Strumfi de iul-aug 2007 (164)
Raspunsuri - Pagina 18
Luna1 spune:
Mychy ai fost cuminte rau inseamna daca a venit mosul deja. La mine vine maine, merg sa-mi iau laptop dar al meu sot zice ca nu mi-l da pana de Craciun.
Timi da ,la fel si Adelise, intelege tot, ii traduce mamei insa clar romana e a doua limba. Cateodata sunt trista cand vad copiii asa, imi dau seama ca ei nu vor dori sa citeasca Dumbrava minunata, La medeleni, Corigent la limba romana, etc. M-am oferit sa ii citesc deja ceva carti in romaneste lui Cosmin insa deh, nu sunt Harry Potter, si il enerveaza de-i citesc eu, trebuie sa citeasca el si in romana nu poate. Oricum sunt fericita totusi ca vor vorbi romana, asta e ce conteaza.
Cristina Adelise are intre 11 kg jumate si 13, ultima oara cand a stat nemiscata pe cantar avea vreo 12 insa asta a fost demult, iar de atunci parca s-a mai ingrasat. In jur de 12 zic eu. Am uitat sa-ti laud look-ul iti sta foarte bine.
Si in Europa e la fe, mai mici de 2 ani sunt infant mai mari de 2 ani sunt children si platesti pret intreg la avion.
Lachi clar conteaza mostenirea genetica, wow voi sunteti inalti. EU am 1-58,1-60 (in fct de tara in care ma masoara
) deci si fie-mea e silfiduta ca mami.
Al meu a vazut o poza cu mine la 16 ani zilele trecute si mi-a zis ca seamana clar cu mine Adelise si se vede ca asa va arata. Adevarul ca e o asemanare puternica intre poza respectiva si Lis.
Valen ce tare e Ines cu "partz".
Deci chiar mi-o imaginez si rad singura in birou ca fraiera. Sanatate multa nasei lui Ines, stiam de la alt subiect insa nu ai mai zis cum se simte.
Si noi vrem sa mergem la Disneyland insa in Florida, am inteles ca acolo e paradisul Disneylandului si plus ca vreau sa vad Florida.
Carla sanatate Sabinei.
Fetelor noi credem ca trecem la urmatorul stadiu al dezvatarii de pampers, am de gand sa cumpar protector de saltea de pat si sa o las fara pampers noaptea, ea se trezeste de vreo 2-3 ori oricum pe noapte si cere toilet, asa ca o sa punem in practica.
Va pup
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Luna1 [br La mine vine maine, merg sa-mi iau laptop dar al meu sot zice ca nu mi-l da pana de Craciun. ![]() |
uau, Luna ce mos generos ai!!!!!!!!! cine n-are mosh ca Luna, sa-si cumpere!
*decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zborrrriiii!!!!”
mychydutza spune:
ma chinuie rau curiozitatea....
..Luna ce i-ai facut lu' Moshu' de e asa generos? ai pus cumva in practica ceea ce ziceai acu cateva pagini...cu sanatatea si virtutea????????
| citat din mesajul lui Luna1 Karli sa stii ca la ce te-ai gandit tu cand am zis sanatate si virtute...e si aia pe lista mea, gata copiii s-au facut mari, nu mai am scuze. |
hai zi-mi si mie...........ca vreau o poseta!!!!
mychydutza spune:
stefania, ce faci? nma????????? alina.a??????
ioanaiub???????
stefania_97 spune:
Buna fetelor,
Valen de mult nu mai aparuse sa ne povestesti de fete
Lachi ce mari si frumoase au crescut printesele tale
. Cred a ai nevoie de o groaza de energie sa tii pasul cu ele ![]()
Carla insanatosire granbnica Sabinei si multi pupici.
Micky si eu sunt curioasa ce i-a facut Luna lui mosul ca sa aibe asemenea rezultate![]()
Eu sunt la munca. Aseara am fost la medic. In Danemarca nu se da nici un fel de medicamente de sustinere a sarcinii in primul trimestru. Natural selection. Concluzie: o las pe mama natura sa isi faca datoria. Nu am mai avut scurgeri asa ca sunt fericita. Abia astept sa merg la eco saptamana viitoare.
Catarina mai are o zi de antibiotic si terminam cu infectia la ureche. A fost foarte fericita ca am dus-o la cresa ieri. Ii e dor de educatoare si de copii.
Apropo Vivela hai in Danemarca si il dam pe David la cresa lui Catarina
. Imi doresc din tot sufletul sa existe si in Romania institutii pt copii ca aici. Imi doresc ca toti parintii sa fie fericiti cu alegerea cresii si sa se simta bine cand isi lasa copilul de dimineata. 
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
6+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
musso17 spune:
anca,stiu ca sunt incapatanati,nu doar a ta si al meu si probabil a multora..nu vreau sa-ti dau sfaturi,cred ca nu mai chef n-ai tu acum sa faci ordine..sper sa treaca repede si sa te odihnesti un pic.
zi minunata tuturor!!!
edit:oana cum se simte catinca???a trecut viroza
voiam sa spun ca si eu sunt de acord cu selectia naturala in cazul sarcini,in cta sunt medici care dau utrogestan preventv,n-ai nimic,scurgeri sau alte complicatii dar lasa ca e mai bine...am prietena care a procedat asa,nu o judec caci isi dorea mult sarcina si o astepta de multicel...depinde cum vezi lucuruile,din ce unghi.
asa ca m-am mai bagat intr-una..sa-mi vad,totusi,de treaba.
greierash spune:
Apropo de pampers .. pe mine ma bate gandu' sa il scot si pe ala de noapte, ca de vreo luna il pun doar ca sa il pun si ca sa terminam pachetu', ca il scot in fiecare dimineata uscat. La pranz nu ii mai pun demult...si ma gandeam...acuma ce-o fi o fi...
Fetelor , deci , in legatura cu crizele..nu am cuvinte, m-am lamurit ! toti fac cam la fel .. numai ca la noi copilu' face asa pentru "ca il rasfat eu!" Asa, ca sa stiti...Cred ca trebuie sa trimit pe cineva sa mai citeasca pe aici pe forum ca sa vada ca nu e din cauza de rasfat , ci ca asa fac copii la varsta asta. Nu?
Fetelor cu 2 copii va pup si va admir, si vreau si eu...
da sa fie usor...
In alkta ordine de idei, abia astept sa vina Mosu', ca sa ii vad mutrita cum se bucura de jucarii...
Mychy , eu iti recomand ruj de la l'oreal, mie mi-a placut mult, si ca pret se invarte pe la 35- 40 lei, depinde de unde il iei. Mai, da cuminte ai mai fost...![]()
Luna, si tu? si mai cuminte!!
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
Vivela spune:
Stefania, acum as pleca de-aici, chiar si numai pentru ce ai apucat tu sa povestesti despre protectia copiilor. dar motive independente de avantul meu ma tin pe aici prin tara
.
ma bucur ca e mai bine cu sarcina, tin pumnii pt eco saptamana viitoare
.
Lunaaaa, te eschivezi de la raspuns? nu vezi ca stam toate si dam refresh sa vedem daca raspunzi??
eu vreau un aparat foto, dar cred ca il astept pe mosul din 2010, ca vreau unul calumea.
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+
12+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
greierash spune:
Deci, rectific, ca vreau sa vina Mosu' ca sa vad cum se bucura copilu de jucariile primite, nu mosu, asa cum se intelege din mesaju anterior... Ca eu deja visam....
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
mychydutza spune:
| citat din mesajul lui greierash Deci, rectific, ca vreau sa vina Mosu' ca sa vad cum se bucura copilu de jucariile primite, nu mosu, asa cum se intelege din mesaju anterior... Ca eu deja visam.... ![]() greierash mamica de Andrei - "Traieste clipa" - |
hai nu mai drege busuiocu' acu' , ca am inteles toate ca vrei sa-l mituiesti pe mosh ca sa-ti aduca cine stie ce!
editez