Strumfi de iul-aug 2007 (164)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Luna, super cadou, sa-l folosesti sanatoasa!
Asa-mi face si mie sotul cu bomboanele de pom, am luat unele umplute cu castane si eram curioasa sa le desfac, dar nu ma lasa inainte de Craciun, ca si Saby voia.
Desigur ca un laptop nu se compara cu o punga de bomboane .
Stefania, multumesc , eu cred ca va fi bine cu sarcina, abia astept sa te vad cu 2 comori .
Georgi, , sfaturi primesc cu placere, vorbe bune la fel, in teorie stiu ce si cum sa fac, practica e mai grea.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Ce-am facut, ce-am facut...Bre fac in seara asta si va zic. Hehehe!

In principiu nu urma sa primim nimic de Craciun insa noi folosim ocaziile astea sa ne luam chestii mai scumpute, zile de nastere, Craciun. Altfel ma doare sufletul sa cheltui asa mult fara nicio ocazie. Deci acu cateva sapt ma tot plangeam ca am virusi pe pc, ca umbla fiu-miu pe site-uri cu jocuri virusate, si imi era teama ca-mi buleste pozele. Si al meu imi zise ca daca tot muncesc acum si tin banul la soseta (hehehe, v-am zis ca e banul meu separat, platesc doar gradi a fetei din bun simt) sa imi cumpar un laptop care sa nu-l atinga nimenea. Si asa a devenit cadou de Craciun.

SI acu' ce va luati numai de mine? Nu zicea Loredana mai in urma ca vrea Nintendo Wii? Ea ce-a facut sa-l merite? Apropos Loredana daca va luati neaparat sa cumparati jocul Rayman Raving Rabbids, eu joc in fiecare seara cu fiu-miu si ne prapadim de ras, trebuie sa dansezi in anumite pozitii si multe alte joculete.

Greierash cum ziceam si eu la fel cu pampersul deci daca tot e uscat si fie-mea cere la wc nu cred ca are rost sa o mai tin in nappy.

Mychy si eu recomand tot rujurile L'Oreal. Sa-ti aduca mosul ce vrei pentru Andrei, insa sincer, e iarna, lasa-l pana in primavara si ai sa vezi ca va fi mai usor. Acum pana il dezbraci tu daca e afara se pisha pe el.

Stef tin pumnii. Si eu cred in selectia naturala (normal asta in cazul in care esti sanatoasa deci fara probleme de fertilitate), ma gandesc ca daca un bebe nu sta probabil a fost ceva in neregula.

Vivela si eu te astept la mine, nu-ti povestesc de gradi, nu vreau sa pun paie pe foc, insa ca intamplare fie-mea avea niste bubite pe corp de la eczema si m-au sunat imediat sa ma instiinteze ca le-au vazut cand au schimbat-o de haine si daca aceea este eczema sau altceva. Nu se administreaza nici Nurofen sau Calpol fara acordul meu scris sau dat de mine prin telefon in caz de urgenta.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Mychy, Vivela, Lachi, Luna, Stefania, ce-mi faceti voi! Alalaieri nu stiam ca vreau ceva de la mosh, acu' mi-a picat fisa ca ar fi bine sa scape si Saby de pampers, ca-mi trebuie si un alt aparat foto, ca vrem la Disneyland, ca alt laptop n-ar fi rau, si daca s-ar gasi si o gradinita super ok pentru Saby... cu atat mai bine .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Carla, deci te gandesti la o gradinita buna pentru Saby. nu vreau sa te dezamagesc, insa e cam greu de gasit. trebuie sa faci multe sa vina Mosul cu asa cadou . ca aia care are personal ok, nu are spatiu calumea, aia care are si personal ok, si spatiu in interior, nu are spatiu exterior, sau e pusa in intersectie, alea care le au pe toate cele de mai sus, sunt prea departe de tine si faci o ora jumate pe drum, de ti se ia rapid, plus (e important!!!), noi avem "fitze", adica niste pretentii de bun simt, dar pe care altii nu le percep in acest fel.

din categoria "fitze" (in ordine aleatoare):
-copilul sa nu manance pe post de gustare dulciuri concentrate, in fiecare zi,
-sa fii informata zilnic despre ce activitati au facut acolo, fara sa cersesti tu in fiecare seara,
-sa ai pretentia sa nu se uite la tv cu orele,
-sa ai pretentia la factura cand platesti(ma gandesc la cele private in special);
-sa ai pretentia sa-i scoata afara cand e frig, adica sub 15 grade .

si mai sunt o gramada, parca nu mai am rabdarea sa stau sa mi le amintesc.

cel putin la concluzia asta am ajuns eu, din cate am vazut si am citit despre ce se intampla in bucuresti. dupa multe frustrari am ajuns sa ma multumesc sa vad copilul fericit si atat. ma umplu de nervi doar atunci cand imi pare sa sufere.

daca dai de gradinita aia minune, anunta-ma si pe mine .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 12+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ola mammici si strumfi...
la multi ani sarbatoritilor din zilele trecute,sa traiasca o mie de ani sanatosi si fericiti!
eu va citesc de ceva vreme dar sunt asa cam varza...daca toate mergeau bine trebuia sa-mi tin si eu inca un pui in brate...
stefania iti doresc din inima un bb sanatos tun si o sarcina ca un parfum de primavara,felicitari mamico!
carla fa urgent o coprocultura noi tocmai am scapat de salmonela!da ati citit bine,salmonela...din inconstienta mea ca nu-i pot zice altfel...i-am dat doua bucatele mici de carne dintr-o shaorma,ma capiase de cap cu ce mananca tati....noi care deja mancam chestii de genu' asta de doua ori pe an de cand e eli,si atunci pe ascuns...
caracteristic salmonelei sunt crampele violente si febra scaun cu mucus si sange moale nu apos ,asa in piure de mazare....daca recunosti ceva carla trebuie sa iei masuri(antibioterapie tintita),daca nu ajungi la spital cu ea....imi pare tare rau dar mi-a sarit in ochi faptul ca are crampe...eu am pus-o pe picioare cu medicamente si homeopate dar am crezut ca mor 3 zile,am ajuns si la urgente,facea numai mucus cu sange fara fecale...
cristina26 te prinde de minune culoarea,te reprezinta e atat de calda.mi-ai facut ziua mai buna citind ca vi in romania!vezi sa ne acorzi o saptamana da?ce face sora ta a venit barza?
noi acum suntem bine dar stau acasa ,e fetita bonei virusata rau,sper sa nu fi luat eli ceva ca ma duc drept la nebuni,abia a inceput sa se vada ca mananca ceva...

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Luna, super cadou, sa-l folosesti sanatoasa!
Asa-mi face si mie sotul cu bomboanele de pom, am luat unele umplute cu castane si eram curioasa sa le desfac, dar nu ma lasa inainte de Craciun, ca si Saby voia.

Ce bomboane? De unde? Ce marca? Si gusta una sa-mi zici daca sunt bune ca poate ma nesimtzesc si-o trimit la noapte pe mama sa caute si sa-mi aduca maine :)
Edit sa ma plang ca sufar din cauza ofertei limitate la cioco (limitata din punctul meu de vedere). Acum sunt intr-o perioada cand mananc doar cioco neagra si chiar ma gandeam sa-i zic la mama sa-mi aduca cateva doar ca nu stiu cae-s mai bune. Eh imi trece
Aici imparateste ciocolata CADBURY care e o chestie oribila dpmdv desigur.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Alina, multumesc mult de tot . Daca nu o pun pe picioare pana diseara, maine merg la coprocultura. Am mancat toti niste perisoare de la maica-mea miercuri, dar noi nu avem nimic, sper ca nu e asta. Tot zilele astea a baut si lapte crud de la ferma animalelor, stiu ca acolo e totul verificat... Face moale, nu apa, dar nici cu mucus sau sange. Ce se poate da de crampe pana maine?
Vivela, mi se par niste lucruri de bun simt, ceea ce cerem noi de la gradinita. Inca nu caut, dar daca mi s-ar oferi pe tava o gradinita ideala, ar fi super .
Tu cum convietuiesti cu greturile?
Georgi,

Mergi la inceput

Timi, mie imi place mult Cadbury, si bomboanele si ciocolata bars. Era la un moment dat cu crunchy de menta, yummy. Nu aveti nici Nestle acolo? Eu balotez Kit-Kat de o vreme intr-o nebunie.

Pe bomboanele de pom scrie asa: gesztenyes; bomboane de pom - castane. Producator: choco pack srl din sf. gheorghe. Descriere: bomboane de pom cu gust de castane in glazura de cacao. Este o punga de 400g, am gasit la selgros si a fost sub 10 ron, nu mai tin minte exact. Aveau mai multe variante, si cu cocos si cu alte arome, dar cum imi place mult piureul de castane, m-am gandit ca astea pot fi bune.

Daca vorbim de ciocolata (la asta ma pricep mai bine decat la orice ), preferata mea este cea belgiana (Oanamada, cred ca esti fericita acolo din acest pdv), apoi Hershey's si niste pastilute de ciocolata gen M&M's dar cu umplutura de menta, dementiale sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

carla asa a inceput la noi,doua zile imi zicea asa aiurea ca o doare burta .initial am crezut ca a ramas cu fixul de la mine ,cum am fost cu durerile alea crunte de la ovar...apoi scaune moi si a 3-a zi firicele de sange si mucus plus febra si stare alterata,dar durerile ei ma terminau,imi zicea mereu "mamii fa ceva ca ma doaie bulta iau,iau,uite aici..."am crezut ca mor de inima....durerile i le-am calmat cu debridat + podofilum ch9 de 3-4 ori pe zi,formula 24 la fel de 3-4 ori pe zi.si i-am dat in prima faza furazolidon pana mi-a venit rezultatul de la coprocultura.dar eu cum am vazut scaun moale+crampe i-am facut coprocultura....
salmonela asta se poate luam si de afara dar rar, in special de la carne infestata si incomplet preparata,ou si lactate...dar ca menifestari poate fi si altceva,germenii astia enteroinvazivi merg cu crampe si scaune moi nu apoase....poate fi ceva viral cum e rotavirusul dar asta merge cu scaune apoase...DD ajuta sa nu fie nici unul din cele enumerate de mine,multa sanatate!

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Hei, fetele!
Multa, multa sanatate si insanatosire rapida copilasilor bolnaviori!

Georgi, , e ok la noul job, multa munca (ceea ce imi place) dar si f greu pt ca e firma noua si demarajul e destul de dificil, dar am incredere in produsele astea, in mine ca pot face ceva sa cresc vizibilitatea pe piata si ca pot construi (in timp) o echipa strong. Dar mai e pana atunci. Sper sa fie ok...
Am ras tare la ce ati scris si as mai fi avut multe de zis dar n-am nici timp si nici nu mai tin minte exact ce si cui vroiam sa spun. Mychy, daca mai pomenesti IAR de coana roza aia a ta imi fac timp sa vin special sa te iau de ciufu' ala tuns

Intrebasem mai demult, odata cu clasica intrebare "ce luam strumfilor de Mos Craciun" si daca voi aduceti Mos acasa sau nu. Am primit vreo doua raspunsuri, cred. M-as bucura daca v-ati mai da cu parerea, ca nu prea sunt hotarata. Deci, ce ziceti?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput