Aradence DC...! (134)
Raspunsuri - Pagina 4
Claudelu spune:
Alina, multumim! 
La multi ani si din partea noastra tuturor Andreilor 

Are careva habar, maine e parada militara? daca da la ce ora? ca vrem si noi sa mergem si habar n-avem la ce ora e 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit! 
Claudia
si Raul-Andrei 
monica70 spune:
LA MULTI ANI SI DE LA MINE ANDREILOR !
FLAVIA ce fain,super ca mergeti in asa vacanta 
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
Ileana Vulpescu în "Arta Compromisului"
Melania 14 spune:
Multumim de urari si dorim si noi La multi ani! tuturor Andreilor si Andreelor!
Am si eu o minivacanta asa ca am mai recuperat din somn si iata-ma-s la calculator.
Nici nu mai stiu ce sa scriu
,de cand nu am mai dat pe aici
.
Vineri la primarie era sa-mi pierd copila ,noroc ca nu a reusit sa coboare singura de pe scena, si am recuperat-o intr-un final,cu peripetii de acolo.Copilasii sunt ok,asteptam sarbatorile.
Carmen cu
Melania Ioana(14.01.2005) si
Serban Andrei(11.06 2008)
Melania 14 spune:
Daca ne-ati uitat suntem aici .
Moni am uitat sa-ti spun ca ti-am vazut copilasii
.Tudor a crescut foarte mult si seamana foarte bine cu Diana.Sunt tare dragalasi.
Am vazut si restul trupei la ziua lui Tudor.
Carmen cu
Melania Ioana(14.01.2005) si
Serban Andrei(11.06 2008)
diana11 spune:
Ciao,
Claudia sa stii ca nu este parada militara maine, numai depuneri de coroane se fac iar seara e retragerea cu torte, nu stiu la ce ora.
Noi suntem mai bine, adica Alexandra, pe mine ma doare gatul, nu mai scapam odata
.
Flavia vacanta placuta sa aveti.
Ati impodobit casele in asteptarea Mosului? Noi mergem astazi sa cumparam ceva noutati, dar la cat de obraznica a fost Alexandra nu merita sa vina Mosul la ea.
Am vazut aici in Vlaicu la magazinul acela ce aduce lucruri de la Quelle, vis-a-vis de Profi, globuri si mai multe chestii de impodobit, mergem astazi sa vedem.
monica70 spune:
Buna dimineata.Raportam si noi o Diana cu oleaca de tuse si febra mica in jur de 37.Suntem deocamdata pe miere,propolis,vit C ...
CARMEN mersi si bine ai revenit prin zona.M-am uitat si la poze,cam putine.Mela e pasionata de pantofi cu tocuri ca si Diana vad
iar Serban nu-mi vine sa scred cat a crescut !!! Parca seamana si el un pic pe Ovi acum.Dar Mela a ramas tot leita el.
DIANA am vazut lucruri fainute in magazinul ala.Un trening i-am luat si eu Dianei de-acolo.
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
Ileana Vulpescu în "Arta Compromisului"
flavia ramona spune:
Va vine sa crdeti ca este wireless la sat la cucurigu???![]()
![]()
![]()
Nu merge bine, da este
.
Sa-l ajutam pe Sebi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
alinamoro spune:
O, lume noua! ![]()
Carmen, ma bucur ca mai dai un semn de viata. Ai copii super frumosi, au crescut amandoi de nu-i mai cunosti.
Diana11, n-am impodobit inca casa, intai trebuie sa ma pun la curatenie generala. 
Clau, nu stiu nimic de parada militara.
Moni, sanatate Dianei, nu fie nimic grav.
Eu mi-am programat azi sa decongelez frigiderul(cu congelator), asa ca am plecat la treaba. 
La multi ani ROMANIA!

Alina
cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
Claudelu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diana11 ce prostii scriu, nu maine, azi nu este parada militara |
a fost si parada militara! In parcu Eminescu!....scurta, dar a fost
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit! 
Claudia
si Raul-Andrei