Strumfi de iul-aug 2007 (164)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ia spuneti-mi si mie ce parere aveti despre rujurile Max Factor????????

*decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zborrrriiii!!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

mychy...io n-am ruj max factor dar am multe altele..depinde ce-ti doresti,daca e un ruj hidtratant si gras atunci nu te poti astepta sa tina,iti zic eu ca am unul,mama lor..la vreo 30 euro...daca-ti doresti unul care sa reziste atunci tb sa fie uscat,dintr'ala de se face ca vopseaua pe buze dar si cand ti-e lumea mai draga se branzeste si se ia exact unde ti pipa,asta daca fumezi...am si scumpe si ieftine,gen kalos,alix avien...am auzit ca sunt bune produsele max factor,in special fondul de ten.

Mergi la inceput

...ei, eu mai mult de 40 roni nu dau pe unu....am incercat un Max factor, nu din ala care sa tina mult ca usuca buzele, unu normal...si eram curioasa daca mai are cineva.........
me rau de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza
me rau de tot!

Si eu, si eu! Saby a facut o enterocolita microbiana si am schimbat la pampersi toata noaptea si am plimbat-o in brate, asta cand n-am alaptat-o pe cealalta .

Diana, ma bucur ca cea mica este atat de cuminte, asa au fost si ale mele cand erau mici. Saby la fel facea cand a vazut-o pe Larisa, intai ii era frica sa o atinga, apoi punea manutele doar pe picioare, tarziu a ajuns sa se poarte cat de cat normal. Nici acum nu face cum ai vazut tu fetele de care povestesti. Era dulce cand eram gravida, ii explicam ca surioara o sa pape de la san, si ea isi ridica bluza si se apropia cu pieptul de buricul meu, ca sa suga bebe .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza
me rau de tot!

Si eu, si eu! Saby a facut o enterocolita microbiana si am schimbat la pampersi toata noaptea si am plimbat-o in brate, asta cand n-am alaptat-o pe cealalta .

vai de capu tau! cred ca esti chiauna! ...dar...Zoe fii barbata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

da mychy,m-am bagat ca musca-n lapte
anca,imi pare rau..cum se simte saby??

Mergi la inceput

Mychy, dap, sunt chiauna, dar asta nu e nimic nou . Ma enerveaza ca nu pot sa recuperez ziua, daca as reusi sa dorm 2 ore peste zi m-as mai aduce pe linia de plutire. Asa imi pierd si rabdarea cu sotul sau cu altii si nu iese nimic bun, am si ceva important de lucru, nu mult dar greu, si nu reusesc sa ma concentrez deloc.
De ruj nu stiu ce sa-ti zic, nu folosesc, pot sa-ti spun de oja, sampoane, masti de par, dar pe astea le stii si tu.

Georgi, dupa cum stii, Sabina este extrem de incapatanata si foarte greu de convins sa faca sau sa nu faca ceva ce isi pune in minte. Azi-noapte imi scartaia in brate ca o doare burtica rau de tot, pana i s-a pus pata ca vrea sa bea lapte. Degeaba i-am explicat ca o sa o doara si mai tare, s-a pus pe urlete pana a trezit-o pe sora-sa si nu a fost chip sa o linistesc decat dandu-i o gura de lapte. Dupa vreo 10 minute urla ca o doare burta si mai tare . Inca are temperatura, intre 38 si 38.4, nu-i dau decat la culcare antitermic daca ramane asa, incerc sa o tin pe regim, desi este foarte greu. Am convins-o sa bea ceai de menta in loc de lapte si sa manance paine prajita cu feta in loc de cerealele ei, dar mi-a gasit printre hartiile de pe birou niste biscuiti cu ciocolata si a facut crize la ei. Greu am convins-o ca ii mancam maine, ma abtin si eu astazi pentru ea.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata,

cristina, draga mea, ce zici tu vizavi de scrisoarea catre conducerea gradinitei e ceva utopic. poate o merge la lume civilizata, interesata sa faca lucrurile sa mearga. aici nu vor sa-si oboseasca mintile cu probleme de niciun fel si ii doare in cot daca tie nu-ti convine ceva. nu-ti place, la revedere, stau altii la coada sa-si aduca copiii acolo. plus ca asta ar fi o ocazie sa isi mai ia si ei o spaga pentru gestul lor marinimos de a accepta un alt copil acolo. la calitatea lor umana, singurul lucru care i-ar "emotiona" ar fi amenintarile cu niste controale serioase, ceea ce nu-mi vine sa fac, ca oricum sunt in mana toti, de sus pana jos.

valen, ce criza la copiii de 2 ani? fitze, figuri, daca plang si urla, inseamna ca sunt needucati sau sunt bolnavi, deci sa faci bine sa-i tii acasa, sa nu le stresezi pe ele . ai apucat oare sa citesti unde ziceam ca nu au pregatire pedagogica de niciun fel? iar asistenta medicala tocmai am aflat ca nu are pregatire medicala, deci cum o fi asistenta, nu stiu...
calmantele sunt de fapt nurofen sau paracetamol. la inscriere m-au pus sa completez o fisa cu alergiile copilului, la alimente sau medicamente. noroc ca david nu are probleme de genul asta, ca pun pariu ca nu s-a obosit nimeni sa verifice fisa inainte de a-i da nurofen. a, si i-au pus otocalm in ureche, cica s-a calmat dup-aia. eu pun pariu ca a avut o criza, gen pavor nocturn (nu-s prea sigura ca are asa ceva, dar crize care seamana cu pavorul nocturn, acum s-au mai rarit), ca asa face si cand e cu mine, dar ele s-au speriat, au crezut ca urla de durere si au sarit cu calmante.
in fine, bine ca e copilul sanatos.

azi a mai plans un pic, insa nu asa rau ca zilele trecute, a tacut imediat ce a intrat in sala, copiii se jucau cu lego, i-am aratat bradutul frumos si s-a lasat convins.

Diana, multumesc de incurajari , sper sa semene si David cu Victor la comportamentul fata de cel mic. deocamndata, daca iau in brate alt copil sau il mangai, vine si el repede si mi se asaza in brate.

valen, imi pare tare rau de nasa lui Ines . Doamne ajuta sa fie totul bine. mie mi se ridica parul in cap cand aud asa ceva, parca mintea mea nu poate concepe situatii de genul asta . uite cum ne ia valul si uitam prioritatile in viata, ne concentram pe bani, bani si iar bani si munca pana cadem lati si uitam ca de fapt o facem doar pentru a fi cu ai nostri. nu stiu de ce trebuie mereu sa primim cate o lovitura de acest gen ca sa ne amintim ce vrem de fapt.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 12+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Anca, dar cum ati reusit sa va procopsiti cu enterocolita asta? sanatate multa .

despre incapatanari, nu zic mai multe decat ca ieri de dimineata i-am pus lui David un maieu cu "sporticul" (alias Sportacus din Lazy Town) gandindu-ma ca o sa-i fie mai usor sa accepte sa se imbrace pt gradinita si abia in dimineata asta am reusit sa i-l mai smulg de pe el si sa-l schimb cu altul. ce baie, ce convins, el il vroia pe sporticus si gata. cred ca eram penibili de dimineata eu si taica-su dezbracand copilul cu forta, in timp ce el tipa: "sporticuuuuuus, vreau sporticuuuuus", "nu place ala!" (alt maieu)...
si asta e ceva obisnuit, scena se repeta in multe domenii.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 12+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Vivela, de o vreme Saby se poarta ca un bebe mic, o vede pe sora-sa cu vreun degetel in gurita, hop, baga si ea toata mana. I-am zis de sute de ori ca e murdara pe maini si sa nu le mai bage in gura, imi face si mai mult impotriva si linge talpile de la cizme sau isi suge degetele pe care le plimbase pe gresie. Zilele trecute era cu gura pe caruciorul de la supermarket . Deci era extrem de evident ca asa o sa se intample, doar ca nu stiam cand.

Mergi la inceput