Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *113*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Raaluca eu inca nu i-am dat biscuiti ioanei, din cauza categoriei.
lui andrei i-am mai dat biscuiti. cei nestle mi s-au parut foarte dulci. erau unii de la hipp care nu erau asa de dulci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

nu stiu ce naiba am scris ...
deci ai nevoie de :
certificatul de nastere al lui bebe copie si original
actele voastre de identitate copie si original
chitantele cu taxele platite la cec (cele 2)
cererea data de ei

poza o fac acolo!

chestia aia notariala e necesara doar la iesirea din tara daca iese doar cu un parinte.

daca in certificatul de nastere al lui bebe unul din parinti are alt nume se aduc acte doveditoare (certificat de casatorie)

in bucuresti e gata in max 7 zile
se poate face la urgenta (pe loc/ a doua zi) dar mai platesti o taxa de 1 milion
cele la urgenta se fac numai la serviciul pasapoarte

scuze daca am fost incoerenta ...

KEA multumim!

Mami de LENA 30.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adee

Tufete, cu ce combinati carnea de pui pt bebei ? I-am dat si eu Arianei piept de pui (de casa) o data cu morcov si o data cu telina, si a mancat 4 lingurite - si alea strambate si gata, nu a mai vrut.

Cu piure de legume (adik morcov, cartof, telina, dovlecel, pastarnac etc). Astazi urmeaza sa incercam cu fasole verde.

A, uitam! I-am dat si cu dovlecel + broccoli, de mare succes!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Votati cu noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna, suntem in urma rau cu cititul, dimineata eram la zi, dar ...Monica, trimit acum mail cu niste poze, dar spune-mi, te og, ai un frame cu flowers, si e acolo o poza cu Luana in rosu, e adorabila, unde o ai mai mare?Sper ca toata lumea e bine, am citit de mutzu al Dyanei ca e ok, slava Domnului.Eu am avut o noapte aiurea, am visat ca eram posedata si ca nu puteam sa respir, sa ma misc, ca si cum ma controla o forta nevazuta. Am inceput in vis sa spun Tatal Nostru si asa m-am linistit si am reusit sa ma trezesc. Mi-era atat de somn, dar m-am ridicat in fund pe marginea patului ca sa nu mai adorm, si m-am dus la Eva sa fiu sigura ca respira, asa-mi doream s-o iau in pat cu mine. Dar dormea asa bine si nu am mai deranjat-o.In fine, bine ca s-a terminat, a fost groaznic.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

am si eu o problema: copiii vostri cat de mare au fontanela?

intreb asta, pt ca ioana mea are fontanela de aproape trei degete. ii dau 3 picaturi de vigantol. pediatra nu vrea sa ne treaca inca pe vigantoletten.

Mergi la inceput

petrean si andrei al meu a inceput sa devina mofturos. el care nu facea nici un fel de mofturi la mancare.
la gradinita face mai rar mofturi. ca daca acolo face, ii mananca altii mancarea (si asta e o mare tragedie pt el).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Ar fi bine sa ai la tine si certificatul de nastere. Si pentru ca nu e greu de transportat ia cu tine si carnetul de vaccinari (stiu pe cineva care s-a intors din drum pentru carnet)

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

am si eu o intrebare pt fetele care au iesit sau urmeaza sa iasa din tara cu bebe...ce acte sunt necesare?

ma puteti ajuta?
multumesc

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
un vot va rugam

Noua ne-a fost suficient pasaportul lui bebe

Mami de LENA 30.03.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

am si eu o problema: copiii vostri cat de mare au fontanela?

intreb asta, pt ca ioana mea are fontanela de aproape trei degete. ii dau 3 picaturi de vigantol. pediatra nu vrea sa ne treaca inca pe vigantoletten.

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Noi o aveam de 1 deget = 1 cm ultima oara cand ne-a masurat-o ..
sunt copii la care se inchide si la sub 1 ani dar si spre 2 ani..
nue obilgatoriu sa schimbi vingantolul
nu e relevanta numai marinea fontanelei, trebuie vazut si ... nu stiu cum sa zic ... consistenta ei ... aspectul (sunt tare neinspirata dar cred ca intelegi ce vreau sa zic)
La fina mea s-a inchis la 1 an si jumatate. A merrs la mai multi doctori si toti i-au spus acelasi lucru.
Nu e nevoie sa se ingrijoreze. Fiecare caz e unic.

Mami de LENA 30.03.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Ar fi bine sa ai la tine si certificatul de nastere. Si pentru ca nu e greu de transportat ia cu tine si carnetul de vaccinari (stiu pe cineva care s-a intors din drum pentru carnet)

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

am si eu o intrebare pt fetele care au iesit sau urmeaza sa iasa din tara cu bebe...ce acte sunt necesare?

ma puteti ajuta?
multumesc

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
un vot va rugam

Noua ne-a fost suficient pasaportul lui bebe

Mami de LENA 30.03.2009

Bianca, n-am mai auzit asa ceva ... intors din drum ptr carnetul de vaccinari ??? In nici o lege nu scrie asta?
Cine si la ce vama a patit asa ceva?

Mami de LENA 30.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

fetelor - stiti cumva daca in mag. real se gasesc borcanele hipp?

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni

Mergi la inceput