Strumfi de iul-aug 2007 (164)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Ola
La multi ani!!! pentru toti strumfii sarbatoriti de Sfantul Andrei si mamicile de strumfi nascute luna asta.

Luna ti-am trimis PM

Noi am fost plecate la sora-mea in BUzau o saptamana, am revenit aseara tarziu. Am de spalat munti de rufe si ma gandesc cu groaza cine mi le calca???
A fost asa bine, m-am intors cu forte proaspete. Daria il adora pe verisoru-su Bogdan de 8 ani. E topita dupa el. Numai ca el fiind baiat si mai mare se joaca altfel, zvapaiat. Cat am stat acolo a sarit Daria in pat cat pentru un an intreg, a invatat scheme de karate, sa tipe, sa tranteasca usa si sa rada de asta de mama focului.... Sper sa o 'domesticesc' cat mai repede. Plus ca a mancat la dulciuri cat nu a mancat in viatza ei Acum mi-am dat seama ce inseamna sa ai doi. Nu putea Bogdan sa traga o basina (la propriu) ca hop si ea, macar din gura. Il imita in tot si toate.
In plus a invatat sa zica 'lasa-ma' si il foloseste de n ori pe zi. Va puneam ca e independenta, acum se mai manifesta parca mai rau, numai lasa-ma aud.

Revin mai tarziu ca mai am ceva treaba pana o iau pe DAria de la gradi.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

la multi ani sarbatoritelor si sarbatoritilor din ultimele zile, sa traiti fericiti si sanatosi cu totii . un pup mare special AndreiZ (Andreea) .

si eu am o lene atotcuprinzatoare, nu reusesc sa ma mobilizez deloc, am o stare de draci de imi vine sa ma duc pe campii. normal, dupa un miniconcediu de 4 zile la munte, aer curat, culmea, copil cuminte si cooperant, m-am intors acasa unde am gasit casa cu fundul in sus (na, cum o lasasem, ca plecasem cam pe fuga), copilul s-a nervozat instantaneu, mi se parea frig in casa, plus ca azi trebuia sa vin la munca.

de dimi speram ca david sa fi uitat prostul obicei de a urla cand il las la gradinita, obicei capatat doar cu o saptamana in urma. se pare insa ca are memorie buna si si-a reluat urlaturile cu si mai mult suflu , chiar nu inteleg de ce.

cat am fost plecati la munte mi-a cerut mereu sa faca la veceu, chiar daca avea pampersi pe el (ceea ce pentru mine e un mare pas inainte). o singura data s-a udat, si atunci doar din vina mea, mai eram si in excursie pe coclauri, ne oprisem la un restaurant. a cerut la wc, m-am dus frumos la baie, tin copilul deasupra vasului si face. apoi, cu o fatza inocenta, la mine: "mami, am cucut in chilotei" . cand ma uit, putzica era chinuita in sus intre picioare, eu am vazut jetul in jos si nu mi-am facut probleme, dar jetul era de pe pantalonii care se udasera fleasca . am zis ca mor de nervi, evident ca n-aveam schimburi la mine, afara frig... - si cand am iesit de la baie a informat pe toata lumea din restaurant ca a "cucut pipi in chilotei " .

intrebari existentiale nu avem inca, sper sa mai stea putin, pana m-oi lamuri eu asupra raspunsurilor .

sanatate puilor bolnaviori, aud ca bantuie virozele .

jadi, eu ii mai dadeam lui david pentru dependenta asta exagerata pulsatilla, la david a avut efect. de scurta durata, cateva zile, dupa care il apuca iar. nu stiu daca neaparat de la homeopate sau doar coincidenta.

stefania, tin pumnii sa fie bine .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 12+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Jadi ce strumfi nazdravani . Vad ca esti foarte ocupata, aduti aminte sa mai si respiri.

Si Catarina este exact ca Dodo, mama, mama si iar mama. Si daca nu ii aspund vine si ma impunge cu pumnul sa ii dau atentie.

In legatura cu lasatul cu altcineva cred ca nu ar trebui sa iti faci atatea griji. Eu am observat ca mandra mea e foarte cuminte si acultatoare atunci cand eu nu sant. Stie ca ii fac toate poftele si se comporta ca atare cu mine. In schimb ieri a stat cu prietena mea si mi-a spus ca vai ce copil cuminte. La fel si cand a stat oar cu mama sau doar cu sotul. Cand apar eu gata, s-a stricat filmul.

Felicitari pt masina noua

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 5+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

tot eu

am uitat sa va zic, david a invatat expresia paralizanta: "nu vreau!".
-david, hai sa ne imbracam.
-nu vreau!!

de fapt, acest "nu vreau" apare imediat dupa ce zic "david" , ca el are expresia asta pregatita pentru orice i-as cere .

un remediu pt asta? in afara de un paracetamol pt mine pt durerile de cap...

_

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna,
Jadi multumesc,n-am ajuns inca cu el ca e tot racit,dar vad ca nu s-a mai balbait.Eu cred ca e ceva pe fond emotional,atunci il lasasem cu bunica vreo 3 zile si cred ca suferea in tacere.
Sa stapiniti sanatosi masina si sa faceti multe excursii cu ea.
Housepocket si david e cu intrebari din astea,ce inseamna viata de m-am blocat,ce inseamna" de fapt ca" si altele.Oricum am observat ca inregistreaza tot si are urechiusele alea foarte fine,aude tot.am zis o singura data ca mergem la Grand Arena-carrefour si am trecut ieri pe linga si el:Grand Arena,deci nu-i scapa nimic.
Cu mancatul si la noi e poveste,maninca bucati dar e foarte mofturos,tre` sa-i spui povesti,etc...asta pina acum vreo 2 saptamini,ca eu am inceput sa nu-l mai bag in seama,il intreb ti-e foame/daca zice nu ,nu-i dau si atunci cand il razbeste sa te ti,sa vezi ce baga singur cu mana,furculita,nu conteaza ,da se vede ca ii e foame,ca ajunsesem sa ma intreb daca el maninca mecanic ,daca simte cand ii e foame.Bine,asta ca e foarte alintat si bunica ii ofera variante de fiecare data si atunci profita,ii spune baga-mi tu in gura.De aia de abia astept sa-l dau la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

de fapt, acest "nu vreau" apare imediat dupa ce zic "david" , ca el are expresia asta pregatita pentru orice i-as cere .

un remediu pt asta?

sa-i zici: David nu te imbraca!,....o sa ai surprize

*decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zborrrriiii!!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

cristina back! si sa iti fie de bine noua culoare la par... ne arati si noua o poza noua? si ref.la bilete de avioane, vezi ce turneu faci: USA-ANGLIA-EGIPT- si retur!

Stefania multumim, suntem mai bine acum... Adeluta e bine de mai demultisor, dar eu abia marti dimineata m-am trezit sanatoasa... asta pt.ca de sambata pana luni am luat antibiotice; destul de tari pt.ca mi-au facut mult rau, m-am simtit f.rau dupa ce le luam.. si le-am oprit luni cand chiar mi-a fost rau de am zacut la pat! greata, moleseala, dureri de cap si tot tacamul... statea Adeluta langa mine si ma mangaia prin par si ma pupa...

SANATATE MULTA SI TIE! Sa ne rugam sa fie bine cu sarcina!

Jadi poate te putem consola cu faptul ca "mofturelele" lui Dodo nu sunt unice; in mare cam asa face si Adeluta! vreau sa strang masa, urla ca "veau macaie" (vreau mancare)... vreau sa inchid televizorul/calculatorul urla ca "dichish" (sa il las deschis).. vreau sa strang jucariile urla ca "giucam" (hai sa ne jucam).. si asta daca s-ar putea toate in acelasi timp. Adevarul e ca o si provoc cu zece lucruri deodata ca sa imi dau seama daca e moft sau dorinta! si tot asa... in curand innebunim!

Claucia astazi e ziua ta!... zi frumoasa ca tine... asa-i? atunci happy birthday! si multa sanatate! sa te bucuri de copii si de sot si sa depasesti usor criza de "30 ani" ne asteapta si pe altele si daca ne uitam bine in urma, cred ca la fiecare varsta avem cate o criza, de ex. copilasii nostri tocmai au depasit-o pe cea de la 2 ani si o incep pe cea de la 3!

sa aveti o zi buna!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

un remediu pt asta?

sa-i zici: David nu te imbraca!,....o sa ai surprize

*decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zborrrriiii!!!!”

nu, ca dup-aia am schimbat foaia si l-am intrebat: david, vrei sa stai dezbracat?
s-a gandit si cica: DA!

deci stie clar ce zice, nu e abureala.

claucia, la multi ani fericiti

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Jadi ce nazdravani baieti ai.Si stai sa vezi ce mai urmeaza. Eu am unul si ma crucesc ce nazdravanii ii trec prin tartacuta.

Cu dependenta fie-mea e legata de mine in zilele cand merge la gradi. Nu pot face un pas fara ea de gatul meu. Si vrea numai in brate. Eh asta e, ma gandesc ca nu mai dureaza mult si dupa aia ma plang ca nu mai sta pupata. Sa stapaniti sanatosi masinuta.

Eu pentru noul an am multe dorinte, acum de la Mosu vreau laptop nou, pentru noul an sanatate si virtute, normal, insa si o noua casuta, vacante multe si lovele la greu.

Dana ti-am raspuns. Cu nepotul de 8 ani ai vazut si tu putin cum e la mine zilnic ca asa sunt ai mei.Cu independenta eu o vad pe a mea si inebunesc. La imbracat nu aud decat "I DO IT" foarte rastit si raspicat. Apoi "I can't do it!" apoi daca o ajut urla iarasi "I DO IT!".

Vivela ce tare Davidus cu pipi al lui. Cu plansul la gradi si noi inca plangem, nu stiu ce sa zic.

Claucia Happy Birthday!

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Eu pentru noul an am multe dorinte, acum de la Mosu vreau laptop nou, pentru noul an sanatate si virtute, normal, insa si o noua casuta, vacante multe si lovele la greu.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

rimeaza asta cu ceva! dar bineinteles ca nici nu intra in discutie daca da sau daca nu... dorinta aia e automata! cat l-o tine puterile!

apoi voi vorbiti de dorinte speciale de Craciun sau de lista de ganduri de rezolvat in noul an? viitorul apropiat? caci eu asa am o lista lunga pe care sper sa o bifez oricand, si incep cu un nou telefon pentru ca acesta vad ca incepe sa-mi faca fitze... se inchide aiurea, apesi pe taste si nu se intampla ce ar tb... practic cred ca e nevoie rapid/urgent de altul! apoi vreau si eu un dulap nou MAI MARE ca nu mai incap hainele in ce am acum... ; in avans ni s-a intamplat o minune, in sensul ca am obtinut o reducere la chirie, de la 300 la 250 euro pe luna, asa incat suntem rezolvati pe noul an! iar pe termen lung o casa si o masina noua nu strica nimanui! si daca se poate si in Egipt! (de fapt mie mi-e cam frica de Egipt... noi ne-am propus sa ajungem la vara o saptamana in Germania, asa ca deocamdata visam la aceasta vacanta!)

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput