Strumfi de iul-aug 2007 (164)
Raspunsuri - Pagina 5
violetan spune:
Ghinez, la multi ani,mai,iesi odata la lumina!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
stefania_97 spune:
Neata fetelor,
la toata lumea :)
Timi si GhinetLa multi ani!! sa fiti sanatoase si fericite altaturi de cei dragi
Lorianoo bine ca nu ai mai dus-o la gradinita ca in mod definitiv era ceva in neregula acolo.
Catarina a facut infectie la urechea interna asa ca vineri dupa ce am fost la urgente cu ea ne-a dat tratament cu penicilina timp de o saptamana. Bine ca mititica poate sa spuna ce o doare. Sa comportat super cu medicamentele, mititica le-a luat fara probleme dupa ce i-am explicat ca asa trece durerea.
Eu am fost la medic si m-am mai linistit putin in legatura cu sarcina. Mi-a spus ca nu exista nici un motiv pt a nu avea o sarcina fara probleme si ca singurul motiv pt care recomanda sa astepti un CM normal este pt a putea calcula exact DNP si varsta fatului.
Peste 2 saptamani ma duc la eco si sper sa decurga totul bine.
Va pupam si o saptamana buna sa aveti
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 5+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
Luna1 spune:
Timi si Ghinetz La multi multi ani! Sa fiti mereu fericite si iubite, si sa aveti parte numai de sanatate si bucurii din partea familiei.
Timi v-am vazut pozele, sunteti superbe ca de obicei fetelor, Soph e si mai frumoasa decat mi-o aminteam si a inceput sa semene cu mami iar minunea mica parca seamana cu tati putin.
Lavi te invidiez ca esti coleguta cu Gabi, ce frumos.
Stefania sanantate multa Catarinei, iar tie cu sarcina iti doresc mult optimism in urmatoarele 2 luni pana swcapi putin de teama. In weekend am avut cina de Craciun cu prietenii nostri englezi (in fiecare an facem o cina de Craciun cu ei, binenteles cu ceva timp inainte caci de Craciun suntem in familie toti) ei au fetita cu 3 sapt mai mare ca Adelise si pentru ca am facut salata de beouf ea mi-a zis ca nu poate manca ou crud. Nu mi-a picat fisa, abia cand a zambit hoteste m-am prins, e gravida in 7 sapt si pentru ca a pierdut o sarcina in august e terorizata saraca, a fost la scan privat numai sa vada bebe ca exista. Sper sa aveti noroc amandoua de data asta si bebe sa stea acolo la caldurica, si sa creasca mare si frumnos si sanatos.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Luna1 spune:
La multi ani! Andreilor si Andreelor!
Mai ales un la multi ani special lui Andrei de Mychy ca la el m-am gandit imediat cand am vazut mesajul lui Musso.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Timi07 spune:
Multumesc frumos pt urari si complimente
LA MULTI ANI celor ce-si serbeaza azi onomastica!!!
Stefania sarcina usoara, fara greturi, sa te bucuri din plin de minunea din burtica si de Catarina-dulce.
De Ashera mai stiti ceva? era si ea graviduta dar nu mai retin cand era DPN-ul ei
O zi frumoasa va doresc si ma intorc frumusel la lucru, desi doooorm in picioare.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
loredana_76 spune:
La Multi Ani cu intarziere sarbatoritelor Timi si Ghinetz,sa fiti iubite si implinite !
La Multi Ani si Andreelor si Andreilor !
Timi sinteti superbe in poze si ce marisoara s-a facut Sarah.
Lavida poze cu cretulina nu pui?
Stefania bafta la eco,sa fie totul bine si sanatate Catarinei.
Vio i-ai luat masuta lui Lauras? Eu am ramas cu buza umflata ca m-au sunat aia de la quelle sa-mi zica ca nu mai au supermarketul.
mychydutza spune:
luna
LA MULTI ANI de ziua numelui tuturor andreilor si "derivatilor"...
lorinaoo, ma bucur sa aud vesti despre voi......poate ne calci pragul mai des...
cafera, sunt bine...acasa......fac curatenie. azi mai putin sa e sarbatoare, maine am zi grea
ca tot vorbeam de cadouri, i-am luat lui andrei o trusa de scule la vreo 7 lei , cu bormasina, cleste, surubelnita.....si o gramada de alte unelte dupa care e innebunit. are si ochelari de protectie....o sa va pun niste poze. i-am mai luat si altceva mai scumpishor, dar nici n-a bagat de seama....sunt ca vai de mama lor, nu cred\ca rezista mult, dar pe moment il tin ocupat!
va pup si va doresc o zi minunata!!!!
*decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zborrrriiii!!!!”
housepocket480 spune:
La Multi Ani Timi si Ghinetz !
La Multi Ani si Andreelor si Andreilor !
Michysi Matei are set din acela de scule cu ochelari de protectie si e indragostit de el, are mare grija de scule, se baga pe sub tractor si pe sub masinile lui mai mari si repara, taie cu ferestraul, bate cu ciocanul, ce sa mai, sunt de mare efect!
Mama lui Matei Alexandru
lorinaoo1 spune:
La multi ani tutror Andreelor si Andreilor
Stefania sanatate multa va doresc la amandoua
si felicitari pentru 5+ (din cate am vazut la semnatura)
Luna, Antoo, Lore, Miha si daca va calc pragul mai des si o sa vreti sa scapati de mine?
Poze nu prea mai am, ca un troian harnicut mi-a sters taman esentialul, plus poze si filme cu Lori . Bine ca mai am salvate pe cd-uri dar mai noi nu prea mai am. Dar cum le fac, le pun sa le vedeti.