Strumfi de iul-aug 2007 (164)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

valen imi pare foarte rau ca nasa lui Ines are asa o incercare grea. Sper ca Dumnezeu sa se indure de ea si de familia ei si sa o faca bine. Eu va doresc multa sanatate tuturor si astept sa ne mai povestesti de Sarah si Ines

Mergi la inceput

karligutza Vin la anul si in Romania sa va vad. Abea asptept sa o vad pe Adeluta cea frumoasa. Ai un copil tare rausit.
luna1 Adelise are 11 kg ai fetita mare.

Mergi la inceput

musso17 Nu o sa treceti nici una dintre voi prin ce am trecut eu,iar povestea mea o sa fie un talc . Imi pare rau ca ti-am starnit asa ganduri negre.
Se pare ca eu or scriu mult, or nici un pic.
Va doresc noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

mychydutza Multumim mult, sarbatori fericite si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

Carla, daca si bb2 o sa se trezeasca de 10-20 de ori pe noapte ca David, cred ca imi rezerv frumusel un loc la Voila si ma intorc la majoratul lor . si-asa m-a cuprins de pe acum depresia, nu stiu cat m-o tine, dar exact asta mi-ar lipsi acum - sa nici nu dorm. te compatimesc, sa stii, ca trebuie sa induri asa ceva, eu dupa 2 zile acasa, cu un sigur copil si tot simt ca o iau razna uneori. asa ca jos palaria in fata ta si a altor mamici de 2 sau mai multi pitici .

Timi, foarte dragalasa Sophy cu "you want tzatza?" . te cred ca mori de dragul lor cand le vezi asa. abia astept si eu momentele astea de tandrete frateasca.

si David, in momentele lui bune, vine si-l pupa pe "bebe mic din burtica" si il imbratiseaza, ii aduce jucarii "sa se joace, ca e si el mic" , ii da sa manance (ii indeasa mancarea prin buricul meu ). vad eu ce-oi face mai incolo, se zice ca baietii sunt mai gelosi pe fratele mai mic, ca nu au sentimentul asta protectiv ca fetele. sper sa nu fie chiar asa rau.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 12+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Vivela, eu pot sa te incurajez Sonia are doua luni si jumatate si doarme deja de vreo doua saptamani cate 7 ore legate. Si chiar daca mai are si accidente, se trezeste, suge si se culca. Eu n-am crezut ca exista si copii din astia ca la carte pana nu am avut-o pe ea (ptiu, ptiu )
Sincera sa fiu, desi eram pregatita pentru mai rau (Victor era ok noaptea, dar ziua nu punea geana pe geana mai mult de 30 de minute si asta la mine in brate dupa urlete), am avut o mare surpriza. Este de-li-cioa-sa ! Ziua o iau peste tot cu mine in casa, adoarme cand ii e somn, pe unde o pun iar de supt suge doar cat ii e foame, poate seara mai suzeteste un pic dar nu ma deranjeaza, abia o tin si eu mai mult in brate.
Nu stiu cat de gelosi sunt baietii, poate ce zici tu e pe medie, dar Victor e super ok. Tocmai pentru ca nu are instincul asta protectiv ii e si frica sa puna mana pe ea (la inceput punea doar mana pe picioruse si ne zicea " e mica, mica"), ce sa mai zic sa o tina in brate. Si cand am vazut ce ar fi insemnat sa aiba o sora mai mare m-am bucurat tare ca are un frate ! Am doua prietene cu fetite de varsta lui Victor. De fiecare data cand ne vedem nu se dezlipesc de Sonia, o trag de maini, de picioare, o vor in brate, sa-i schimbe scutecul, sa-i puna caciula. Va dati seama ce traume pe bietul bebelus ! Cred ca mi-ar fi luat dublu ca timp ingrijirea ei daca avea "a doua mamica".
Pana atunci, bucura-te de sarcina si de David cat mai mult !

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Life's a journey, not a destination"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Acum am citit ce a scris Carla despre Larisa, ca e recenta faza cu trezirile dese noaptea. Se mai intampla, sunt accidente sau poate chiar are o cauza, cum zici tu, maine-poimaine vezi dintisorii !
Si apropo de sculatul fratelui mai mare, pana nu am avut-o pe Sonia nu ne-am dat seama ca avem un Victor pe care nu-l trezesti usor. Pai avea asta mica un tignal la inceput de scula si vecinii iar baiatu' n-avea treaba. Si noi care ne uitam la televizor fara sonor ca sa nu-l deranjam Viata e plina de surprize !

Asadar si Ines s-a hotarat sa renunte la pampers in aceeasi perioada cu Victor (sau invers) ! Felicitari ! Doar ca Victor face la olita ca asa l-au invatat la gradi, ii e frica de toaleta ca nu poate pune bine picioarele pe scarita. O singura data s-a dat mai curajos dar a uitat sa bage si putzi in gaura aia de la reductor si ne-a facut arteziana in baie. Mama mi-a zis sa-l trimit in natura cu taica-su sa-i arate cum sa faca precum barbatii

Eu as vrea sa-l las si noaptea fara pampers, de fapt el vrea cu "chiloti mici" dar nu stiu cum sa fac, ca el de trezit nu se trezeste. Sa il scol eu sa-l duc la baie ? Ca daca astept sa fie pampersul uscat ii dau mustatile cred si tot mai face noaptea.
La somnul de zi am vazut ca se tine. In sfarsit, mai studiem problema.
Pe curand !

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Life's a journey, not a destination"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
io ma rog defii-miu sa vina laimbracat ca sa plecsa-mi fac niste analize.
cristina,draga mea,departe de mine,nu mi-ai stranit nici un gand rau...sunt convinsa ca toat mamele s-au gandit mai putin sau mai mult sau au stat cu frica...sau stau...io am incidentul cu liftul timp in care mi-au trecut prin cap omie de variante...dar io personal n-am facut o fobie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza................
n-am noutati, doar vroiam sa va salut!
valen, cum se mai simte prietena ta???????? of, ce cutra e viata asta!

*decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zborrrriiii!!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina26

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Lachi, multumesc, am cautat si eu pe net si am gasit ceva gen 3300 lire sterline pentru 7 nopti, 2 adulti cu 2 infants.

Nu stiu cum este in Europa dar aici copiii >2 ani sunt toddlers, copii <2 ani sunt infants. Stiu sigur, daca vrei sa zbori cu un toddler trebuie sa cumperi bilet de avion si pt el/ea (uneori sunt putin mai ieftine ca biletul pt adult dar nu cu mult, noi cand am zburat in Florida am platit putin peste 300$/persoana, Ingrid nu a beneficiat de nici un fel de reduceri). Nu stiu daca este la fel si in Romania, dar este bine sa te interesezi inainte sa cumperi biletele.

Ingrid;

www.youtube.com/watch?v=qclT-iC8xeM" target="_blank">Ziua Ingridutzei

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

'Neata. Asa este si la noi, dar nu m-am exprimat complet, am cautat pretul numai pentru hotel si avea ca intervale de varsta pentru copii 0-2 ani si 3-12 ani, imi cerea sa introduc datele de nastere ale copiilor. Nu m-a lasat sa o trec pe Saby la 3-12 ani, de unde am tras concluzia ca pana la 3 ani o considera tot infant la hotel. Pentru avion cu siguranta ii trebuie loc separat.

Eu inteleg dorinta de a avea 4 copii, de exemplu cand vor juca baschet impreuna se fac 2 echipe si nu ramane niciunul pe afara.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui lachione
CarlaV dar de ce ati primit voi preturile in lire sterline? noi am platit in euro. Noi nu am stat decat de joi pana duminica. Nu am fost printr-o oferta de turism ci am rugat un prieten care are o agentie de turism sa ne rezolve pe noi pentru acele zile si a vorbit la Paris si s-a ocupat de rezervari. Motiv pentru care ne-a costat mult mai mult decat cei care s-au dus in excursii organizate. eu zic ca daca pretul pe care mi l-ai spus tu e pentru 7 zile 2 adulti si 2 copii cu avion, cazare e super bun. Depinde foarte mult si la ce hotel stai. ma rog una peste alta, totul acolo e nejustificat de scump dar cand te uiti in ochii copilului si vezi ca e in culmea fericirii realizezi ca merita. acolo m-am simtit si eu din nou copil.

pup fetele si strumfii!

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Am cautat la repezeala sa vad cat ar costa si m-a dus pe un site de booking din UK, de aici pretul in lire. Am cautat la hotelul unde ati stat voi si era pret doar pentru cazare, nu si avion.
Multumesc pentru explicatii, cred ca o sa amanam pe 2011 distractia asta, desi sunt convinsa ca merita.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput