Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 12
cris_mario spune:
ale...pe mine pana akm m-a chemat la 4-5 saptamani,a zs k atata tmp kt totul este in regula nu este nevoie sa ne vedem mai des...akm nu stiu ce sa zic k tu ai 31 sapt....dar eu tin minte k nici la Mario nu am fost la dr gine mai mult de 1 data/luna
e muuult 10 kg???pana in sapt 31????la tine se vad,s-au depus vizibil??????k si eu tot 10 am pus,pana in 25 sapt(k nu m-am mai cantarit)....dar mai am pana nasc,se mai pune cv akl.......dar la mn nu se vede k am pus![]()
Andreea
27+
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cristies spune:
Si eu iubesc salata de patrunjel. Si acum e si foarte indicata datorita vitaminei C.
Eu am fript niste peste si cand vine sotul fac mamaliguta.
Abia astept.
Gagici, Tina Turner implineste azi 70 de ani!!! Ce tare e....
Voi faceti vaccinul antigripal, ca am vazut ca a inceput marea vaccinare?
32+
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_mario ale...pe mine pana akm m-a chemat la 4-5 saptamani,a zs k atata tmp kt totul este in regula nu este nevoie sa ne vedem mai des...akm nu stiu ce sa zic k tu ai 31 sapt....dar eu tin minte k nici la Mario nu am fost la dr gine mai mult de 1 data/luna e muuult 10 kg???pana in sapt 31????la tine se vad,s-au depus vizibil??????k si eu tot 10 am pus,pana in 25 sapt(k nu m-am mai cantarit)....dar mai am pana nasc,se mai pune cv akl.......dar la mn nu se vede k am pus Andreea 27+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze |
Fericito!!!!
32+
ale1212xa spune:
cris lumea zice ca nu se vad....in afara de burta nu am mai pus pe altundeva...bluzele imi vin in continuare...pantalonii care erau cu talie joasa la fel intra pe mine...eu stiu ce l-o fi apucat![]()

. Mi-a zis el de la inceput 10-12 dar eu ma orientam dupa 12 el se pare ca dupa 10![]()
![]()
![]()
-----------------------------------------
31+ cu
Dragos-Andrei
lillyka spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza lilik tabouleh??? cu rosii patrunjel si lamaie??? vreau si ioooo!!! ce grauntze mai pun aia in salata la restaurant? ca mai sunt niste grauntze mici parca acrijoare pe langa patrunjel si rosii... 31+ Yannis |
aia e dar e fara cus-cus, doar rosii, patrunjel lamaie ceapa usturoi si ulei masline.
35+
Luca Alexandrupoze
lucruri bebe
AMR 2+ saptamani..aoleu...
Nik0le spune:

larisel, da, vergeturile sunt ireversibile, insa exista tratamente care le atenueaza semnificativ, am vazut la tv o emisiune despre asta, vorbea un medic dermatolog despre ce optiuni sunt si aratau niste poze cu inainte/dupa tratament, destul de spectaculoase. Nu stiu sa-ti zic mai multe, dar sunt sigura ca un dermatolog ti-ar putea recomanda ceva, daca vrei.
danyelana, sanatate multa sotului, sa se faca bine repede!
cris_mario, ce putin mai ai pana la eveniment! Incearca sa nu te obosesti prea tare cu atatea treburi. Salata de boeuf? 
lillyka, andrelina, tin pumnii sa fie bine, iar bebeii sa nu se grabeasca prea tare!
alexutzza, incearca sa-ti dozezi efortul, mie mi se pare ca ai foarte multe activitati pentru cineva caruia i s-a recomandat repaus la pat...
unboticutz, aylin bine ati revenit!
cris.dogarel, imi pare rau ca te dor toate cele si nu poti dormi, sper sa ai parte si de nopti mai bune.
cristeis, nu stiu daca vaccinul asta antigripal este recomandat si gravidelor... Eu n-am avut experiente prea placute de-a lungul timpului cu vaccinurile antigripale, asa ca aleg sa nu-l fac.
Nico
de
Isabela si
28+ cu
Irina
alexutzzza spune:
dannyelana cum e intinderea sotului?
alexa in principiu daca esti ok, dr te cheama la o luna, nici pe mine nu ma chema (inainte) mai des, eco aveam la 5 sapt odata, si control chiar si la 2 luni in primele luni acum ca-s cu dureri cu IR un pic marite cu dubla circulara de cordon ma cheama la 3 sapt odata, deci o luna e ok
cristies pai ce sa facem ca sa crestem activitatea? treb gasit un subiect controversat..cu sexu nu mai merge ca preupun ca nu multa lume mai face....ce sa mai gasim?
31+
Yannis
Nik0le spune:
Fetelor, m-ati omorat cu discutiile astea despre mancaruri. Incepeti cu sarmale, continuati cu salata de boeuf si cozonac si tot asa...
Astept cu maxim interes sarbatorile, desi nu mi-e prea clar cum o sa fac prezenta pe unde sunt asteptata, din cauza restrictiilor de miscare date de dr. 
Nico
de
Isabela si
28+ cu
Irina
cristies spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza dannyelana cum e intinderea sotului? alexa in principiu daca esti ok, dr te cheama la o luna, nici pe mine nu ma chema (inainte) mai des, eco aveam la 5 sapt odata, si control chiar si la 2 luni in primele luni acum ca-s cu dureri cu IR un pic marite cu dubla circulara de cordon ma cheama la 3 sapt odata, deci o luna e ok ![]() cristies pai ce sa facem ca sa crestem activitatea? treb gasit un subiect controversat..cu sexu nu mai merge ca preupun ca nu multa lume mai face....ce sa mai gasim? 31+ Yannis |
Pai daca nu e sex... e shopping
Ia sa vedem... idei, ceva?
32+
cris_mario spune:
alexutzzza....fetelor de la cat ati oprit activitatea sexuala?stiu k o sa spuna si medicul...
cristies..ms mult

pesteeee,mamaliga..vreau si euuuu
ale
...ce dr sucit...dar sa vdm ce imi zice si mie al meu![]()
nik0le ms mult....iti opresc o portie dk vrei![]()
tu ce faci?bebe?
Andreea
27+
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze