Turnirul numero 2 de alegeri
Raspunsuri - Pagina 6

Guestus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Hotaraste-te: ori impotriva nimanui, ori a badaranilor, smecherilor...etc. In cazul asta, ai multi clienti. Si poti incepe cu primul la alfabet: A = Antonescu. |
pai antonescu asta a supt bani zi de zi de zi si nici macar nu a dat pe la locul de munca. 4 ani nene...a luat o caciula de bani fara efectiv sa faca nimic. prezenta 1%.

din 100 zile de munca fost 1 zi. la 1000 zile = 10 zile. pai e platiti mai bine ca oricine pe planeta asta.
dar ce este culmea ca prozelitii lui ii acuza pe altii...cica sint importriva smecheriei si a bunului simt

ellej spune:
In fine, reaparu si Ciolhannis in peisaj, incepeam sa cred ca emigrase.
http://prezidentiale.evz.ro/emain/articolul/877930/Johannis-Mandatul-va-fi-cat-va-fi
Nu renunta cu una, cu doua la primarie
Primarul Sibiului a mentionat si faptul ca nu va renunta atât de usor la Primaria Sibiului. Modificarea Legii administratiei publice a fost una dintre primele conditii puse de primarul Johannis noii coalitii parlamentare înca; dinaintea alegerilor prezidentiale. Johannis a acceptat propunerea de a deveni prim-ministru, invocând conditia ca legea sa permita un termen mai îndelungat pentru a opta între doua functii publice. „Da, am ridicat din nou aceasta problema. Termenul va fi undeva între 4 si 6 luni”, a declarat Johannis.
Voua nu vi se pare ca omul le da o mana de ajutor baietilor acolo, 4-6 luni, dupa care isi reia linistit primaria, iar baietii ii garanteaza ca nimeni n-o sa-l mai streseze cu adoptiile ilegale: http://www.nasul.net/2009/11/klaus-johannis-si-adoptiile-ilegale/.
Johannis isi da seama ca e pestisor prea mic intr-un ocean de rechini sa reziste in politica, asa ca si-a negociat bine interesele, ii serveste pe moguli, mogulii pe el, dupe care inapoi la Sibiu, unde daca nu curge, macar pica

Guestus spune:
As fi mirat sa nu dea o lege sa fie si primar la sibiu si prim ministru vreo 4-5 ani. Prin parlament legea ar trece usor..de fapt ar fi si pacat...o asa valoare
sirimie....ce sanse sint sa-l faca profesor univ pe johanis?

gaba-rema spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ladyJ Va bazati prea mult pe ´´erorile omenesti´´. Basescu a facut o greseala reactionand asa, de acord. Daca eu te-as acuza pe tine ca acum 5 ani ai spus sau ai facut x lucru, tu cum ai reactiona? Ti-ar trebui timp sa te GADESTI, sa cauti exact in minte evenimentul, sa-l derulezi, sa-l explici. Voi cereti de la contracandidati PERFECTIUNEA. Reactii clare, rapide, simple, de necontestat. Asta poate sa o faca doar cineva PREGATIT dinainte pentru acest razboi. Cand omul este luat prin surprindere....gandeste iar reactiile sunt pline de ´´daca, poate, nu stiu, etc´´ |
Cursa întinsa lui Base a fost maiastra. El nu a fost întrebat "x lucru" cum zici tu, nici n-a fost vorba sa raspunda repede si exact la "orice întrebare" cum zice marius.
Din miile de întrebari care ar fi putut sa-i fie puse pe nepregatite, ca sa-i suscite o reactie rapida si sincera, a fost aleasa una anume. Ei, la cea anume întrebare trebuia sa raspunda repede si nu a facut-o.
Tie daca îti spune cineva: "avem o înregistrare cu tine de acum 5 ani conform careia ai furat portofelul unui trecator in Pta Romana, tu cum raspunzi? "A..; nu stiu... nu pot sa spun cum a fost, trebuie sa vad întâi imaginile... da' ce s-a întâmplat de fapt? m-oi fi îmbatat si nu mai tine eu minte?? Mi-o fi întins trecatorul portofelul si eu l-am luat asa, din reflex??"... Cred ca reactia ta ar fi cea care i-a lipsit lui Base, si anume: "plimbati ursul de-aici, ca asta e o farsa... eu n-am luat niciodata un portofel nici în vise!".
PS: sa precizez si io ceva: prevad ca o sa fiu foarte ocupata duminica si n-o sa am probabil timp sa merg la vot

gaba-rema spune:
citat din mesajul lui vikinga Pai din cite imi amintesc, el a fost pus sa comenteze un filmulet ciudat nu a fost in fata intrebarile de genul: -credeti in dumnezeu -bateti nevasta -bateti copiii etc ![]() La asa un film ciudat e f bine ca a recationat usurel, ce trebuia oare? Sa se arunce pe jos si sa se jure pe ma-sa ca nu-si bate copiii? El a fost invitat sa comenteze niste imagini. Daca sunt trucate e normal sa suprinda si e normal sa ceara opinia staffului si mai ales sa vina cei din staff si cu o explicatie tehnica. |
Nu, nu a reactionat bine.
Trebuia ca primele lui cuvinte sa fie: "E un trucaj, fara niciun dubiu, deoarece eu n-am îmbrâncit niciodata un copil!". Nu vad de ce trebuia sa ceara timp de gândire ca sa spuna asta... si sa se mai consulte si cu staff-ul

Daca era întrebat daca si-a înselat vreodata nevasta, tot asa facea, cerea timp de consultare cu staff-ul

ellej spune:
Nu pot sa nu ma minunez totusi de psihologia maselor (din care, evident, fac si eu parte ). Ce platforme, ce pozitii fata de constructia bugetara, ce principii de dreapta / centru / stanga! Arunca-i omului o nada otevista si el lasa balta orice discutie mai elevata ca sa disece pe tote partile bucatica de scandal :).

Guestus spune:
citat din mesajul lui ellej Nu pot sa nu ma minunez totusi de psihologia maselor (din care, evident, fac si eu parte ![]() |
da cica patriciu are de dat 600-700 milioane euroi la stat...

b.nica spune:
Guestus nu de sutele de milioane de dolari se impiedica el,vrea sa rezolve si restul platformelor marine,niste terminale,sunt multe tentatii de luat inseama si miza e atat de tentanta ca si-ar vinde si sufletul pt. ea,daca nu a facut-o deja!

gaba-rema spune:
citat din mesajul lui ellej Nu pot sa nu ma minunez totusi de psihologia maselor (din care, evident, fac si eu parte ![]() |
pai întocmai!
ce mai conteaza platforme, ideologi, buget... când nasul.net ne spune clar ca viitorul prim-ministru e samsar de copii carora li se vor extrage organele

ellej spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabi3604
pai întocmai! ce mai conteaza platforme, ideologi, buget... când nasul.net ne spune clar ca viitorul prim-ministru e samsar de copii carora li se vor extrage organele ![]() |
Ce parere ai de reportajul ASTA, facut de Antena 1?
Primarul Johannis din Sibiu suspectat de trafic de copii
http://www.youtube.com/watch?v=HE47r-QXWvE
Edit: poate batrana a fost cumparata de Basescu si minte cu nerusinare. Tu ce parere ai?