Strumfi de iul-aug 2007 (164)
Raspunsuri - Pagina 6
cristina26 spune:
cafera Imi esti tare draga. Despre noi pot sa zic ca suntem bine, Ingrid este putin racita, dar asta este cadou sezonului, imi e atat de draga Ingrid ca imi vine sa o mananc toata. Eu aveam nevoie de ceva noi asa ca mi-am vopsit parul, vroiam ceva diferit, acum am. Voi ce mai faceti? Ce mai fac printesele tale frumoase?
Luna1 de cate ori iti citesc postarile si iti vad pozele ma uit pe internet sa gasesc bilete de avion pt Anglia. Imi e dor de voi.
Stefania Felicitari si multa sanatate!
Timi La multi ani! Ai doua fetite frumoase foc
Ghinez La multi ani!
karligutza
monicabo spune:
La multi ani Romania!
Dam si noi un semn scrut de viata, ca in rest sunt ff prinsa cu fetele...
Multumim pt urarile pt ziua de ieri si de ziua Anei Maria!
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
violetan spune:
Fetele, la multi ani pentru ieri de ziua andreilor si andreelor! Am intrat ieri si am scris mesajul asta plus raspuns loredanei cum ca nu i-am mai luat masuta cu bancuta pentru ca e f scumpa. 3 milioane??? si era cu 800.000 la carref???!!! daca ne-am testiculat pe-acolo si in loc sa o luam am luat tobogan, asta e! daca gasesc ceva mai ieftin, bine, daca nu, 3 milioane nu dau pe o bucata de plastic! Dar pana sa dau send la mesaj a venit laur nervos si mi-a inchis laptopul, asa ca n-am mai putut sa intru
Monica,
Mychy, georgi, carla
Si toate fetele, fara nici o exceptie, asta pentru ca de maine incep un nou job foarte solicitant, deh, ca sunt la inceput si am o gramada de responsabilitati, asa ca o sa am timp din ce in ce mai putin sa intru...dar voi citi cu regularitate, atat cat voi avea timp. Si mai si scriu, ca nu ma pot opri...
Va imbratisez pe toate cu mult drag!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
musso17 spune:
la multi ani!!!!
vio,draga mea,iti doresc numai bine si sa fii cea ma cea.te pup cu mare drag.succes muuuuult.
Luna1 spune:
La multi ani Romania!!!
Cristina da, da, da! Hai in UK! Si mie mi-e tare voi desi nu ma manifest insa frecvent ma uit pe pozicile facute atunci... Hai macar in Egipt cu noi in Martie daca ai chef de o vacanta, iti pot da detaliile. Eh visez si eu dar tare mi-as dori sa va mai vad, oriunde in lumea asta.
Vio succes in noul challange, sunt convinsa ca vei impresiona si iti vei face treaba superb.
Noi am cumparat ieri bradut, mai bine zis bradoi, mare si des si frumos, l-am pus in suport si in seara asta il vom decora. Plus ca aici e un obicei tare frumos, se numeste advent calendar, este un calendar care are incorporat cutiute mici, care contin o bucatica de ciocolata in forme craciunesti, si sunt numerotate de la 1 la 24 adica cate zile sunt pana la Craciun. Deci copilul deschide in fiecare zi o patratica si stie ca mai sunt atatea zile pana la Craciun cand vine Santa.
Aseara am inregistrat-o pe Lis cum se schimba singurica in pijama seara, am sa incerc sa-l postez diseara sa o vedeti, sa ma laud si eu.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
violetan spune:
Hahahaha, deci maine incep, asa ca azi o sa abuzez:
Luna, Georgi, ce dragalase sunteti!!! Multumesc tare mult! Luna, ador calendarele alea! Oare s-or gasi si la noi? Ia sa dau io un sarci pa net
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Luna1 spune:
Vio . Calendarele sunt usor de facut. Adica poti sa-l faci asa de exemplu(am vazut asa de cumparat): O bucata de material maricel taiat in forma de bradut (banuiesc ca poti cumpara un bradut din material verde) si pe el cosi buzunarele din material rosu de ex, 25 buzunarele mititele, cumperi ciocolatele diferite (alba, neagra, cu alune etc) in forma de bradut, mos, saniuta etc, si le pui in buzunarele. Si pe buzunarele scrii cu carioca numerele del al 1-25 iar pe 25 dimineata trebuie o ciocolatica deosebita, ori mai maricica, ori o forma mai deosebita.
Noi am gasit intr-un magazin o cutie mare de lemn decorata in mijloc si care are cheita si canta un cantec craciunesc cand o intorci, iar pe margine are 25 cutiute mititele de pus surprizele in ele. Abia astept sa ajung diseara acasa.
La noi la servici a inceput atmosfera relaxata, sarbatoreasca, muncim dar asa mai in reluare. Oricum eu mi-am atins telul, cand am venit erau 150 plangeri inregistrate in baza de date a primariei, am reusit sa le inchid pe majoriatea, chiar acum ma uitam cu seful meu si mai sut doar 3 loggate deci seful meu mai avea putin si plangea. Niciodata nu au fost atat de putine loggate in sistem. Poate nu primesc marirea aia in aprilie.
Luna1 spune:
Uitati www.amazon.co.uk/Towelsdirect-C2-Santa-Advent-Calendar/dp/B001HWTND0/ref=sr_1_7/279-0199305-2893227?ie=UTF8&s=kitchen&qid=1259660068&sr=8-7" target="_blank">AICI un advent calendar.
P.S. AM facut o obsesie nu?
cafera spune:
Vio, se gasec si la noi astfel de calendare de cativa ani. Au aparut deja la raionul de dulciuri. Costa 5-7 lei, arata ca o cutie de bomboane mai plata, cu scene de Craciun si cu numerele pana la 24. Deschizi cutia la numarul respectiv ca pe o fereastra si descoperi bunatatea