Strumfi de iul-aug 2007 (164)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Alina, saru' mana, m-am gandit la ceva viral, dar ar fi trebuit sa avem toti (teoretic), sau macar si cea mica, pentru ca fetele sunt continuu bot in bot. Mi s-a parut mai plauzibila varianta microbiana, fiindca ma capiaza obiceiul ei de a baga in gura toate mizeriile. Acum imi dai de gandit cu salmonela, ca gandesc si la perisoare si la laptele crud... I-am dat Espumisan si Colic Baby, asta aveam in casa, plus un pliculet de smecta, in rest ceai de menta, paine prajita cu braza, mar copt. O sa ma uit daca am furazolidon, sa fac o incercare si asa. Daca nu, maine dimineata ma infiintez la maica-mea la spital sa-mi faca repede coprocultura, sa stim pe ce picior dansam. Vad ca de dimineata de la 8 si pana acum nu a mai avut scaune, nici de dureri nu urla, doar se plange periodic.
Vio, la noi o sa vina un mosh, e socru'-meu, dar nu e Mosul. Ma gandeam sa mergem undeva daca se organizeaza ca la straini, sa spuna copilul poezia si sa-si ia cadoul, poate la un supermarket.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Alina sanatate multa, nu-mi vine sa cred, salmonela. Offf!

Timi nici eu nu prea sunt cu cadbury, si sunt de acord cu Carla, cioco belgiana, mmmm, bine ca nu stau in belgia ca eram de 70 st.

Vio ma bucur ca-ti place la noul loc de munca, mult succes in continuare. Eu cum ziceam ai mei copii il vad (l-au vazut deja) pe Mosu la mall , Adelise s-a speriat, nu a plans dar a stat de gatul meu ascunsa. Cosmin primenste de Craciun asa: un avion care zboara singur cu telecomanda, un aparat dvd portabil care se monteaza si la masina pe tetiere si are doua ecrane deci va fi benefic si pt Adelise, un MP3 player, 4 DVD-uri. Adelise primeste casa de papusi si mobila. De la bunici primeste Adelise cateva hainute si rochite de dressing up de Alba ca Zapada, Cenusareasa. Cosmin primeste de la bunici Heeleys (adidasi d'aia cu rotita la calcai) si ceas, pistol pentru Wii, din astea.

Cam atat ca ajunge.

La fetitele prietenilor mei le-am cumparat asa: Bob the builder set de tools (cea mica englezoaica e obsedata cu BOB), iar la cealalta set de lego si un set de ceainic cu toaster cescute, farfurioare etc.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

carla am uitat sa mai scriu ceva ,put scaunele ceva infernal!
oricum rotavirusurile pe noi nu ne afecteaza,avem deja anticorpi.larisa e protejata pt ca e alaptata.chiar daca ati mancat toti din ceva infectat cu salmonela saby face forma urata pt ca e prima infectie isi face apoi anticorpi pe viata si va face doar forme fff usoare ulterior.(asta macar ma mai linisteste acum si-mi mai alina un pic sentimentul de vina in care ma scald de atunci...).oricum se poate luam si de la mezelurile taiate cu maini murdare,carnea manevrata cu aceleasi maini,nu degeaba se cere in alimentatia publica o data pe an copro la angajati,sunt multi oameni purtatori asimptomatici.saptamana viitoare ii duc din nou scaunul la scan plus al meu al sotului si al bonei,asta pt a elimina si alte posibile surse.dar nu uita eu am o coprocultura pozitiva pt salmonela la eli ,poate nu e cazul la voi,DD ajuta!
vio la noi va veni mosul in carne si oase ,elisa are cantecele si poezioare pregatite,se lauda zilncic ca nu-i va fi frica de mosh. felicitari pt job,dar mare curaj sa ai asa "fraie" in mana...sa faci echipa+elea elea stiu de la al meu...

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

carla uitam,furazolidonul de 25 mg de 3 ori pe zi si neaparat ceva biotics,pt flora.
luna sa stapanesti sanatoasa cadoul! la mine a venit deja mos nicolae si acusi vine si mos craciun.....

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.a

carla uitam,furazolidonul de 25 mg de 3 ori pe zi si neaparat ceva biotics,pt flora.
luna sa stapanesti sanatoasa cadoul! la mine a venit deja mos nicolae si acusi vine si mos craciun.....

povestea noastra...

Ce ti-a adus? Ce ti-a adus?

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Luna, Loredana vreau sa ma luminati si pe mine ce sunt Rayman Raving Rabbids si Nintendo Wii. Sunt pentru varsta de 2-3 ani sau mai mari? Sunt jocuri pe calculator, pe televizor, pe DVD, pe ce? Sunt scumpe?se gasesc si la noi in Romania?

Pun multe intrebari, dar v/am mai auzit vb si nu am intrebat, acum intreb si pentru atunci.

Mai voiam sa va intreb de Mos Nicolae, va mai puneti si voi si sotii ghetutele cu ale copiilor sa primeasca cadouri, sau aceasta traditie a murit si le dati copiilor si sotilor cadourile in mana?

Ah, mai e cineva care mai pune si o nuielusa la cadouri sau e perimata ideea?
Pupici

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

apropo de cantecele si poezi de Mosh, la serbarea de la gradi toti copiii or sa spuna poezioare. numai al meu nu , desi ii turuie gura cu de toate.
cand ii zic: "hai, mami, spune-mi si mie poezia" sare repede: "nu e buna poezia!!!". dar e asa simpatic cand zice, ca n-ai cum sa te superi pe el. si apoi, bravo lui ca se opune, eu stiu ca nu aveam taria asta, aveam un stres la gradinita de muream, tremuram ca varga pana reuseam sa turui 4 versuri . oare nu puteam si eu sa zic: "nu e buna poezia" ? nici nu puteau sa ma conditioneze de cadoul Mosului, ca doar ma prinsesem de pe la 4 ani cum sta treaba .

cadourile noastre - de mos Nicolae,- vor fi dulciuri si niste DVD-uri. in principiu si niste fructe, dar cum el acum nici nu vrea macar sa le priveasca ar fi culmea sa i le ofer cadou.
iar de Mos Craciun, jucarii, probabil nu foarte costisitoare.
nu stiu, as vrea sa perceapa altfel sarbatorile decat ca pe ceva strict material, vreau sa fie mai mult emotia aceea specifica. stiu ca e mic, dar gasim noi o solutie.
eu tin minte mai mult sarbatorile alea cand mosul venea numai cu o papusica sau cu un penar sau cu o caciulita si un fular...dar ce frumos era sa le descopar sub brad...si ce frumos era sa miros portocale (ca numai atunci aveam parte, si acum portocalele imi amintesc invariabil de craciun, chiar si in iulie), facea maica-mea cozonaci, era o atmosfera deosebita.
atmosfera asta vreau sa reusesc sa o pastrez si sa i-o transmit lui david, cu asta ramane cred toata viata. jucariile, azi le are, maine nu-i mai trebuie.

parerea mea .

Carla, cu greturile stau bine, adica am din destul, inca . sper sa treaca o data, ca parca sunt zombi.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 12+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Carla nu te inteleg cum poate sa-ti placa Cadbury dupa ce-ai dat de cioco adevarata=Belgiana, normal.
Este Nestle dar eu sufar dupa ceva mai Bag mare Lindt-Excellence: cu ardei iute, coaja de porto si migdale, cacao 70% si cacao 85%.

Luna doar cateva excursii pe an in Belgia mi-ar fi suficiente sa devin mingiutza.

Vio felicitari si port la treaba.

Alina
Soph imi zicea ca vrea sa-i aduca mosul "bichitzi" (biscuiti) dar de cand i-am aratat intr-un mall un mos catarator in marime naturala imi zice ca nu-i place de Mos Craciun, Mos Craciun e yucky cica. Pt prima data am auzit-o pe fiica-mea ca vrea inapoi in carucior si eu care am vrut sa cumpar costum sa echipez pe careva sa vina la fata cu sacul cu daruri

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Timi, nu stiu ce Cadbury aveti voi acolo, mie mi-a placut mult cand l-am incercat. Facem schimb? E destul de frig afara cat sa ajunga bine un colet cu ciocolata . De la Lindt imi place cel mai mult cea cu crema de caramel. In lipsa de altceva merge si Milka .
Madalina, noi ne punem toti ghetutele la usa, ii pun si sotului ceva simbolic in ele, macar o ciocolatica cu un post-it cu inimioara.
Alina, inteleg ce spui, bine ca ati rezolvat-o voi si ca mi-ai spus, altfel nu ma duceam maine la analize . Intrebare: pot sa-i iau proba din pampers, sau trebuie sa faca in altceva?

Acum o jumatate de ora mi-au adormit ambele fete in brate in acelasi timp, a fost destul de greu sa le tin, dar sentimentele sunt de neegalat .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

luna mos nicolae a venit cu un nikkor lens 16-85 mm,muuult visat si asteptatsi cum se anunta venituri suplimentare la a mea persoana in trimestrul doi de predare ,va veni probabil si perechea lui un 70-300mm...ca vorba ta ,banii mei sunt banii mei si banii lui ai fetelor(lui binenteles...)saracu' mos la ce stare am avut in ultima perioada nu stia ce sa mai faca...si culmea eu habar nu am ce sa-i iau.....
madalina ma batea gandul sa iau si eu ceva cu v se numeste pt copii asa mici dar dac-i bag microbu' cu jocurile de mica ce fac mai tarziu?...eu asa am gandit cand i-am luat un covor muzical cu hanah montana de mos nicolae si de craciun nu stiu inca....plus un pulovarel beton si iegari in ton si bicicleta de la mama si haine o groaza iar de la mama asa ca ajunge!!!!si asa sunt efectiv sufocata de jucarii,dar am gasit o fetita in cartier cu posibilitati muuult mai mici si o aprovizionam constant cu jucarii hainute si toate cele

povestea noastra...

Mergi la inceput