica
Anca o sa-ti trimi si eu o poza a Isabellei
La multi ani sarbatoritilor!
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
olishka spune:
Am uitat sa felicit ghioceii de astazi...
LA MULTI ANI Vlad, Darius Andrei, Adrian, Bianca Stephanie, Stefan!!!
LA MULTI ANI M_monique!!! Sa ai parte numai de bucurii din partea picilor tai
Olga, mamica lui David iepurasul
cativ13 spune:
`neatza! felicitari pentru sotiorii harnici(Olga, ce frumos ti-a spus...)! Petrean, imi pare tare rau si sa te faci bine! Dodo, chiar nu poti lua nimic pt maseluta? imi imaginez ca si doare...mami de Silvia Ioana
cativ13 spune:
citat din mesajul lui olishkaLA MULTI ANI Vlad, Darius Andrei, Adrian, Bianca Stephanie, Stefan!!! LA MULTI ANI M_monique!!! Sa ai parte numai de bucurii din partea picilor tai Olga, mamica lui David iepurasul |