Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *113*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13
Fetelor, va ghidat dupa preferintele proprii in alegerea alimentelor pt bebe? adica, daca mie nu-mi place morcov, nu-i dau nici ei, etc,

Nope, kiar avem gusturi diferite se pare... De exemplu, mie imi plac bananele si (controversatul) ficatzel, ea nu a vrut sa se atinga de ele. In skimb, mie nu-nmi place celebrul broccoli.

mamik vrednicutza.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Votati cu noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Ca sa fiu in ton cu subiectulieri a tr sa chemam doctorul ca anastasia a facut alergie al amoxicilina aia luata preventiv... e drept, alergia la penicilina n-o aveam inca in colectia familiei.

Nu intru in polemicile cu "cand" si "ce", dar eu fac parte din categoria celor care tin cu dintii de ordinea introducerii alimentelor si chiar am intarziat mereu cu 2_3 luni mom intruducerii carnii, pestelui, bananelor, oualelor si altor alim cu risc ridicat...Poate am mai spus-o(scuze, daca ma repet),dar nu vreu sa imi reprosez ca are o alergie din cauza ca ma grabeam eu (nu stiu unde..)ca sa-i dau banana la 5 luni(exemplu dat de mine aiurea)...Daca ii dau banana la 2 ani si totusi are o reactie alergica, asata e-scria in stele, eu am facut ce-am putut mai bine.

Chato(ma bag in vorba neintrebata.scuze! daca te deranjeaza, ignora)- nu uita din lista ta si laptele de crestere BIO(de la 10 LUNI LA 3 ani), mie mi se pare mai interesant decat formula (fiindca n-ai mers pe ea pana acum). Eu o sa incep sa o obisnuiesc cu el cand o sa aiba 10 luni la gustare, din cand in cand in canuta cu cioc(asa am facut si cu alex si am scapat si de biberon cu ocazia asta)...In timp, vreau sa pastrez doar alaptatul de seara si de dim si in caz ca va tr sa intrerup la un mom dat stiu ca oricand poate avea lapte.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Mai Monica.vrei sa te "dau in gat"??imi aduc aminte si acum razand cand m-ai intrebat"pot sa-i dau paste Luanei??dupa vasrta recalculata?sau cea biologica..?"Nu uti cat traiesc..si acum rad cand imi amintesc...

Si i-a dat? De-alea de porumb? Adela (si din cate am inteles si Luana) este inca "gluten-free". Nu am inceput sa ii dau gluten... tot din teama de alergii... teren alergic in familie... respirator, nu alimentar... suntem intr-o situatie asemanatoare. Eu cumpar paste de porumb pt Toto (cainele), dar nu mi-a trecut prin cap sa dau si la copil.

Votati cu noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Dyana ma bucur tare mult sa aud vesti bune

Pisik super filmuletul si foarte isteata Ana. Am incercat si eu cu David, dar nu mi-a iesit.

Noua fontanela ni s-a inchis de pe la 6 lunide tot.

Mamici ati patit vreodata sa nu va intre banutii: cei 600 RON si alocatia. Mie trebuia sa-mi intre pe 18. Am mers acum la banca, nici nu ma gandeam ca nu au intrat, dar era gol contul. Unde ar trebui sa sun sa ma intresez?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Olga, la mine au intrat de fiecare data intre 10 si 15 ale luniiSuna la directia muncii si cere legatura la indemnizatii, le dai CNP-ul tau si iti spun ei daca i-au virat sau nu. Insa nu cred ca o sa mai gasesti pe cineva la ora asta. Eventual maine dimineataAna-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

fetelor nici nu stiti cat de mult m-ati ajutat(eu tot sun la circa de pol si nu imi raspundea nimeni a voiam detalii...)

o ultima intrebare mai am pt cele care deja ati facut pasaport la bebe - ce fel este dinala normal sau biometric(eu nu as vrea sa fie biometric deaceea intreb cum se mai fac acum)

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Olga, la mine au intrat de fiecare data intre 10 si 15 ale lunii
Suna la directia muncii si cere legatura la indemnizatii, le dai CNP-ul tau si iti spun ei daca i-au virat sau nu. Insa nu cred ca o sa mai gasesti pe cineva la ora asta. Eventual maine dimineata

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Multumesc mult Am sunat, dar cum ai zis si tu, nu a raspuns nimeni. Sper sa rezolv maine.
Ce ma enerveaza situatii de genu...eu care in seara asta vroiam sa merg sa cumpar cadouri pt Craciun

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

A, ca veni vorba de banii de CIC. Nu stiu daca intra la timp, de fapt nici nu stiu cand ar trebui sa intre... Dar eu folosesc cu incredere cardul ala si n-am patit pana acum sa fie gol. Dar ai dreptate, tre sa ii supraveghez.
So, ziceam, ca veni vorba de CIC, v-a venit hotararea aia "de intrare cin CIC" sau cum ii zice? Ca la mine n-a venit... Si ma gandeam sa imi fac un drum pe la ei, sa intreb de ea... dar stie cineva exact cum se numeste? Ca sa stiu de ce intreb.

Votati cu noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

oliskha - ai mai incercat sa faci iaurt?
ti-ai cumparat iaurtiera?

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Bogdana, cate unul pt tine si pt ciupercute.
Am plecat. Te sunt pe drum pt alti pupici, si pt o "barfa".
Spune-le tu la fete, ca nu creada cineva ca am eu impresia ca le stiu pe toate...cate intrebari absurde iti pun si eu, si cate nu stiu si intreb.
Bye!

Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

mersi de pupici..astept sa suni..ca nu am vb de tare mult timp...cred ca orange ne-ar da o medalie....pt cat vorbim

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput