Aradence DC...! (134)
Raspunsuri - Pagina 3
Claudelu spune:
DOrmiti?
Io azi m-am trezit la 12 Aseara am avut musafiri si Raul nicicum nu vroia sa doarma, asa ca pe la 12 si ceva m-am bagat in pat cu el, cu grija sa nu adorm...si binenteles ca am adormit Pe la 2 si ceva m-a mutat Clau in sufragerie si pana azi la 12 am dormit dusa...si acum mi-e somn dar mergem la nasi asa ca PA somn de amiaza
Am uitat sa va spun ca vineri seara am fost in fata Primariei, sa vedem bradu...fereasca-ma sfantu cata lume, cati copilasiiiiii si cata nebunie Dupa ce s-au aprins becurile mosu a anuntat ca se dau cadouri la copiii...isi toti copilasii s-au imbulzit in fata Primariei, inclusiv al meu ca n-am scapat de el, vroia si el cadou de la mos...a inebunit lumea, asa se impingeau ca aveai impresia ca cine stie de bunataturi le dadea mosu...bietul Raul la un moment dat nu a mai rezistat si mi-a zis sa iesim, dar nu mai puteam...no in final cu chiu cu vai ajungem si noi aproape de intrarea in Primarie cand iese un tip si anunta ca s-au terminat cadourile...mai ce dezamagire pe bietii copilasi...ti se rupea sufletu nu alta...in schimb Raul era fericit ca am scapat de nebunie
Cam asa stie Primaria sa se organizeze
Claudia si Raul-Andrei
alinamoro spune:
Clau, mi-a povestit Calin de nebunia de la Primarie. El cu Ade a ajuns la pachet, Dragos nu . Oricum ce tiganie a fost acolo!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Claudelu spune:
Stiu ca ne-am intalnit...si inainte de nebunie si dupa...auzi o intreb pe Ade ce face mami, sta pe internet...a fost o scumpa, se uita la mine cu ochii mari si foarte sincera..."DA!"
Claudia si Raul-Andrei
cristinacsa spune:
La multi ani,Alina!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi.
Cristina si gemenele
alinamoro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Claudelu Stiu ca ne-am intalnit...si inainte de nebunie si dupa...auzi o intreb pe Ade ce face mami, sta pe internet...a fost o scumpa, se uita la mine cu ochii mari si foarte sincera..."DA!" www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit! Claudia si Raul-Andrei |
Io faceam ordine, m-am bucurat ca pleaca toti sa ma pot desfasura.
Fetele, aveti liber maine? Eu nu, numai marti de 1 decembrie. Maine fac inchiderea de luna.
Ce le pasa la Gabi si Miha, sunt in mini vacanta la Belis Fantanele.
Mersi Cristina!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Claudelu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinamoro Ce le pasa la Gabi si Miha, sunt in mini vacanta la Belis Fantanele. Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze |
Unde sunt?
Si eu am minivacanta
Claudia si Raul-Andrei
flavia ramona spune:
Io is la munca , nu ma mai joc.
Clau, ai reparat unghia?
Ce fain de Miha si Gabi.
Noi merge azi dupa ce ies de la munca la soacra-mea ca nu am fost de mult si nu l-a vazut pe Bogdi de ceva vreme. Poate ma mai relaxez si eu.
Fetelor, am o rugaminte ... care aveti dvd pt masina de imprumutat? Cristina parca tu aveai, nu? Mergem la inceputul lui ianuarie in Austria si mi-e groaza de drum cu Bogdi. Poate cu un dvd ar sta mai linistit, ca is vreo 10 ore de drum si noi nu am mai fost atata drum cu el.
Ieri am fost cu niste prieteni pana la Szeged, dar sincer nu au fost nu stiu ce reduceri, preturile cam ca si la noi. I-am luat la Bogdi masinuta Roary, incerc sa-l combin sa nu mai bea lapte noaptea ca deja emare si ma obosesc trezirile lui, asa ca i-am spus ca am vorbit cu mosul si daca nu mai bea lapte noaptea ii aduce ce vrea el si el a spus Roary cu telecomanda asa ca m-am conformat. Acum sa vedem daca se conformeaza si el.
alinamoro spune:
Flavia, las' ca si eu is la munca.
Am eu dvd pentru masina, ti-l imprumut, are 2 monitoare, in caz ca mai merge inca un copil cu voi. Mergeti la ski?
flavia ramona spune:
Alina, , ce bine daca mi-l imprumuti, is mai linistita.
Nu mergem pt sky, desi Sorin e fan, poate ca va merge el la partii, noi mergem pt relaxare, nu am fost anul asta in concediu si chiar simtim lipsa si ne iese foarte foarte ieftin ca mergem 4 familii si luam 2 apartamente cu bucatarii proprii asa ca ne gospodarim singuri, ca altfel nu am fi mers. Ne-a facut tanti aia discount ca mergem 4 familii si 2 familii mai fusesera la ei. Avem intrare gratuita la 2 piscine acoperite din zona, una la 2 km una la 10 de locul unde stam, un lac si padure in apropiere asa ca abia astept sa simt aer curat si sa ma balacesc. Poate vom avea si zapada.
alinamoro spune:
La multi ani Raul-Andrei, Andrei-Paul (cristina_maria), Serban-Andrei, Alesio-Andrei, Andrei (sot de Ralu79), Alex-Andrei!
Nu avem nicio Andreea?