Strumfi de iul-aug 2007 (164)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Buna fetelor, cum v-ati petrecut ziua nationala?
Pentru noi a fost o zi obisnuita si am iesit in parc si am stat acasa.
Dupa ce ma intreaba acum cateva seri ce inseamna voce si glas, aseara ma intreba ce e aia "viata". Numai intrebari de astea existentiale pune si ne pune in dificultate.
Oanamadamulta sanatate Catincai. Dar ce a patit?
Pupici

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neneatza
oana,insanatosire grabnica catincai..bine macar ca febra e mica.

noi suntem bine,slava Domnului
il asteptam pe tati,sper sa fie acasa pana pe 10..pana atunci numaram zilele.

intalnirea lui fii-miu cu wc-ul... sta nesperat de bine daaaaaar cand ii spun mergem sa facem pis,pis,el in timpul asta este fara scutec, clar si respicat "nuuuuuuuuuuuuuuu"...apoi pisu de rigoare in canapea..asta e,accidente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatzaaaaaa.......
housepocket, super tare Mateiul tau cu intrebarile astea existentiale!!! o zacea in el vreun filosof ceva!
luna, esti formidabila cum le descurci si rezolvi tu pe toate...asa ca ...cine n-are o Luna sa-si cumpere!!!
oanamada, sanatate catincai!
stefania, cred ca, Catarina stie ca trebuie sa o menajeze pe mami sarcina usoara in continuare!
vio, bafta maxima la noul job! sa-i faci pe totzi!
cristina, sanatate lui ingrid....si sa-ti fie de bine schimbarea de look!
xerxe, cum e pe la job la tine?

*decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zborrrriiii!!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetelor,

Va dau o .

Ziua nu a debutat prea bine. Am avut niste pete maronii dar vad ca nu mai am de vreo 2 ore asa ca astept sa vad ce sa intampla.

O zi buna

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 5+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza
[
luna, esti formidabila cum le descurci si rezolvi tu pe toate...asa ca ...cine n-are o Luna sa-si cumpere!!!

Faci misto de mine ha?

Neatza!

Oanamada sanatate multa.

Housepocket ce intrebari de baraj, a mea inca n-a ajuns acolo.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Buna dimineata

Apropo de intrebari....existentiale..eu sunt intrebata:
"unde e tati tau?" , (tatal meu a murit) dar eu ii raspund:
"tati meu nu mai e..."
" a murit?"

???????
am ramas fara replica.

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

stefania, tzin pumnii! bine ca s-a oprit! sper sa fie totul ok....
luna, nu fac misto......cum mi-as putea permite...da' nu ziceai tu ca faci si desfaci itzele prin primarie? era doar o constatare
greierash, . cum a nu ramai fara replica?

aseara andrei m-a muscat, rau de tot.....tac'su l-a certat si i-a zis sa-mi ceara iertare. a venit la mine, a pupat muscatura, a zis: imi pale lau mami, si-a pus mainile la ochi si cica: mamy uite pang!(adica uite plang)...mare artist!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ma simt coplesita, nu am citit foarte multe din urma si ce am citit a fost asa in diagonala asa ca nu am inteles nimic. Dar La Multi Ani pentru fetele care s-au sarbatorit, La Multi Ani si sa traiti cu numele de Sf. Andrei, sa va stapaniti sanatoase casele si sarcini usoare la fetele care sunt la reluare! Am uitat pe cineva?

Eu am avut o lene cronica, nu m-am ocupat de nimic, nu am facut nimic si nici nu am avut chef de nimic. De vineri pana ieri am fost la Braila, am mancat la greu (am repus colacul de la stomac, e la mare pret), am dormit printre picaturi si am dormit prost si am fost sambata la patinoar la Galati ca a fost un concurs international asa ca ne-am delectat ochii cu prestatii de campioni/campioane!

De Tudor nu stiu ce sa zic, sunt un pic cam nervoasa ca a dezvoltat o dependenta de mine exagerata. Adica nu mai face nimic decat cu mine si nici la toaleta nu pot sta fara sa nu fie el in preajma. Cuvantul zilei este "mami" si nu il scoate din gura indiferent de ce i-as spune. La mama nu avem paturi separate pentru copii asa ca m-am chinuit pe un pat de 2 metri sa dorm intr-un colt ca Vlad vroia cu mamaia, Dodo cu mine asa ca am dormit 4, ei lafaindu-se pe mijlocul patului, eu si mama2 pe margini, dupa prima seara m-am trezit cu gatul stramb. In plus a devenit foarte incapatanat si tipicar si iar ma scoate din sarite, insista pe anumite lucruri ca o moara stricata si pana nu se rezolva nu se lasa, urla, tipa, face ca toate animalele pamantului si nu poate fi impacat. Deja am inceput si eu sa ignor dar cand il vad cat tipa imi vine sa imi iau campii. Mama2 e deja ingrijorata ca din 12 as vrea sa ii las la Braila pana de Craciun si nu stie cum o sa se descurce cu el.

Vlad a dezvoltat si el un limbaj de gradi nu taman frumos, repeta si el cu insistenta, fund, tampit, prost si prostanac si ne face pe toti in toate felurile. L-am ignorat dar deja problema se acutizeaza si nu stiu cum sa mai procedez. Deci am la usa doi obraznici si daca nu se potolesc dau jos militaria din pod si eventual si vreo nuia ca o iau razna .

In rest sunt cuminti, si unul si altul se irita reciproc, Dodo se duce, rastoarna castelele facute de Vlad apoi fuge si daca Vlad il cearta se repede sa il muste asa ca Vlad are pe fund o urma de muscatura cu dinti scosi in evidenta . Le-am tot explicat de mos Craciun si mos Nicolae si vad ca Dodo a inteles foarte bine care e treaba, asteapta cadourile dar nu a cerut nimic. Vlad in schimb m-a innebunit cu o casa de papusi asa ca am luat una din carrefour din alea de pe mijloc de la "recomandate", le-am mai luat cate un animal mic care rage ca tigru/leopardul plus ce jucarii mai avem de la ziua lui Vlad am rezolvat Craciunul. De mos Nicolae, Vlad primeste un joc Cars pentru consola lui, Dodo un DVD cu Alba ca Zapada.

Ne pregatim si de revelion, i-am luat lui Vlad costum de schi, frumos foc si as fi vrut ceva si pentru Dodo dar nu m-a lasat sufletul sa mai investesc inca 250 de lei in ceva care va ramane mic si de nefolosit, in plus Dodo nu va schia asa ca merg pantalonii de fas de anul trecut. Imi mai trebuiesc niste sanii din alea de plastic, sa vad de unde le iau, am vazut un model si as lua 2 daca se pliaza una peste alta.

Cu serviciul inca nu stim cum ne invartim, nu suntem foarte rau afectati de criza dar vad ca avem o fata care vrea sa plece si sper sa se razgandeasca ca altfel ma ia pe nepregatite si nici nu stiu unde sa caut in luna decembrie sa angajez, sanatoasa sa fiu si sa am putere de munca, restul se aseaza ele pe fagasul normal.

De vreo 3 saptamani ne-am schimbat si masina, tot pejo tot break dar un model mai nou. Si alta culoare mai prafuibila . De Craciun si Revelion nici nu stiu ce imi doresc, anul asta sunt intr-o lipsa de inspiratie acuta dar sper ca sotul sa nu fie in aceeasi pasa ca ne certam furca. Imi aduc aminte ca in 2005 am avut o lista lunga pentru 2006 si aproape ca s-au indeplinit toate Asa ca mi-e frica, daca nu imi doresc cum sa mi se indeplineasca dorintele?

Loredana, nu te-am uitat, noi am mers cu Dodo la Medlife la Unirii la doctorita Craiu si a fost OK. In plus mi-a spus ca dupa 3-4 ani se poate pune problema de logoped daca insista in balbaiala. Dar dupa vizita de la dr., Dodo nu s-a mai balbait absolut deloc.

Ca am vazut ca ati tot vorbit de copii care nu vorbesc. Dodo vorbeste si eu sunt incantata de tot ce zice, problema e ca doar eu il inteleg si de multe ori nici macar eu Toate la timpul lor, nu va ingrijorati.

Cu oala si scapatul de pampers, nu cred ca vom avea sanse prea mai in curand. Stie ca trebuie sa zica, il deranjeaza daca e kkt dar refuza chilotii ca deh, e greu sa te concentrezi sa nu faci pe tine si adora pampersii. Dar i-am mai luat o oala si incercam si noi sa il punem pe oala cat mai des dar pana scoatem pantalonii, deschidem body-ul si dezlipim pampersul, face pe el Ocazional adica o data pe saptamana, mi-a cerut kk sau pipi. Dar pana nu va vrea chilotii si sa introducem maieul in program nu vad cum vom face progrese. Si in niciun caz cu bona care e mai comoda din fire dar probabil ca pana in septembrie o vom scoate la capat. In rest e pregatit de gradi, se spala singur pe maini, mananca singur inclusiv ciorba

Stiti cumva cum se numesc homeopatele alea de scapa copilul de dependenda? Ca ma bate un gand .

Alea Alea si promit sa fiu mai prezenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Am uitat, Vlad a avut grupa inchisa din cauza porcinei dar azi la redeschidere erau mai multi ca niciodata. Face si gripa asta ceva bun, readuna copii la gradi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Da fetelor, intrebari de astea pune. Bine, nu mereu, astea au fost cele care ne-au pus in dificultate.
Cele care au deja doi copii si au experienta asta stiu ca cel mai dificil este sa explici copilului lucrurile care nu se vad sau care nu se simt.
Cu vocea eu am gresit ca i-am explicat ca vine din gat si seamana cu glasul. Atunci m-a intrebat ce e glasul. pana la urma am ramas "se formeaza in gat si iese pe gura, sau mai bine cu vocea vorbim sau cantam" Altceva n-am gandit.
O alta intrebare la bunica £ Ce e aia rugina" Noroc ca era o banca ruginita in parc si i-a aratat.

Cu "bruma" sau "roua" e greu ca ma intreaba mereu, ca e clar ca nu i-am explicat bine.

dar sa ma si vaiet putin.
Iar isi face sila la mancare si cum te apropii cu mancarea isi face hura in semn ca vomita si scoate tot din stomac. Doamne ce comportament. Iar noi ii stim de frica si ne speriem. Off nu stiu ce sa mai fac!!
pupici

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput