Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

cristies pai ce sa facem ca sa crestem activitatea? treb gasit un subiect controversat..cu sexu nu mai merge ca preupun ca nu multa lume mai face....ce sa mai gasim?

31+ Yannis

N-ar fi rau sa incercam macar un sondaj, sa vedem daca totusi subiectul este de actualitate. Deci, mai este cineva care are voie ?

Nico de Isabela si 28+ cu Irina

Nikole, eu raspund afirmativ Adica doctorul nu a zis nici da nici ba dar azi eu aveam chef asa ca la siesta am acut si prostioare. A fost tare bine

Pupici

Acum 31+ cu bb mic si scumpic Arthur

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:

cris_mario, mersi pentru intentie! Eu ca de obicei nu am noutati, nici pe la dr nu merg prea des, ar trebui sa fac niste analize saptamana asta, sa vad daca ajung. Bebe e super bine, da cu mine de toti peretii si mai nou cred ca a facut rost de o bormasina si incearca sa dea gauri...

Al meu am impresia ca a facut rost de un ciocan si cateodata misca si patul . Vad eu la eco ce arsenal are pe acolo...

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

nik0le ma bucur ca esti bine...pe bebe care are activitate continuu akl

vivi si eu am aflat tot tarziu k nu e buna Vit A in sarcina..dupa ce am mancat fff multi morcovi

cristies...da nu stim nmk,mai multe fete lipsesc de cv tmp

Andreea 27+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Unde esti asteptata . Ca eu m-as duce mancand pamantul in Bucovina dar nu ma asteapta nimeni.

32+

Eeee... Bucovina, da, ar fi frumos! Dar nu, noi in fiecare an am mers pe la parinti, care stau in acelasi oras cu noi. Adica nu ar presupune drum lung, dar pentru mine si magazinul de paine din coltul blocului inseamna drum lung...

cris_mario, mersi pentru intentie! Eu ca de obicei nu am noutati, nici pe la dr nu merg prea des, ar trebui sa fac niste analize saptamana asta, sa vad daca ajung. Bebe e super bine, da cu mine de toti peretii si mai nou cred ca a facut rost de o bormasina si incearca sa dea gauri...

Nikole, si eu ma intrebam ce face bebe acolo dar acum ca ai zis ce face Irina ma gandesc ca si Arthur si-a gasit vreo unealta de-asta ca sa ma tortureze.

Pupici

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

bebele meu e dragut...nu prea ma bate...cand are el chef..mai nasol cand isi da seama ca mami are vezica...sa te ti atunci...in 20 de scunde sunt la baie

-----------------------------------------
31+ cu Dragos-Andrei

Mergi la inceput

Cristies, ai dreptate ca Vikinga nu a mai scris de mult pe la noi. Sper ca este bine si ea si Plateea si celelalte fete care nu au mai aparut de mult.

Vi4i, nu stiu ce sa zic despre durerile tale. Pe mine ma doare tare doar cand loveste bebe sau isi schimba pozitia mai brusc dar in rest nu. sa treaca.

Ale, ce are doctorul tau 10 kg nu sunt mult intr-o sarcina pana la varsta asta.

Pupici

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

nikole crismario la noi dr a zis ca nu de la 30 de sapt atunci cand m-a pus la pat, dar sotzu m-a taiat de la ratzie de la 28-29 de sapt ca a vazut el la eco ca bebe era cu capu in jos si ca numa o membrana scurta (colul) era intre capul lui bb si capatul ecografului intravaginal si azis ca lui nu-i mai trebuie! dannyelana bravo, ma bucur ca sotu e bine, ai grija de el, va invidiez ptr siesta cu dieta cum merge?
vi4i mai nu stiu nici eu care e faza cu vit A stiu numa ca am auzit ca nu face bine dar nu cred ca mai are imp acum ca bebe e deja mare si dezvoltat morfologic si da, un exced de vitamina A da eczeme mancarimi chestii p piele. Cu ficatu nu te stresa cu durerile si intepaturile cine stie cum sta bebe si apasa

31+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

alexutzzza...deci cu siguranta va spune nu si dr meu ...ptr k la urmat vizita voi avea km 29 sapt

Andreea 27+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Si eu iubesc salata de patrunjel. Si acum e si foarte indicata datorita vitaminei C.

Eu am fript niste peste si cand vine sotul fac mamaliguta.

Abia astept.

Gagici, Tina Turner implineste azi 70 de ani!!! Ce tare e....

Voi faceti vaccinul antigripal, ca am vazut ca a inceput marea vaccinare?

32+

Nici eu nu voi face vaccinul...de fapt nu am facut niciodata vaccin antigripal...Pana sa raman insarcinata faceam cura cu echinaceea capsule alternativ cu tinctura de propolis.
Acum am luat preventiv oscillococcinum(oscilococcin pe romaneste)...deocamdata e bine....nu am racit deloc....Doamne ajuta ....sa nu apara ceva...
Am intalnit o tipa la plafar(lucra acolo) care era gravi, si am intrebat-o de echinaceea....si mi-a spus ca nu....cu toate ca dr. de familie a spus ca e ok.
In concluzie, libera alegere...

29

Mergi la inceput

Alexutzzza, nici al meu nu mai vroia acum vreo doua saptamani de frica sa nu-i faca ceva lui bebe dar am reusit sa-l fac sa-si schimbe parerea. Cu dieta merge destul de bine, cu mici abateri (azi am papat de dimi 2 croissantes ) Marti am vorbit la telefon cu dr endocrino si a zis ca e bine dar sa continui sa iau glicemiile si sa fac atentie. Insa mi-a spus ca la ultima analiza de sange mi-a iesit o problema cu tiroida si sa incep sa iau un medicament, adica un hormon, pe restul sarcinii si pe perioada alaptarii. Se pare ca tiroida mea nu lucreaza la capacitatea ei si ca va fi cea a lui bebe care va lucra pt mine. Acum luam medicamentul si speram sa se rezolve. Vom vedea ca pe 7 dec am prog la gine si pe 9 la dr endocrino.

Pupici.

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput