Strumfi de iul-aug 2007 (164)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Si daca tot e ziua mea fac cinste si cu poze

Am fost foarte rasfatata azi, am primit cadouri si foarte, foarte multa atentie dar cel mai frumos cadou a fost de la Sophie care mi-a zis I love you mommy + ca de-o saptamana imi canta Happy birthday si-o mai tine-o tot asa inca o saptamana.
Deci a meritat sa mai inbatranesc cu un an

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Timi, nu puteai sa taci cu tortu' ala??. Pe de alta parte esti frumoasa si distinsa, asa ca te iert. Asta n-ar fi nimic, dar papusile alea doua ale tale rosii in obrajori si veselici m-au dat pe spate! Ce costumase mai! Si ce trendy fular! Sa fiti sanatosi cu totii si inca o data la multi ani!
Fetili apropritarese, sa stapaniti sanatoase casele si sa traiti pana la adanci batraneti si sa va bucurati de ele (plus ca aveti de platit la ele, nu?) Si ca sa nu dati ochii peste cap si io sunt in aceeasi situatie, hehehe!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

La multi ani Timiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!

Eu nu-ti doresc decat sa ramai exact cum te-am vazut eu in poze: frumoasa, sanatoasa si fericita!

Doamne, ai niste minuni. Sunt frumoaseeeeeeeeeeeeee, mi s-au lipit de suflet

Mergi la inceput

Tot eu, dar dupa jumatate de zi

Ghinetz, daca am inteles bine a fost ziua ta. Iti doresc tot binele din lume si multaaaaaaaaaa sanatate La multi ani! Tare mult as vrea sa te mai citesc

Carla, sa stapaniti sanatosi casuta. Are o priveliste superba

Karli, se pare ca te urmez. M-am trezit cu o ghiara in gat si abia mai vorbesc. Hai sa ne insanatosim

Michi, ce faci?

Luna, ti-a trecut raceala?

M_iaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Vio,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

caferuto, vaz ca noi ne dam pe net, doar

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Buna dimi!

Haideti fetelor, ce aveti? Ati plecat in excursii? Noi contrar ociceiurilor nu am mai parasit domiciliul de o luna, poate mai bine. Doar plimbari scurte. Ce-i drept ma simt obosita, obosita. Ieri am bolittttttttt, noroc ca mi-a venit ideea cu inhalatiile si am fiert apa, am picurat inhalant si am stat cu prosopul in cap 10 minute, iar dupa un somn de o ora, era multtttttttt mai bine.

Fetele mele tot tusite

Cristina, voi ce mai faceti? Ingrid e bine?

Floare de Soare, ati descoperit pana la urma de unde vin problemele cu burtica? S-au normalizat scaunele? Sanatate multa!

Dana, vroiam sa-ti spun ca si tu esti pe lista de mamici pe care le invidiez Super ca te-ai hotarat sa-ti mai acorzi un an
Ce face Dariuca?

Greierash, voi ce mai cantati?

Laviiiiiiiiii, ce mai faceti? Ce face frumoasa creata?

Mamica de trei ieziiiiiiiii, sunt bine baietii?

Andicuuuuuuuu, ce face Filip?

Pandaaaaaaaaaa, cum e cu doua fete cucuiete?

Valen, ce fac surioarele?

Diana, poate te hotarasti si ne pui poze de la botez. Le astept de multtttttttttttttttt Doamne, cat de delicata e Sonia, iar Victor are un amestec interesant, nici nu stiu cum sa-l descriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
noi ne pregatim de mers la soacra,adica eu
aseara am fost la eforie la o prietena care si-a serbat ziua de nastere,ce sa zic..nasol tare,intr-o incapere de 30 mp erau 17 persoane cu 4 copii..ce sa zic,fii-miu parca tocmai evadase din jungla si tipa si alerga,oameni ingroziti,de fapt trei femei gravide cu baietei ingrozite,io care tb sa-l urmaresc ca era evident ca deranja..offf,ca tare nasol a fost..oameni tineri fara toleranta..ce sa zic,atatia ochi dati peste cap n-am vazut nicaieri la un loc

zi buna!!

edit:lait motivul mesajului repetare obsesiva "ce sa zic"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Ia uite ca ies si eu de dupa canapea , ca nu vreau s-o las pe Caferuta sa raguseasca

Timiiii La multi ani cu intarziere multa, sa fii la fel de frumoasa si de fericita si peste inca 33 de ani si sa fie sanatoase minunile alea doua de langa voi, ca tare sunt frumoase
Karli deci ai vazut lupul Sanatate multa va doresc amandurora

Noi suntem bine, sanatoase, slava Domnului. Cretulina mea e nazbatioasa si ne intinde nervii ca elasticul , ca, deh, e copil cu multa energie . Nu e prea vorbareata, adica nu se prea intelege ce spune ea acolo, desi spune multe si canta si recita, dar numai ea stie ce spune. Bine, mai inteleg si eu cate ceva, din cand in cand. Ieri a spus foarte clar o propozitie intreaga: Tati nu ese (este) acolo. Si am ajuns la concluzia ca ea e fetita cuminte cand nu-i ies dinti sau masele. Altfel urla de sperie vecinii din nimica

Ei, si la serviciu e binisor (exceptand concediul fara plata) si ia ghiciti pe cine am colega, sa muriti de invidie nu alta Nu stiu daca nu v-a spus ea deja... e vorba de mami de iezi Mda, v-am furat-o E colega mea, na, na si e super fain Gabitz

Ca mi-am adus aminte, apropo de cresa si alte alea... Eu pe Lori n-o mai dau la cresa dupa un episod de rino-faringita asociata cu o gastro-entero-colita. Apoi fie-mea era depresiva dupa o saptamana de mers la cresa: nu manca, nu se juca cu nimeni, nici macar in parc cu copiii pe care ii cunostea, facea pe ea in pat (desi noi suntem prietene cu olita). Si, colac peste pupaza, urla la baie si acum, de zici ca o taie cineva, nu stiu ce sa-i mai fac

Gata, ca iar am scris de v-am innebunit si va plictisiti repede de mine
Va pup pe toate si pe toti strumfeii cu frati si surori de strumfi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna ziua,

Timi, La Multi Ani! Sa fii sanatoasa si mereu fericita alaturi de fetele tale si de sot. Uau, ce frumoase sunteti, toate trei, e un norocos domnul sot cu asa printese acasa.

Ghinetz, La Multi Ani! Sanatate si bucurii iti urez din tot sufletul.

Lavinia, ma bucur sa citesc despre voi. Ce frumos ca esti colega cu Gabi. Bina ca are cine sta acasa cu Lorina si nu trebuie s-o duci la cresa.

Poze 2009

Poze 2008

Mergi la inceput