Aradence DC...! (134)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui flavia ramona

Va vine sa crdeti ca este wireless la sat la cucurigu???
Nu merge bine, da este .

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

misto

Io azi mi-am propus sa fac...NIMIC

Carmen, bine ai revenit

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

salutare si de la noi!
La multi ani Alinush!
La multi ani Andreilor!
Noi am fost la Firi ieri la gratare stat la aer si aspirat masina

Era sa va dau bere in loc de cafea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Moni si Carmen ce copii mari si frumosi aveti!Si ce s-a mai blonzit Serban, ca era brunetel cand era mic asa-i?
Moni eu nici nu ma pot gandi cum ar fi fost daca trebuia sa ma intorc la lucru cand aveau copii trei luni!
Flavia,v-ati mai obisnuit tu cu Bogdi sa dormiti unul fara celalalt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Fetelor mersi de reprimire.Sper ca pana la vacanta sa ne mai auzim.Glumesc.Vad ca m-a lasat Serban la calculator fara sa-l stinga pt ca si asta era unul din motivele absentei mele.

Niko cu mai sunt copilasii tai?Serban nu a fost brunetel,poate la nastere din cauza icterului.Daca si voua vi se pare blond,noua ce sa mai zicem.....
Alina cum le mai place copiilor patul etajat?Cine doarme sus?Esti multumita de scoala si programul afterschool a lui Dragos?

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Melania 14
Alina cum le mai place copiilor patul etajat?Cine doarme sus?Esti multumita de scoala si programul afterschool a lui Dragos?[/green][/b][/i]

Dragos doarme sus si Ade jos, sunt incantati de pat, mai ales Dragos ca doarme sus . Cand avem musafiri care dorm la noi eu dorm cu Ade si Calin cu Dragos . E foarte solid patul si e mare, incapem fara probleme.
De scoala sunt multumita...Dragos invata bine si e foarte receptiv(pana acum), mai greu e cu vorbitul in ora(s-a mai potolit acum). El termina rapid ce le da invatatoarea si apoi ar vorbi cu colegul din fata. La teme termina tot acolo, chiar mai face ceva fishe suplimentare dupa ce termina tema, acasa nu mai are nimic de facut. Noi cand il verificam il mai punem sa ne citeasca cate ceva sau sa scrie un rand cu litera care ni se pare ca nu a facut-o chiar perfect. Cam astea despre scoala...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Citat:
Daca si voua vi se pare blond,noua ce sa mai zicem.....

Carmen bine ati venit in clubul parintilor bruneti cu copii blonzi Nu imi vine sa cred ca mare s-a facut Serban iar Mela e adevarat fotomodel.
Noi ne-am intors aseara acasa, a fost prea scurta iesireaPoze nu am facut numa vreo 3 ca s-a descarcat aparatul si nu am luat incarcatorul care trebuia. Am fost 3 familii cu 8 copii si ne-am simtit tare bine de la mic la mare. Toti au foat mucosi si tusitori iar Ioana care a fost cea mai ok dintr ei i-a ajuns din urma. Cat am stat acolo mi-a facut febra seara iar in ultima seara nu am reusit sa i-o scad decat cu supozitor de novocalmin. Acum nu mai face febra doar are muci si tuseste.
Nico nu ne pui poze de la ziua lui Bogdan?
La multi ani sarbatoritilor de Sf. Andrei!
Diana ce mai faceti?? Cum e Teo? Accepta amandoi sanii acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Alina te-am intrebat de pat pt ca Mela dupa ce a vazut patul etajat a lui Vlad si Timeea,mi-a spus foarte calma ca, pot sa-i mai fac linistita inca un fratior sau surioara.Ea va dormi in pat la etaj,Serban jos iar bblasul in patul tarc .
Cat despre Dragos ,bravo lui si spor la invatatura.Eu am o rezerva cat priveste programul afterschool.Ma gandesc ca poate copiii s-ar odihni pe la pranz.Ideea e buna numai ca cei de la care am imprumutat-o au alta programa scolara.Dar e ok daca la voi functioneaza.Ma gandesc ca e de ajutor atat pt Dragos cat si pt voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Carmen, draguta Mela cu patul!
Asa e, pentru noi ii de foarte mare ajutor ca nu ar avea cine sa-l scoata la ora 13 de la scoala si sa stea cu el pana ajungem noi acasa, doar bona, dar ne-ar costa mai mult.

Gabi, bine ati revenit!
Pacat ca nu aveti poze...
Multa sanatate Ioanei!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Scriu fuga si apoi merg inapoi in paaaaat!
Gabi, Teo suge bine acum, accepta ambii sani, doarme cumintica, sper sa o tina tot asa... Pacat ca nu aveti poze...

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

'Neata,

Nu va dau cafea ca am ramas fara.

Carmen, ce mare e Serban, daca nu va vedem si va vedem rar ni se pare ca a crescut tare mult.
Ce dragutza e Mela cu paturile, poate poate o urmati pe Diana .

Gabi, is mai bine copii acum? Ma bucur ca v-ati simtit bine. Si eu simt nevoia de iesire.

Cristinacsa, te-am vazut ieri prin zona pe la mine. Eu eram in masina, ma intorceam de la masa. Ce mai fac fetele?

Eu pe la munca fara niciun chef, nu stiu cand imi revin, ma enerveaza si vremea asta inchisa, urata, deprimanta.

Am vorbit cu Ioana ieri si mi-a zis sa va salut. Ea e ocupata cu munca, au foarte mult de lucru in aceasta perioada, dar nici nu are chef de scris.

Mergi la inceput