Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 10
alexutzzza spune:
si mie mi-e somn...ma bag la nani ca nu mai rezist , e boala cu somnu va jur! Cris Dogarel! cred ca ai dat useru cu 2010 in speranta ca toti pufuletii sa se nasca in 2010, so ai scuza ![]()
! Si sotzu.... ce sa zic
bodogane ca el a gatit pasticio de 20 de ori si niciodata nu m-am interesat cum se face, abia acu lately si dupa multe bodoganeli am priceput ca treb sa ma arat mai interesata si sa invatz sa fac si io si cu greaca 

.. nu vrei sa stii.. ca de ce nu invatz ca de ce nu repet ca de ce nu citesc, si are dreptate, as face orice numa sa nu ma apuc de invatzat ca e grele rau! dar acum cu prenatalu nu mai ai scuza asa ca incerc si io din greu sa recuperez si am o groaza de studiat calumea ca io la rasoleala si ca gasca prin apa am trecut prin lectii pana acum ![]()
![]()
. Nici o suparare! cu reteta cris! cand vrea sotu
Oricum musacaua e cu vinete si sa stii ca vinetele sunt niste plante care pot crea alergii ocazionale (adica mananci de crapi si nu ai nimic, mananci odata si intrii in spital asa alergie iti fac) si sotul meu e panicat cu vinetele ca a mancat o data salata de vinete si i-a fost rau si de atunci mai moale cu astea...deci stiu cum e cu reticentele 
31+
Yannis
irrinaa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larisel irrinaa Si eu am probleme cu tensiunea, proteinuria si umflarea picioarelor, uneori si a mainilor. Eu stiu ca toate astea indica o preeclampsie ushoara. Dar ai grija ca daca apar ametzeli, dureri de cap, vedere incetzoshata, tziuit in urechi...sa fugi urgent la spital, da? |
da, larisel, asta e riscul, de preeclampsie.mie nu mi se umfla picioarele si mainile decat putin si asta imi dau seama seara, dupa o zi de munca.Oricum stau mereu cu ochii pe tensiune.Din cate imi amintesc si tu luai dopegyt.Cate pastilute pe zi?eu iau 3.si aspenter mai iei?
si sper sa trecem cu bine
Irina
32+
Vlad & Viviana(30.09.2004)poze bebe
cris_mario spune:
fetelor akm am reusit si eu sa termin de calcat TOTUL ,inclusiv 4 fete masa imense si interminabile
....le-am pus la locul lor...am aranjat mesele si scaunele ptr sambata;am pus si de o salata orientala
(ca tre sa mai si mancam
)...si akm ma apuc de tocat castravetii si gogosarii ptr salata de boeuf
....iar restul le mai fac si maine...apropo de somn si eu as dormi akm..offf
multi
ptr toata lumea
Andreea
27+
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
irrinaa spune:
multumesc pentru completarea datelor de pe prima pagina.
referitor la chiloti : si eu tot pe cei de bumbac, clasici, ii prefer- iar, in legatura cu sutienul de alaptat, eu m-am simtit foarte bine cu el la prima sarcina.Am alaptat pana la 1 an si 2 luni, asa ca l-am folosit la greu![]()
nu mai vorbiti de somn...eu sunt la birou si taaare as vrea sa dorm, dar mai e o gramada pana ajung acasa.
gata, trec la munca, dar mai arunc un ochi si pe aici, cand pot
Irina
32+
Vlad & Viviana(30.09.2004)
poze bebe
aylin_tarcan spune:
lillyka, nu lua dinainte mameloane. eu am luat din spital cand m-am externat. poate nu ai nevoie.
tanaion, merci
alma a avut 3250 la nastere si eu am avut doar pampers nr. 2. si au fost ok.
cris.dogarel, asta sa fie baiul 
va admir, fetelor, pentru cat de gospodine sunteti!!!!
eu am o lene in mine......copilul e in deplasare, am de spalat, de calcat, de gatit....dar mai bine ma culc ![]()
Petra mamica de Alma (20.08.2007) si
34+ cu 
catalutza81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aylin_tarcan lillyka, nu lua dinainte mameloane. eu am luat din spital cand m-am externat. poate nu ai nevoie. tanaion, merci ![]() alma a avut 3250 la nastere si eu am avut doar pampers nr. 2. si au fost ok. cris.dogarel, asta sa fie baiul ![]() va admir, fetelor, pentru cat de gospodine sunteti!!!! eu am o lene in mine......copilul e in deplasare, am de spalat, de calcat, de gatit....dar mai bine ma culc Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 34+ cu ![]() |
Asa im iplace de tine, activa activa!!!!

Catalutza
28+
Irina
mariucasara spune:
Fetele, am citit si eu integral si cu atentie cursul despre alaptat al d-nei Culcer. Unele lucruri le stiam dar altele...
daca le-as fi stiut de cand era fi-mea bebe poate ca nu s-ar mai fi intarcat singura la 9 luni.
Multe

pentru cine l-a pus pe mail si pentru Onitza care mi-a atras atentia asupra lui.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
31+
Sebastian Petru
cris_mario spune:
cam liniste pe aici astazi......eu am reusit sa termin cu trb pe ziua de azi..akm merg sa fac o baitza cu muuulta spuma sa ma relaxez putin...si apoi cred ca stau cumintica in patutz la Tv sa-l astep pe sot![]()
Andreea
27+
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
unboticutz spune:
salutare burtici!
larisel, felicitari pentru trusoul complet! eu zic sa nu-ti faci grji ca nu apuci sa le imbraci. asa ma bate si pe mine lumea la cap sa nu cumpar ca o sa primesc. si daca o sa am prea multe ce? eu sunt bucuroasa ca voi avea mai multe de daruit
. ati vazut ce bine e sa primesti, o sa fac si eu la randul meu pe altcineva fericit. nu raman ele nepurtate.
onitza, ai grija cu efortul, chiar daca parem ca putem totusi organismul face eforturi suplimentare cu bebe.
cristies, tetinele sunt pe luni si pe "lichide". adica unele merg pt lapte praf (gaurica mai mare) sau apa/ceai/lapte matern (gaurica mai mica). nici eu n-am stiut, am luat un singur biberon si mi-a zis o prietena ca nu-i buna tetina, am luat alta (eu vreau pt lapte, sa stochez).
pampersi eu o sa iau newborn un pachet mai mic (43 parca) si un pachet mare nr urmator. la maternitate duc d-astea mici.
alexuzzza, si pe tine te cam manca'n fund! tu nu trebuia sa stai in pat?
burtici, nu va jucati cu sfaturile de la medic, nu va doresc sa va treziti la spital cu contractii si cu ditai morocovu ca va apuca nascutu prematur!
eu nu ma agit cu gel pt evitarea epiziotomiei, sau cu masaj fiindca sunt sigura ca nu scap orice as face! am inteles ca se face din oficiu oricum si nici nu stii cand te trezesti taiata.
lia2009 si eu am un contract de doua ore suplimentar si mi s-a spus ca trebuie neaparat dusa si acolo copia legalizata dupa CM. nu poti intra direct in CIC, oricum cele 42 zile de lauzie sunt obligatorii si nici nu poti figura la un loc de munca in prenatal si la altul la serviciu.
unde e cursul dnei Culcer? am intrat pe contul comun dar nu-l vad
. am vazut in schimb filmulete pe youtube cu dansa despre ingrijirea bebelusului (ochi, urechi, nas, baita, masaj).
33+
Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...
lia_2009 spune:
unboticutz asa ma gandeam si eu. DAr acum de unde sa mai iau certificatul in original? ca de pe 19 nov l-am lasat la serv unde aveam 8 ore. Sa incep cu cel de pe decembrie sa-l legalizez si sa-l duc si la cealalta firma? e tarziu? Stii care e baza legala ca sa le-o dau fetelor de la resurse umane?
Multumesc si astept un raspuns de la cine stie.
32 sapt