Aradence DC...! (134)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Alina, multumim!

La multi ani si din partea noastra tuturor Andreilor

Are careva habar, maine e parada militara? daca da la ce ora? ca vrem si noi sa mergem si habar n-avem la ce ora e

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LA MULTI ANI SI DE LA MINE ANDREILOR !

FLAVIA ce fain,super ca mergeti in asa vacanta

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
Ileana Vulpescu în "Arta Compromisului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Multumim de urari si dorim si noi La multi ani! tuturor Andreilor si Andreelor!
Am si eu o minivacanta asa ca am mai recuperat din somn si iata-ma-s la calculator.
Nici nu mai stiu ce sa scriu ,de cand nu am mai dat pe aici.

Vineri la primarie era sa-mi pierd copila ,noroc ca nu a reusit sa coboare singura de pe scena, si am recuperat-o intr-un final,cu peripetii de acolo.Copilasii sunt ok,asteptam sarbatorile
.

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Daca ne-ati uitat suntem aici .
Moni am uitat sa-ti spun ca ti-am vazut copilasii.Tudor a crescut foarte mult si seamana foarte bine cu Diana.Sunt tare dragalasi.
Am vazut si restul trupei la ziua lui Tudor.

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana11 spune:

Ciao,

Claudia sa stii ca nu este parada militara maine, numai depuneri de coroane se fac iar seara e retragerea cu torte, nu stiu la ce ora.

Noi suntem mai bine, adica Alexandra, pe mine ma doare gatul, nu mai scapam odata.

Flavia vacanta placuta sa aveti.

Ati impodobit casele in asteptarea Mosului? Noi mergem astazi sa cumparam ceva noutati, dar la cat de obraznica a fost Alexandra nu merita sa vina Mosul la ea.
Am vazut aici in Vlaicu la magazinul acela ce aduce lucruri de la Quelle, vis-a-vis de Profi, globuri si mai multe chestii de impodobit, mergem astazi sa vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana11 spune:

ce prostii scriu, nu maine, azi nu este parada militara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata.Raportam si noi o Diana cu oleaca de tuse si febra mica in jur de 37.Suntem deocamdata pe miere,propolis,vit C ...
CARMEN mersi si bine ai revenit prin zona.M-am uitat si la poze,cam putine.Mela e pasionata de pantofi cu tocuri ca si Diana vad iar Serban nu-mi vine sa scred cat a crescut !!! Parca seamana si el un pic pe Ovi acum.Dar Mela a ramas tot leita el.
DIANA am vazut lucruri fainute in magazinul ala.Un trening i-am luat si eu Dianei de-acolo.

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
Ileana Vulpescu în "Arta Compromisului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Va vine sa crdeti ca este wireless la sat la cucurigu???
Nu merge bine, da este .

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

O, lume noua!
Carmen, ma bucur ca mai dai un semn de viata. Ai copii super frumosi, au crescut amandoi de nu-i mai cunosti.

Diana11, n-am impodobit inca casa, intai trebuie sa ma pun la curatenie generala.

Clau, nu stiu nimic de parada militara.

Moni, sanatate Dianei, nu fie nimic grav.

Eu mi-am programat azi sa decongelez frigiderul(cu congelator), asa ca am plecat la treaba.

La multi ani ROMANIA!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana11

ce prostii scriu, nu maine, azi nu este parada militara

a fost si parada militara! In parcu Eminescu!....scurta, dar a fost

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput