Strumfi de iul-aug 2007 (164)
Raspunsuri - Pagina 10
claucia spune:
Buna ziua dragelor si multumesc pentru urari! Astazi e ziua mea, nu stiu daca frumoasa ca mine cum mi-a spus Karliguta, e cam innorat afara...sau asta sa fie ideea? ![]()
![]()
Criza nu cred ca fac la 30, mi se pare ca sunt foarte tanara, ba chiar ramasesem ultima cu 20 si ceva, bine, 29, dar tot aia e. Asa ca acum sunt in randul lumii din jurul meu.
Si daca ma uit in urma si fac un bilant, imi iese cu un mare plus, avem de toate, nu ne plangem de nimic, nici chiar criza nu ne-a afectat prea tare, Doamne ajuta, dar cel mai important: varsta de 30 ani m-a gasit cu un sot MINUNAT si bun care este perfect din toate punctele de vedere, si cu 2 copii extraordinari, cu o fetita de 2 ani si 4 "nuni" cum spune ea si cu o fetita de 3 luni.
Alessiuta e cuminte, e foarte buna in continuare si ma ajuta foarte mult, e cooperanta si dragalasha, e prietena mea si facem orice impreuna. Nu a avut nici criza de 2 anisori, iar cica la 3 sunt foarte dulci si buni. Mai au o perioada mai enervanta pe la 4....asa ca mai e pana acolo. Sau cel putin asa zice dr Spock, noi nu am avut nici terrible age of 2.
Cu olita nu suntem prietene, dar mi-a promis ca va face numai la olita cand "trece iarna"
ORicum dimineata are pampersul uscat, la pranz la fel, spune cand face si pipi si kk, anunta si inainte si dupa asa ca pregatita ar fi.
Cu vorbirea suntem la cel mai inalt nivel, vorbeste de ne capiaza, spune poezii singurica fara ajutor, face fraze lungi lungi de nu le mai termina. :-) La poezii le mai si combina, de ex o broscuta sta pe lac....tac pac si am prins-o...."cu rata-n gura!" (la capac).
cea mica e o dulce si o cumintica, rade mult la noi, mananca bine, e din ce in ce mai activa, doarme bine noaptea, cu o singura trezire pe la 5 si iar somnic pana la 9. E cuminte si mergem peste tot, am fost si la munte acum cateva zile si am facut carare la Mall la Baneasa.
Va pup din nou si multumim pentru urari.
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria
13 iulie 2007 si Elisa Andreea
03 septembrie 2009
ddanagh spune:
Asa, am revenit.
Am luat-o pe Daria de la gradi si am linistit-o ca i-am luat DVD-ul ala cu Lazy Town dat cu gazeta sporturilor.
La multi ani !!! Claucia Sa dea Dumnezeu ca si peste alti 30 ani sa te simti la fel de implinita si fericita ca astazi. 
Luna sa sti ca m-am gandit la tine cand ii vedeam pe Daria si pe Bogdan cum se joaca (sunt de-o varsta). Te fac sa si razi dar iti pun si nervii la incercare de n ori pe zi. Mai ales cand vroia si el sa se joace pe calculator si DAria statea cocotata pe birou si tot arata cu degetul pe ecran, lua mousul, mai punea si un picior pe tastatura. DAr si haiosi in acelasi timp.
Karligutza ma bucur ca sunteti bine acum. Sper sa nu se mai atinga de nici un strumf toata iarna nici un virus pacatos.
Jadi m-ai distrat cu homeopatele pentru dependentza. Faci si tu cum fac eu cu homeopatele pt stalcirea cuvintelor la Daria. Mi se pare ca am ajuns sa ne uitam la homeopatele astea ca la Dumnezeu, or fi ele bune dar totusi...
Cu toate astea tot o sa ma duc la consult la dr cu Daria
O sa va zic ce-i recomanda.
Vivela imi pare rau ca David a reinceput sa planga la gradi. Daca nu s-au schimbat doamnele, ma gandesc daca nu cumva nu-i place de vreun copil, poate e vreunul cu care se tot 'impunge'.
Urata si faza cu olitza. La Daria ii duce pe toti la olitze doar de 2 ori pe zi, dupa ce mananca, restul zilei tin cateva olitze in clasa pentru cei care cer.
Ma duc sa o culc ca vad ca nu vrea singurica.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
karligutza spune:
Claucia eu cantam cantecul cand am zis ca ziua e frumoasa ca tine, caci da, am vazut si eu ca azi e cam innourat! si cu toate astea tot ma bate gandul sa merg azi pana la Ikea ca tot ai amintit de Mall Baneasa... avem nevoie de ceva ce se gaseste doar la IKEA asa ca azi ne plimbam si noi pe cararea facuta de tine! ![]()
si vad ca ai 2 copilite tare cuminti! sa le tii tot asa! vezi ce faci si poate scoti o carte cu reteta!
apoi cu "ultima cu 20 si ceva de ani", te referi la cercul tau de prieteni, dar pe forum mai suntem cu 20 si ceva... eu de ex.tot cu 29 pana la vara! 
karligutza
sunt mamica Adelutei 
Luna1 spune:
Karli sa stii ca la ce te-ai gandit tu cand am zis sanatate si virtute...e si aia pe lista mea, gata copiii s-au facut mari, nu mai am scuze.![]()
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
oanamada spune:
LA MULTI ANI Claucia! Sanatate, bucurii si vise implinite!
Am revenit! Am fost la pediatru...cu ocazia asta ne-a luat si in evidenta...nu este gripa porcina...am scapat! Este doar o viroza!Aveam un morcov infipt adanc pentru ca aici nu sunt ca in Romania cateva cazuri pe saptamana ci in jur de 11.000 pe saptamana (acum mai putin de o luna erau in jur de 40.000). Din fericire, nu este! Asa ca o sa stam pe aceleasi medicamente pe care am inceput. Imi mai era frica si de otita pentru ca s-a plans ca o doare urechea...dar nu este nici asta...urechile sunt "curate". Sper sa scapam ieftin. Azi noapte nu a mai facut febra, dar am tinut-o pe antitermice din 6 in 6 ore....asa ca ..
Multumesc fetelor pentru urarile de insanatosire!
Va pup si o zi frumoasa!
Oana si
Cati mica (2 ani)
BLOGUL NOSTRU
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
stefania_97 spune:
Claudia La multi ani fericiti alaturi de cei dragi

Sa iti dea Dumnezeu multa sanatate sa te bucuri de printesele tale si de minunatul sot :)
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
5+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
mychydutza spune:
oanamada, ma bucur ca sunteti bine!
stefania, tu ce faci? cum te simti?
*decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zborrrriiii!!!!”
stefania_97 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mychydutza stefania, tu ce faci? cum te simti? *decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zborrrriiii!!!!” |
Eu ma duc la baie din 5 in 5 min sa vada daca a mai aparut ceva. Mi-e un somn de nu am aer si abia astept sa ajung acasa ca sa stau intinsa in pat.
Nu am mai avut scugeri asa ca sunt optimista. Maine ma duc la dr. O sa fie totul bine.
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
5+www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
stefania_97 spune:
Apropo de ce fac nu stiu daca cunosteti Farmeville pe facebook eu una sunt prinsa de joc. Sunt fermier, plantez culeg, am vaci, cai si cumpar pamant.
S-a transformat intr-un hobby. Cam asta fac la munca
azi e o zi moarta aici
Au dat afara 35 de persoane :(. Restructurari inainte de Craciun. Vineri avem pranzul anual de Craciun programat la un restaurant. Nu stiu cati vor avea chef de asa ceva
.
5+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
Luna1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefania_97 Apropo de ce fac nu stiu daca cunosteti Farmeville pe facebook eu una sunt prinsa de joc. Sunt fermier, plantez culeg, am vaci, cai si cumpar pamant. S-a transformat intr-un hobby. Cam asta fac la munca Au dat afara 35 de persoane :(. Restructurari inainte de Craciun. Vineri avem pranzul anual de Craciun programat la un restaurant. Nu stiu cati vor avea chef de asa ceva .Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 5+www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina O romanca in Danemarca |
Hahaha, ma prinsese si pe mine microbul dar m-am lasat ca ma dau astia afara.
Oanamada ma bucur ca nu e porcina....desi aici s-au diacnosticat cazuri care sunt atipice, fara febra mare, doar ca o simpla raceala, noi credem ca sapt trecuta cand am fost bolnavi cu totii e posibil sa fi avut porcina.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)