Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

unboticutz azi am stat cuminte acasa! nu m-am miscat din casa off nu ma certa. Azi am si dormit dupamasa am calcat, dar putin si cu pauze . Cursul dnei clucer e pe mail vezi ca e trimis de florina ciuperca alaturi de mai multe documente intrun mail cu despre alaptare!

Chiar ca e liniste pe aici fetele! eu m-am trezit, am citit ..liniste..am calcat, vin inapoi...liniste..ma bag din nou la calcat daca nu-mi dati nimic de citit/comentat mai voi ati facut schimb de id pe mess de pe contu comun si faceti bisericutze! barfiti pe acolo va stiu io! de aia e asa liniste bruuuusc!!!

31+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

lia, intreaba la locul principal de munca daca l-au depus. e posibil sa nu il fi depus si sa poti sa mai faci macar o copie.

uite niste repere legale:

oug 158/2005
Art. 33. - Pentru persoana asigurata care se afla īn doua sau mai multe situatii prevazute la art. 1 alin. (1) lit. A si B si care desfasoara activitatea la mai multi angajatori, la fiecare fiind asigurata conform prezentei ordonante de urgenta, indemnizatiile se calculeaza si se platesc, dupa caz, de fiecare angajator.

iar in Norme se precizeaza:
Art. 72. - Pentru persoana asigurata care se afla īn doua sau mai multe situatii prevazute la art. 1 alin. (1) lit. A si B din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 158/2005 si care desfasoara activitatea la mai multi angajatori, la fiecare fiind asigurata conform acestei ordonante de urgenta, indemnizatiile se calculeaza si se platesc, dupa caz, de fiecare angajator. Īn aceasta situatie primele doua exemplare originale ale certificatului de concediu medical se prezinta spre calcul angajatorului la care asiguratul are venitul cel mai mare, iar la celalalt/ceilalti angajator/angajatori se prezinta cele doua exemplare īn copii legalizate. Angajatorii platitori au obligatia respectarii prevederilor art. 1 din prezentele norme.

si un link:

http://www.avocatnet.ro/content/forum|displayTopicPage/topicID_60122

33+ Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui lia_2009

unboticutz asa ma gandeam si eu. DAr acum de unde sa mai iau certificatul in original? ca de pe 19 nov l-am lasat la serv unde aveam 8 ore. Sa incep cu cel de pe decembrie sa-l legalizez si sa-l duc si la cealalta firma? e tarziu? Stii care e baza legala ca sa le-o dau fetelor de la resurse umane?
Multumesc si astept un raspuns de la cine stie.
32 sapt

ma indoiesc ca e ok sa il duci pe cel din decembrie direct, deoarece iti va da medical in continuare, si vor avea nevoie de certificatul initial. cat despre cel pe luna noiembrie nu e prea tarziu sa il faci rost...ca suntem inca in luna noiembrie si nu l-au depus la casa de sanatate, ori rogi o colega sa il ia sa ti-l legalizeze si sa ti-l trimita, ori rogi sotul sau pe cineva sa mearga pana acolo si trebuie sa fie un notar in zona si dureaza putin.
Asta e parerea mea ca au nevoie de primul concediu initial ca sa il poata calcula pe cel in continuare.
Sper ca ai inteles ceva din ce am zis.

pentru mitumac...pai eu am zis de pampers 1 folosit la bebe de 3,6 kg la nastere...pe pachetul cu 1 scrie ca e intre 2-5 kg...ma indoiesc ca se poate mai mare de 5...la inceput

fetelor, ma duc sa gatesc ceva...sper sa nu va fac pofta...dar ati putea incerca intr-o zi de curiozitate e foarte fresh, salata de patrunjel libaneza cu lipie...si cartofi prajiti (astia nu sunt fresh si usori) dar merg bine.

35+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

AMR 2+ saptamani..aoleu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

lillyka, am fost azi la control si am lichid, e totul ok. sper sa fie ok si la tine!

33+ Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

lilik tabouleh??? cu rosii patrunjel si lamaie??? vreau si ioooo!!! ce grauntze mai pun aia in salata la restaurant? ca mai sunt niste grauntze mici parca acrijoare pe langa patrunjel si rosii...

31+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare burtici,

Desi ne-am trezit de dimineata abia acum am reusit sa intram. Am fost cu tati la spital sa-l consulte un medic apoi la radiografie si cu eram in zona am fost sa-i facem o vizita scurta si mamei lui (e intr-o casa de batrani). Asa ca am ajuns acasa dupa pranz, am papat si m-am bagat in patut la o siesta ca nu mai puteam de obosita. Acum ca m-am trezit imi e iar foame asa ca pap ceva si revin.

Pupici la burtici.

Acum 31+ cu bb mic si scumpic Arthur

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

ce sa zic si eu ca alexutzzza,fac o gramada de treaba in reprize k sa nu raman in urma cu cititul pe forum...si knd intru LINISTE DEPLINAAAAAAAAA

va invit la un laptic cald ca aici la mn e cam receee

Andreea 27+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

danyelana...cum este sotul?este cv grav?

Andreea 27+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

fetele am venit si eu de la control...toate bune si frumoase m-a mai chemat peste o luna..chiar pe voi va cheama mai des ca eu una ma asteptam sa inceapa sa ma cheme la 2-3 saptamani dar tot la o luna a ramas....aaa...si binenteles a zis ca se supara daca ma mai ingras...cica e suficient..si am doar 10 kg puse chiar in ultima luna nu am luat decat un kg

-----------------------------------------
31+ cu Dragos-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Asa Alexutzzza, iar se lasa fetele pe tanjala si ne ajung burticile de martie aprilie .

Danyelana, sotul e bine?

32+

Mergi la inceput