Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

aylin si prettybaby, v-am dat userul de la mailul comun si gresit (e fara 2010, nu stiu ce m-a apucat) si degeaba, ca era si pe prima pagina. dar parola e buna.
sper ca nu v-am suparat, ca nu a fost cu intentzie, ci cu lipsa neuron la purtator

Cris, 31+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 8 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

larisel referitor la jobul 2 cu 1 ora, am inteles ca se suspenda contractul de munca pe perioada cic dar eu intreb ref la cele 126 zile de prenatal ca fetele de la mine de la resurse zic ca e ok sa figurez prezenta si sa intru direct in cic. Ce stii e ok, adica vreau sa fiu sigura ca beneficiez de plata pe perioada cic. La depunerea dosarului pt cic imi trebuie undeva dovada ca am fost prezenta sau in prenatal? Sagetutza tu stii cum e ok?
Schimbam si noi semnatura
32 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

lilik nu enimic secret . Carnea tocata se fierbe adica uite de la inceput: se pune intr-o craticioara ulei cat sa acopere fundu, adaugi cam o ceapa data pe razatoare si calita un pic apoi dai si carnea la calit pana schimba culoarea si se evapora apa d la carne, apoi adaugi apa pana acoperi carnea si patrunjel taiat marunt, sare, piper, un batz de scortzisoara intreg il pui acolo la fiert, nucsoara (musai nucsoare intregi si dai cam jumate sau 3/4 din nucsoara pe razatoare in sos) se adauga niste rosii taiate cubuletze d-alea la cutie un pic pasta de tomate, cam 2 linguri de zahar (dupa gust acuma cu zaharu..., depinde si cat de acrisor e sosu tomat). Se lasa carnea asa la fiert LA FOC MIC!!! pana e moale (intre timp apa treb sa scada, sa ramana sos legat nu ciorba ,daca din greseala ai pus prea multa apa dai focu tare si ridici capacu sa se evapore rpd apa. Sosu asta odata facut se fierbe o cutie de penne (noi luam cute mare de la barilla) si se face sosu bechamel. La sos bechamel nu te pot ajuta ca la mine ia sotzu la cutie praf de bechamel din grecia care il amestec cu lapte si gata sosu! De fapt iese ca o pasta asa, treb sa fie tare cam ca ...compozitia de la cremsnit? Asa! si adaug in bechamel iarasi nucsoara rasa si un pic de parmezan. Se ia una bucata tava dreptungliulara mai adanca asa (o folosesc pe cea ptr tiramisu si musaca) si se pune: un strat de pene, un strat de carne (toata carnea) un strat de pene, se rade cascaval peste acest ultim strat de pene si apoi sosu bechamel si se mai da un pic la cuptor pana se "rumeneste" sosul bechamel (cam 15 minute?) Gata!

30+ Yannis

ceva in genul asta fac lasagna,in loc de penne pun foi de lasagna, am descoperit reteta cam de jumatate de an si o fac cam de 2, 3 ori pe luna; iese super, toti care au mancat au fost extrem de incantati.

ps: si eu sunt maaaaaare fana de ciocolata

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Citat:
citat din mesajul lui lia_2009

larisel referitor la jobul 2 cu 1 ora, am inteles ca se suspenda contractul de munca pe perioada cic dar eu intreb ref la cele 126 zile de prenatal ca fetele de la mine de la resurse zic ca e ok sa figurez prezenta si sa intru direct in cic. Ce stii e ok, adica vreau sa fiu sigura ca beneficiez de plata pe perioada cic. La depunerea dosarului pt cic imi trebuie undeva dovada ca am fost prezenta sau in prenatal? Sagetutza tu stii cum e ok?
Schimbam si noi semnatura
32 sapt

Eu stiu ca trebuie sa indeplinesti obligatoriu conditia sa fi efectuat concediu postnatade de minim 42 zile....
Nu cred ca poti intra in cic direct din prezent la serviciu

29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

am trimis ceva pe mailul comun pentru dupa nastere

cristies, eu zic sa iei marimea cea mai potrivita ptr. bb tau: tzitzi stanga si tzitzi dreapta

alexutzza, ce-mi place de tine ca esti asa de hotarata cu chestiile greceshti: cursuri, mancaruri. e un fericit sotul tau apropos, el a luat "romanisme"?

mai stie cineva ceva de baly???aveam si eu intrebari ptr ea, vikinga, simonette, ca erau singurele cu doi copii deja, da'...ne-au parasit

Cris, 31+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 8 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Lucia, merci pentru PM. Cozonacul arata si pare chiar simplu de facut.

Alexutzzza reteta ta cu parere de rau n-o s-o incerc pana la vara. Nu de alta, dar sotul meu este bolnav dupa o musaca de vinete pe care am mancat-o in Grecia si de cate ori fac ceva grecesc intreaba si de aia desi vinetele pentru ea nu sunt decat la inceputul verii...

Ca am vazut reteta de cozonac mi-am adus aminte de discutia cu robotul de bucatarie.Eu mi-am luat unul care sa nu ocupe spatiu dar e MINUNAT. Il puteti vedea www.ciao.de/Bosch_MUM_4405_Profimixx_441982296" target="_blank">aici.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Fetelor, pe mine m-a luat asa un soooooooomn si sunt la birou... Ce sa fac sa ma trezesc? De luni nu mai merg la serviciu, dar parca saptamana asta a trecut groaznic de greu... Vreau sa stau acasa, sa am timp sa ma ocup si eu de mine, de pregatirile pentru bebe, de Craciun

29+
poze gravi
trusou bebe

Mergi la inceput

Cris.dogarel, eu asa o sa incerc, cu tziti , dar stiind ca pe sotul o sa pice magareata sa cumpere daca va mai fi nevoie de ceva vreau sa fiu macar eu dumirita bine.
Ce e grav (pentru mine) - tot timpul aflu lucruri noi. Daca mai adaug si faptul ca uit ajung in situatii de-a dreptul penibile.
Vrei un exemplu de zuzi+uituca la patrat?
I-am aratat maica-mii trusoul lui bebe (foarte incantata de achizitii) si dupa ce le arat pe toate ma intreaba: dar o paturica nu-i iei si lui? .
Si era pe lista, jur!
Dar la barza chioara... i-a adus tata din Cipru una superba.

32+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Fetelor, pe mine m-a luat asa un soooooooomn si sunt la birou... Ce sa fac sa ma trezesc? De luni nu mai merg la serviciu, dar parca saptamana asta a trecut groaznic de greu... Vreau sa stau acasa, sa am timp sa ma ocup si eu de mine, de pregatirile pentru bebe, de Craciun

29+
poze gravi
trusou bebe

Si mie mi-e somn si vreau remediu, ca am de facut mancare...

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Lucia, merci pentru PM. Cozonacul arata si pare chiar simplu de facut.

Alexutzzza reteta ta cu parere de rau n-o s-o incerc pana la vara. Nu de alta, dar sotul meu este bolnav dupa o musaca de vinete pe care am mancat-o in Grecia si de cate ori fac ceva grecesc intreaba si de aia desi vinetele pentru ea nu sunt decat la inceputul verii...

Ca am vazut reteta de cozonac mi-am adus aminte de discutia cu robotul de bucatarie.Eu mi-am luat unul care sa nu ocupe spatiu dar e MINUNAT. Il puteti vedea www.ciao.de/Bosch_MUM_4405_Profimixx_441982296" target="_blank">aici.

32+

sa sti ca chiar este usor de facut. Si este si foarte gustos.
Si cu umplutura aia din reteta e si mai bun, numai ca eu nu mai mananc cacao pe perioda sarcinii si l-am umplut cu rahat.

31+ Teodor

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt

Mergi la inceput