Strumfi de iul-aug 2007 (164)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna dimi,

Nu am nimic special de raportat, copiii sunt bine, sanatosi, Doamne ajuta sa ramana asa.
Sonia progreseaza binisor cu olita, de cand cu recompensatul/aplaudatul/cantatul s-au imputinat accidentele. Mai face unde nu trebuie de capoasa ce e, s-a intamplat de cateva ori sa se duca sa se spele pe maini, ii zic sa faca intai pipi, apoi sa se spele si nu vrea, sta si se joaca cu apa la chiuveta si pac, scapa pipi pe ea/jos/etc. Sotul chiar a certat-o aseara ca a facut asa si era incaltata cu niste cizmulite de zapada pe care i le-am luat ieri si erau in probe, na ca le-a botezat .

Housepocket, e bine ca totusi mananca bucatele de paine, prajiturici, deci cred ca incet-incet il poti face sa manance si altfel decat pasat, tu ii cunosti ritmul si firea cel mai bine, ai incredere in instinctul tau.

Arhdy, spor la renovari si felicitari pt apartament.

Michidutza, si ce planuiesti sa faci tu cu atata concediu, mai, mai, ce bine...

Musso, spor la treaba si cumparaturi. Nu-ti face griji cu vorbitul, cand va incepe nu vei sti cum sa-l mai opresti. Insa consulta un specialist daca asta te linisteste si nu te mai culpabiliza ca nu ai de ce.

Ieri ne-am luat liber eu si sotul si am fost in oras la cumparaturi, uau, loc de pierzanie, am cheltuit o groaza de bani. Dar am profitat acum si mi-am luat un nou set de creme de fata, m-a sfatuit o tantita ce si cum imi trebuie ca am fata f deshidratata, m-a dichisit ea acolo, m-a machiat, a fost cool. Apoi am fost si am mancat la un restaurant romanesc buuuun si am ajuns acasa rupti e oboseala numai buni sa luam piticii in primire. Dar oricum, a fost o zi f frumoasa.

Weekend placut,

Poze 2009

Poze 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

La multi ani, sarbatoritilor..
Ups Karliguta, sanatate multa! Pot sa iti pun o intrebare tampita? Cum tuseste Adeluta?
Ca si Andrei tuseste si are nasucul infundat, si eu ...la fel...Eu ca eu.. dar el..am fost la doi doctori pana acum. Pentru ca dr lui de familie ne-a dat IAR antibiotic..am mai fost la o consultatie... si, inca nu i-am dat antibioticul... Insa i-am dat nurofen, eurespal, sirop de ceapa, aerius....etc.... Iar tusea e cam ciudata, parca e cam ragusit, si cand tuseste parca ar expectora...in fine, dupa o saptamana suntem pe drumul cel bun, si fara antibiotic.


Si noi avem weekend prelungit, dar nu recuperam ziua de 30, ci bagam un CFP, ca asta e trendu' acum....

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

multumesc fetelor.. o sa incerc musso si cu suc de lamaie, nu cred ca imi iese storsul direct in gat! dar o sa storc lamaia in cana si pe urma sa imi fac curaj sa beau!

greierash, nu-i tampita intrebarea, dar nu stiu daca o sa pot sa exprim clar in cuvinte cum tusea.... la inceput tusea uscat f.scurt, pe urma in timpul noptii, sambata noaptea, se tot ineca tusind, parca nu mai avea aer... si cred ca o gadilea si cand inspira si cand expira astfel incat s-a mai linistit dupa ce i-am dat putin stodal... iar duminica tusea tot uscat (parca si cu putina rupere) insa se auzea ca un DUDUIT puternic, dar totusi nu din plamani!.... ea nu a facut nici muci, nici alte complicatii; are vocea nealterata insa eu sunt facuta praf la voce! m-o fi injurat cineva p'aci? ca am avut gura mare candva?



karligutza
sunt mamica Adelutei



am editat ca m-am adresat loredanei in loc de greierash... se pare ca vad si in plus! ce diagnostic oi avea pana la urma? baba batrana cumva? (si bolnava si uituca)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Sanatate multa!
Andrei a tusit la inceput sec, si parca se auzea asa ca un magarus, si apoi a avut tuse expectoranta, adica se auzea ca "rupe"... ma rog...
Am auzit de multi copilasi cu tuse in perioada asta... probabil vreun virusel plimbator...
Sper sa fie cu totii sanatosi .
I-am facut si exudat si nu i-a iesit nimic...dar doctorita zicea ca nu e obligatoriu sa ii iasa la exudat(daca e ceva in neregula)... atunci cum as aputea sa stiu???? Sa ii dau antibiotic "preventiv"? Ca am mai auzit si asta.

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Karli, of, ce v-ati captusit, multa sanatate si tie si Adelutei. Daca ai de unde, imprumuta un aparat de aerosoli si mai fa-i cateva sedinte, ca nu-i strica. Iar pt gatul tau, sa stii ca eu cand am asa de rau nu trece fara antibiotic, du-te la doctor daca vezi ca nu se amelioreaza.

Greierash, dar doctorita ce zice, sa-i dai ceva? Daca nu face febra si nu are o tuse f suparatoare ( sa-l impiedice sa manance, sa doarma) si starea lui general e buna, nu-i da nimic, mai ales nu antibiotic. Da-i un sirop care sa-l ajute sa elimine secretiile si atat, asta e parerea mea, normal, tu faci cum crezi ca e mai bine .

Poze 2009

Poze 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Anto, dr lui i-a dat antibiotic... eu...i-am dat siropel de tuse si nurofen...

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

anto multumim .. am aparat de aerosoli in casa; ni l-am achizitionat cand avea Adeluta 7 luni caci atunci am avut nevoie prima data de el, in rest l-am tinut drept bibelou.. acum m-am gandit si eu la aparat dar nu stiu cu ce substanta sa ii mai fac ei ca ea e aproape gata; iar mie sigur imi trebuie tratament mai sever... o sa merg azi la medic; sa vedem cand mi-o reveni vocea si sacaiala asta din gat!




karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

greieras,incerca si cu ridiche neagra,sigur gasesti ca e vremea lor,o scobesti si pui miere in interior si o lasi asa..sau ca sa se umple mai repde de sirop o bagi un pic la micorunde.
mychy,n-am nici un chef sa fac curatenie,am avut cateva zile cand simteam ca ma topesc pe picioare,nu stiu ce am,probabil ca ar trebui sa fac niste analize ca nu-i a buna..plus ca de ziua de ieri nu mi-aduca aminte decat ca am fost cu fii-miu in parc in rest ceata..ce-o mai fi si asta,probabil ceva la "pisic"
anto,il mai las ca vine si ta-su si poate reusim sa-l determinam cumva,in prezenta copiilor are tentative de a se exprima,dar cum ne vedem rar cu ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

La multi ani sarbatoritelor si sarbatoritilor!
Maraza,
Karli,greierash
, multa sanatate!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Multumesc frumos pt urari si gandurile voastre bune.

Haideti la un pahar de vin rosu si o felie de tort Mousse de ciocolata.


Karlite-am auzit si ti-am si rapuns. M-ai auzit? Vezi de-aia ne=-am pricopsit amandoua cu dureri de gat

Weekend frumos va doresc.
Fug ca ma striga puiutzele mele.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput