Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

cristies pai ce sa facem ca sa crestem activitatea? treb gasit un subiect controversat..cu sexu nu mai merge ca preupun ca nu multa lume mai face....ce sa mai gasim?

31+ Yannis

N-ar fi rau sa incercam macar un sondaj, sa vedem daca totusi subiectul este de actualitate. Deci, mai este cineva care are voie ?

Nico de Isabela si 28+ cu Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

daniela e bine sotul?

multumesc unboticutz...deja m-am pregatit sufleteste...trebuie sa ma apuc de bagaj
mi-am luat azi chiloti
trebuia sa ma apuc de mult timp de bagaj dar ma gandeam ca la ce sa ma stresez...ca si asa fac cezariana la cerere programata stiu exact cand...acuma chiar ma apuc de el...de maine
cred ca sunt un pic inconstienta...dar azi am avut o zi tare buna, chiar nu imi pasa...stiu ca o sa fie totul ok si maine imi vine mobila..parca e totul mai bine, si daca vine mai devreme foarte bine avem mai mult timp sa stam cu el
unboticutz tu sa stai cuminte ca mai ai pana ajungi la varsta mea , ma bucur mult ca e mai bine la tine.
Andrelina? unde esti? slaba activitate pe forum azi...sper ca dormi pe canapea si nu umbli ca altfel te uiti pe prima pagina ce gasca mare de gravidutze nebune suntem si venim si te bantuim

In rest cris...mai usor cu munca...mai mult cu forumul...

35+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

AMR 2+ saptamani..aoleu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Fetelor, m-ati omorat cu discutiile astea despre mancaruri. Incepeti cu sarmale, continuati cu salata de boeuf si cozonac si tot asa... Astept cu maxim interes sarbatorile, desi nu mi-e prea clar cum o sa fac prezenta pe unde sunt asteptata, din cauza restrictiilor de miscare date de dr.

Unde esti asteptata . Ca eu m-as duce mancand pamantul in Bucovina dar nu ma asteapta nimeni.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Cris.mario, Cristies si Alexutzzza, merci de intrebare. Sotul e mai bine acum, intinderea nu e asa grava dar va trebui ca macar cateva zile sa nu faca efort. Azi avea programat sa puna tavanul fals si sa mai faca ceva reparatii in dormitor dar acum totul a cazut la apa. Era asa trist ca trebuie sa se odihneasca. Saracul de el. Speram sa se rezolve repede.

Pupici

Acum 31+ cu bb mic si scumpic Arthur

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Cris.mario, Cristies si Alexutzzza, merci de intrebare. Sotul e mai bine acum, intinderea nu e asa grava dar va trebui ca macar cateva zile sa nu faca efort. Azi avea programat sa puna tavanul fals si sa mai faca ceva reparatii in dormitor dar acum totul a cazut la apa. Era asa trist ca trebuie sa se odihneasca. Saracul de el. Speram sa se rezolve repede.

Pupici

Acum 31+ cu bb mic si scumpic Arthur

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Sa-l cocolesti si pe el putin, sa-i treaca supararea! Si poate ajuta un picutz de masaj (daca v-a lasat doctorul).

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Unde esti asteptata . Ca eu m-as duce mancand pamantul in Bucovina dar nu ma asteapta nimeni.

32+

Eeee... Bucovina, da, ar fi frumos! Dar nu, noi in fiecare an am mers pe la parinti, care stau in acelasi oras cu noi. Adica nu ar presupune drum lung, dar pentru mine si magazinul de paine din coltul blocului inseamna drum lung...

cris_mario, mersi pentru intentie! Eu ca de obicei nu am noutati, nici pe la dr nu merg prea des, ar trebui sa fac niste analize saptamana asta, sa vad daca ajung. Bebe e super bine, da cu mine de toti peretii si mai nou cred ca a facut rost de o bormasina si incearca sa dea gauri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Nik0le mie nu mi-a zis dr expres ca nu am voie ...bine nici eu nu am intrebat...dar ma gandesc ca atata timp cat nu ma doare nimic cred ca e in regula

-----------------------------------------
31+ cu Dragos-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

danyelana ma bucur ca nu e nmk grav

cristies de Mos Nicolae tre sa ma gandesc bn ce vreau

Nik0le euuuu inca practic

lilika ms

Andreea 27+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

fetelor de ce nu se recomanda vitamina A in timpul sarcinei???face ceva rau la bebe????? ca eu azi am realizat ca fructul care il mananc(curmale japoneze) de cateva sapt. la rand in fiecare zi e foaaaaaaarte bogat in vitamina A!!!!

si mai cred ca tot de la asta a inceput sa am niste mancarimi pe tot corpul,sper sa nu fie vreo intoxicatie si ca ficatul o da cam la greu!!! si eu cu hepatita asta.... mi-e frica sa no patesc ca mami care la toate 3 sarcini se scarpina pe tot corpul pana la sange si tot cu hepatita!!

aaa si inca o intrebare: mai are cineva dureri permanente in partea dreapta sub coaste,ca nici pe partea stanga nu pot sta nici pe dreapta nici pe spate nici asezata!!!!!!si asa doare........asa parca niste intepaturi ????

28+ Ioannis-Dionisios

baby in burtica
hainute bebe

Mergi la inceput

Mai dar de Vikinga mai stiti ceva? Si Plateea e lipsa la apel de ceva vreme...

32+

Mergi la inceput