Strumfi de iul-aug 2007 (164)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

carla poti sa-i iei de oriunde,elisa nu mai apuca sa ajunga la olita sau wc....
weekand placut o intindem la un party de copilashi...speram sa nu colectam ceva...

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Carla eu pt enterocolita le dau ercefuryl jumatate de capsula dim jumatate seara, regim strict, doar branza de vaci fara smantana, paine prajita, mere coapte amestecate cu orez fiert, supa concentrata doar de morcovi cam 1 kg la 1 l juma de apa, orez fiert cu legume (doar radacinoase) piept de pui fiert (foarte putina cantitate) dar fara apa in care a fiert, mucilagiu de orez amestecat cu ceai de menta, hidrasec zilnic, enterol sau biotics baby in laptele de dimi si de seara dar acel lapte obligatoriu fara lactoza. Nu cascaval nici un fel de lactate in afara de branza de vaci fara smantana, eventual facuta in casa. Fructe; doar mere coapte si banane. apa foarte multa sau ceai de menta (atat) eventual cu mucilagiu de orez.
Fara biscuiti dulci, fara zahar, fara miere. Orezul cu legume obligatoriu cu sare ceva mai mult decat de obicei.

E bun si furazolidon 25 dar ale mele nu il iau ca e rau la gust.

Si ca ultima solutie: sirop Loperamid o lingura dupa fiecare scaun diareic. Este imodium pt copii. Hidratare maxima si nu fortata sa manance. Sanatate! Bine ca nu vomita.

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Housepocket Nintendo Wii e joc pe tv (gen playstation) si jocurile se gasesc de la 3 ani. Rayman e un joc pe Nintendo Wii, adica dupa ce platesti consola mai trebuiesc cumparate si jocurile care nu sunt ieftine, insa in UK se gasesc destul de des oferte, niciodata nu cumpar jocuri de 40 lire cum sunt cand sunt noi aparute. Este un joc super ca poti juca in 4 jucatori (in fct de joc) si jocurile sunt interactive, adica joci golf de ex si telecomanda e chair crosa de golf iar tu trebuie sa faci exact miscarea ca la golf. La fel tenis, bowling etc. La Rayman e haios rau ca trebuie sa dansezi (telecomezile nu au fir, sunt wireless) si sa copiezi miscarile de pe tv deci te scalambaii acolo la greu.

Vivela sunt de acord cu tine in privinta Craciunului insa momentan poti face asta datorita varstai lui David, pe viitor apare peer presure (asa se cheama aici) adica influenta majora a societatii. De ex stii ce primesc nepotii mei (12,13 ani)? Ea primeste laptop, iar el baiatul Playstation 3 care e "numai" 300 lire. I-am intrebat pe parinti cum de cheltuie atat si mi-au zis "pai toti prietenii ei au laptop si toti prietenii lui au PS 3". Cand nu-ti permiti e ok, copilul intelege, insa cand iti permiti nu prea vad cum eviti. Noi pentru a nu ii obisnui ca totul li se cuvine am procedat cu Cosmin in felul urmator: o parte din banii pt cadouri ii strange el si noi punem diferenta. Astfel desi banii tot noi ii dam lui Cosmin totusi simte ca nu i s-a pus pe tava de-a gata. Ah, si banii ii castiga in anumite conditii de ex ma ajuta sa spal masina ii dau cateva lire.

Alina frumos cadou are Mosu pt tine. Si eu vroiam un Landscape lens insa mai bine sa am pozele save pe un laptop.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

He he he,pai am primit Nintendo Luna ca am fost cuminte si acum ma gandesc sa-l trec drept cadou de mos nicolae ca as mai vrea si aparat foto,poate il adduce mos craciun,ca asta tocmai s-a stricat spre bucuria mea.Vreau un Nikon D90.
Alina,off e tare greu,si eu am trecut prin asta si am o prietena care a nascut cand trebuia sa nasc si eu si mereu cand il vad pe cel mic ma gandesc cum ar fi fost.Iti tin pumnii sa fie bine.Si snatate multa Elisei.
Chiar cu gradi,si eu am inceput sa ma agit,am in vizor gradinita bambi,e cam departe de noi dar mi se pare ok din ce-am citit,nu am fost sa o vad .
Vio noi am luat costum de mos nu stiu cat de tare o sa-l impresioneze pe david,ca ii zic ca il vede pe geam cu binoclul fermecat si el se strica de ras si face nia,nia nia si se strimba la el.O sa se imbrace un prieten.
Housepocket nu e pt 2-3 ani e pt mine jocul.Varsta recomandata e 7 ani si este un joc pe televizor,are o telecomanda pe care o folosesti pe post de racheta de tennis(jocul asta l-am jucat eu)si executi exact miscarile ca si cum ai fi pe terenul de tennis.Adica trebuie sa ai loc in jurul tau ca alergi exact ca pe teren.E haios si dupa ½ de ora de jucat eram in maie si fleasca de transpiratie.
O sa incerc si jocul care a zis Luna.
Hai ca eu scriu de vreo 2 ore mesajul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Loredana pai si zi mai multe de Wii, iti place, ti-ai luat Wii Fit? Despre camera ce sa zic, nici nu vrei una scumpa. Ia zi tu aicishea ce ai facut ca sa meriti asa camera plus WII? Ha? Hai ca pe mine m-au interogat.
Edit: aici se gasesc si jocuri ptr 3 ani. Insa depinde mult de cat de tehnologic e un copil, daca e ca Andrei de Mychy care da drumul la pc si baga passwordul zic ca merge, daca e ca fie-mea nu prea cred.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

alina...ufff,ce patanie..din tot ce ai povestit si eu as fi murit la vorbele ei..sunt asa micuti,durerea e prea greu de indurat.
vio,bravo..stiam eu ca esti tare...succes in continuare.
vivela,de acord cu tine cu craciunul..acum cand citesc la fete..la noi or sa fie cam saracuti...pe mine ma enerva ca de mos craciun primeam chiloti..uff ma scotea din minti..in tot restul anului imi cumparau papusi si alte jucarii,dar de craciun chiloti si sosete.

io lui fii-miu de mos nicolaie i-am luat o minge saritoare cu coarne si un puzzel,iar de craciun o masina cu telecomandata...si ne permitem mai multicel dar doar marcam momentul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

continuati in CAPITOL NOU .

sa aveti o seara buna si un weekend minunat, iar Mosul sa vina cu darurile pe care vi le doriti .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 12+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput